Reklama

Reklama

Príbeh je situovaný na filipínsku základňu americkej armády presiaknutú korupciou. Celé transporty zbraní a vybavenia tu prechádzajú do rúk údajne ľavicových partizánov, v skutočnosti však výrobcov a pašerákov drog. Jedného dňa však s nováčikmi prichádza na základňu aj skromný šofér, vojak Joe Armstrong (Michael Dudikoff), a hneď pri prvom fingovanom prepade jedného z transportov sa postaví presile útočníkov. Síce zachráni peknú dcéru veliteľa základne, ale svojím zákrokom sa  zároveň dostane do ohrozenia života. Seržanta Jacksona, ktorý ho má priviesť k rozumu, však v súboji porazí a nakoniec ho získa ako spojenca a priateľa v boji proti korupcii. Rozhodujúca bitka môže začať... (TV Markíza)

(viac)

Diskusia

mzss1

mzss1 (hodnotenie, recenzie)

Mě se taky velmi líbil tenhle film. Film mého dětství...........

cheyene

cheyene (hodnotenie, recenzie)

Naprostá klasika, vedle Komanda a Krvavého sportu první akční film, který jsem viděl...Rád se na něj podívám i teď, přesto, že znám celý snímek zpaměti :) Dudikoffovi ta role vyloženě sedla, nevidím důvod, proč jej odsuzovat....

Mol

Mol (hodnotenie, recenzie)

Pro mě největší klasika. Už jako dítě jsem chtěl být kvůli tomuhle filmu ninja. I dnes je pro mě jednou z nej bojovek.

 (hodnotenie, recenzie)

Podla mna bol ten film super, s Mincom a Szabim sme ho kukali a obaja boli z neho tiez hotovi. Ked to skoncilo, skusali udery a finty, ktore videli vo filme. Od vtedy ma stale volaju Ninja, lebo som busic, maju respekt, chapes bracho! ;o) ..

Megademon

Megademon (hodnotenie, recenzie)

Pokud někdo říká, že ve Star Wars IV - VI byli Oldschool souboje, tak by se měl podívat na tento film a karate v podání M.Dudikoffa, krále béčkových filmů.

Reklama

Reklama