Reklama

Reklama

Anakonda: Krvavá cesta

(TV film)
  • Česko Anakonda 4: Cesta krve (viac)

VOD (1)

Na smrť chorý magnát Murdoch (John Rhys-Davies) poverí istého známeho lekára nebezpečným experimentom s regeneratívnym nektárom vzácnych krvavých orchideí na malej anakonde s cieľom nájsť prípadný prevratný, hoci len experimentálny liek na jeho diagnózu – žiadny z na trhu dostupných medikamentov ho totiž neodkáže zachrániť... A stane sa niečo nepredstaviteľné – z malého háďaťa sa za jednu jedinú noc stane obrovitánske monštrum! Také veľké a také nekonečne hladné, že milého doktora zhltne ako jednohubku! A keďže mu to samozrejme nestačí, z laboratória ujde a vydá sa na lov... Atraktívna herpetologička Amanda Hayesová (Crystal Allen), ktorá stála jeho zrode tohto chladnokrvného zabijaka, je odhodlaná ho za každú cenu nájsť a zastaviť, a preto sa spolu s tímom mladých vedcov pokúsi dostať sa ku krvavým orchideám skôr, ako Murdochovi zabijaci i besniaci megahad, a niekam ich bezpečne ukryť. Nanešťastie sa však vražedný plaz zdá byť neporaziteľný – výbuchy a strelné rany ho síce na chvíľu dokážu spomaliť, no zakaždým sa ultrarýchlo zregeneruje a nenásytne hltá všetko živé, čo sa mu postaví do cesty! (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (85)

darkrobyk odpad!

všetky recenzie používateľa

Fakt tragedie! Člověk jednou za uherský rok pustí TV a hned tohle! Odporné digitální efekty - to už raději měli použít živého hada, nebo alespoň mechanického. Hnusná kamera - barvy jako když začalo barevné vysílání v TV. Sežrání jako stínohra na horizontu. Hovadské postavy. Já to sice tušil, ale stejně jsem se díval. Hnus. ()

Godhaj odpad!

všetky recenzie používateľa

,,Já tohle můžu, jsem otrokem rytmu." Čtvrtá anakonda už nemá s tou původní nic společného. Banda nájemných žoldáků, studentíka, vědeckého týmu a hlavní vědátorky se prohánějí rumunskými lesy a přitom je honí ,,anakonda", která má asi 20 cm zuby. Kvalita dialogů, kamery a zvuků je nečekaně otřesná. Scénář absolutně nijak nerozvíjí anonymní postavy, takže je divák nucen opět fandit přerostlému plazovi. ()

Reklama

SeanLSD 

všetky recenzie používateľa

Poddruh Anakonda karpatská pretekárska...po biednej 3ke v o hodne lepšom béčku plnom príznačných blbostí, ale prekvapivo zábavnom. Rumunský veľhad síce veľa strachu nenaženie, ale pozrieť sa dá v pohode. Osobne mám väčší strach z hadov bulharských... Raz sme tak na úteku pred rumunskými psami prešli v noci bulharskú hranicu a ráno, bez akéhokoľvek podozrenia, šiel som vykonať potrebu do kríkov...a tu na mňa sviniar SKOČIL, videl som len taký skrútený blesk vo vzduchu, dopadol a SKOČIL ZAS. Od strachu som bol síce celý posratý, ale na nejaké vylučovanie som zabudol v momente a upaľoval stade kadeľahšie. ()

J*A*S*M 

všetky recenzie používateľa

O trochu lepší než třetí díl s Hasselhoffem. Bohužel ne o tolik, aby spatřil světlo světa film, na který by se pro jeho kvality stálo za to podívat, ale dost na to, aby prudce poklesl guilty-pleasure potenciál. Digitální anakonda tentokrát s trochou představivosti opravdu připomíná hada (úspěch! :-D), rumunský lesík však i nadále zůstává nezaměnitelným. Jinak je to samozřejmě hrozná kravina, u které musí divákovi vrtat hlavou, jakým zázrakem může mít takhle špatná sérii tolik dílů. ()

Smok odpad!

všetky recenzie používateľa

Zdá sa, že niekto tu nadobro stratil rozum. Len čo sa mi trochu sa mi uľavilo, že v titulkoch neni Hasselhof, šokovali ma svojou účasťou pre zmenu rumunskí ochotníci. Navyše vodného hada, ktorého domovom je Amazonský dažďový prales nechali tvorcovia behať po rumunskom lese a asfaltkách. Aby utrpeniu diváka nebolo dosť, žerie ľudí na počkanie ako cukríky zo sáčka a po popálení kanistrom benzínu opäť splýva dokopy. Ok, ale ku žánru akčný horor si ešte treba doplniť fantasy. Ináč táto digi-konda na diváka nezapôsobí. ()

Galéria (9)

Zaujímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v rumunské Bukurešti a u delty Dunaje. (Terva)
  • Natáčení probíhalou současně s předchozím pokračováním Děti Anakondy (2008). (KucC)

Reklama

Reklama