Reklama

Reklama

Pätica šteniatok využije svoje psie superschopnosti na boj o záchranu planéty, ktorú ohrozuje netvor z vesmíru, meniaci svoju podobu. Ako sa zrodila chlpatá rasa nových superhrdinov? Na Fernfieldovej farme sa jedného dňa stane niečo neobyčajné. Šteniatka Budderball, Mudbud, B-Dawg, Buddha a Rosebud objavia niekoľko záhadných prsteňov, ktoré im prepožičajú nadprirodzenú moc a nové superschopnosti. Už onedlho ich budú veľmi potrebovať, pretože z vesmíru číha nebezpečná a zlovestná bytosť, ktorá plánuje zničiť ich planétu. Jedine pätica psíčkov má šancu prekaziť plány vesmírnemu netvorovi, ktorý dokáže meniť svoju podobu. Podarí sa tejto partičke šteniat premôcť nepriateľa, zachrániť svoj domov a zároveň utajiť vlastnú identitu? (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (6)

SeBig 

všetky recenzie používateľa

Diznyho stereotyp od roku 2013. Jedna větší nablejskaná fašírka vedle druhý. No sice se tam negdáká, ale ty pejsci mluvit nemuseli. Jedna za roztomilost pejsků, jinak bych střílel odpad jak střelec ve střelnici. ()

Hillock 

všetky recenzie používateľa

Nejprve jsem se domníval, že Kaufland opět láká zákazníky, tentokrát na pejsky, ale naštěstí se jedná o rodinný film. Megasis vypadající jako mega sliz; Borec alfa samec je zloděj vajec, který je vegan a má alergii na slepice; pes, co smrdí jako mokrý pes; věčně zhulená opička; zelené prase, které umí řídit (mimochodem, zajímalo by mě, za jak dlouho ho to naučili, protože prasátka jsou velice inteligentní tvorové); šerif vypadající jako děsná forma života. To je výčet některých postav. Najdete tady i pár vtipných hlášek. Uslyšíte hudbu, která ve vás probudí touhu zničit tuhle planetu. ()

Reklama

Galéria (8)

Reklama

Reklama