Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Dokumentárny
  • Komédia
  • Horor
  • Krátkometrážny

Recenzie (741)

plagát

Bambilionářka (2020) 

Nehodlám tu plodit erudovane komentáre, ako ti podomnou. Filmy, ako su tieto, hodnotím čisto emocionálne a logicky a tento bol fakt drsný.

plagát

Veľa šťastia, pán Veľký (2022) 

Zda sa, že tento kusok bol natočený vyložene pre ženské publikum. Narazila som naň úplnou náhodou ked som sa cítila velmi nešťastná a proste ma pohladil po duši. Tak trochu mi pripomenul Padesát odstínů šedi,  akurat, že je ovela sofistikovanejší a zaujimavejsi. Nevraviac o nadhernom hlavnom protagonistovi. Tak do toho dámy.

plagát

Nech svět světem (2023) 

Tak jo, tento nový filmový trend, ktory podporuje velké mnozstvo celebrit, sa mi vazne sialene paci. Kde sa to v tom slaboduchom a povrchnom Holywoodskom svete vzalo? Akoby tam zrazu začali z nicoho nic pouzivat svoje mozgy. Atmosféra velmi tiaziva až sa mi zle dýchalo. Agitiek hned niekolko. Neviem, aky minuty ciel mal Pomo na mysli, pretože podla mna to bola velká trefa do čierneho. Klobuk dole.

plagát

Pápežov exorcista (2023) 

Neviem či som už rozmaznana, alebo či to naozaj pokaslali. V prvom rade neznasam zabijanie zvierat, aj ked len pomohou počítačových trikov, v akomkolvek filme. Zda sa mi to lacne. Macho Crow si vzal privelke susto a zial ho nezachranil ani Holywoodsky lesk.

plagát

Greta Thunberg - Dobrý důvod k rebelii (2020) 

Greta je jedna z najviac inspirujucich ludi, ktori sa vobec objavili na nasej planete. Vsetci majitelia velkochovov a firiem devastujucich zivotne prostredie z nej maju logicky strach. Začala už v 16 tich a vytrvalo pokračuje navzdory vsetkym hejterom, ktory ju neustále atakuju. Dokážete si predstavit, aku odolnost a silu tato mladá žena a vynikajuca aktivistka musí v sebe mat? Držím ti palce Greta, len tak dalej.

plagát

Zabiják (2023) 

Tak toto bol ovšem skutočne velmi dobrý počin.

plagát

(P)otrava (2023) 

Takže si to zhrnieme, ako veganka som sa cítila bezpečne. Kde sú tie  staré dobré časy Na šalát mi z velkochovov puštajú e coli a keby som chcela žrat maso, tak si dám e coli tiež, pretože sa nachadza práve tam. Jo a ak by som bola bezohladna k....a tak si dám burger zo 400 kráv, alebo steak, ktorý, ak budem mať šťastie a dostatočne ho zuholnatim, tak nebudem mať žiadny zdravotny problém. Keby som si chcela zahrat rusku ruletu, dám si kura, ale keby mi ho predala firma, ktorá nepoužíva vo velkochove antibiotika, može ma zabit listeria. Pokial ta firma antibiotika používa, ako skoro všetky, tak mi budú k ničomu, lebo ra listeria bude voči ním rezistentna. No, problém je,ako vzdy ,v ludkom faktore, ale pozrite si to, už som spoilerovala dost.

plagát

Nikto (2021) 

No, asi tak po 10 až 15 minútach mi docvakne, aký film to vlastne pozerám. Potom ho buď vypnem, alebo sledujem. Tento som nevypla a bolo mi absolútne jasné, že bude prehnaný a budú aj chybičky. Každopádne, tieto chyby nijako neznižujú účinok a zámer filmu, a to je pobaviť diváka. Naviac milujem scény, kde sa pália peniaze a zároveň som aj adrenalinový závislák, ktorý vie, aké ťažké sa takejto závislosti vzdať .... Takže ak vás neodradí drobná podobnosť s Jonom Wickom, prajem vám dobrú zábavu.

plagát

Vanilkové nebo (2001) 

Tento film som videla kedysi dávno, ked som ešte nedokázala docenit hromadu dobrých vecí. Aspoň nie do detailu. Dúfam, že tie časy sú už za mnou. Doporučujem. Jo a ak nejaký uživatel plakal, určite mal prečo, spoiler, rozhodne nie počas tej romantickej časti...