Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Buddy, malý štvornohý športový kúzelník s loptou, sa trocha neslávne predvedie v basketbalovom zápase. Všimnú si ho však majitelia ruského cirkusu a rozhodnú sa ho získať za každú cenu ako vzácnu atrakciu. Buddyho kamarát Josh Framm (Kevin Zegers) študuje na strednej škole a so spolužiakom Tomom (Shayn Solberg) vstúpi do školského družstva amerického futbalu. V prvom futbalovom zápase sa zraní najlepší obranca družstva a na ihrisko pošlú Josha. Beznádejnú situáciu nakoniec zachráni odvážny pes Buddy, ktorý zastaví súperov pokus o víťaznú loptu a stane sa členom mužstva. Joshova mama Jackie (Cynthia Stevensonová) sa zoznámi s novým veterinárom Patrickom (Gregory Harrison), čo sa Joshovi vôbec nepáči. Keď Josh počuje, že sa jeho mama chce za Patricka vydať, zo vzdoru utečie z domu. Práve vtedy však Buddyho unesú dvaja Rusi do cirkusu. Pre svoju záchranu bude Buddy potrebovať nielen svoju šikovnosť, ale aj pomoc od svojich známych - Josha, Patricka, a tiež od istého šimpanza... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (12)

ARI50 

všetky recenzie používateľa

Ach jo fakt nápady za chvíli bude pes hokejista a kdo vy co ještě mám rád málo fakt málo psi zábavy co se povedla tohle není ten případ. ()

Galéria (9)

Zaujímavosti (3)

  • Kevin Zegers soutěžil o cenu Young Artist v kategorii nejlepší mladý herec ve filmu. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Kanadském Vancouveru. (Terva)
  • Pes Buddy soutěžil o cenu Blimp, kterou uděluje americký Kids Choise v kategorii nejoblíbenější zvíře ve filmu. (Terva)

Reklama

Reklama