Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Televízna šou, z ktorej vzišli známe postavičky ako pani Mária, malý Mirko, skupina Krímeš a najznámejší Slovák František Stromokocúr (Peter Marcin) a príslušník maďarskej menšiny Lászlo Komárom, ktorí sa neskôr stali námetom pre sitcom Susedia. (iWoman)

Recenzie (88)

Zombiepod 

všetky recenzie používateľa

Výborný zábavný program v podaní nestarnúcej dvojice Kraus-Marcin, ktorá občas kazila atmosféru hlúpymi a nezmyselnými vtipmi a scénkami, ktoré nestáli absolútne za nič, ale zábava to bola na televízne pomery a možnosti celkom slušná a myslím, že dnes už aj nezabudnuteľná. Silvestrovské epizódy som mal osobne najradšej, všetok najlepší humor si často tvorcovia schovávali práve na tieto diely čo bolo, no zároveň aj nebolo celkom na škodu. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Svojho času top zábavný program, ktoré jeho pokračovania v podobe Hurikánu už nepredčili. Malého Mirka som nemusel, ale pošovník Stromokocúr a skupina Krímeš boli vrcholom zábavy. Zakomponovanie známych osobností veľmi dobre sadlo. Škoda humoristickej dvojice, ktorá sa neskôr rozdelila. Následne to šlo s Marcinom dolu vodou a Krausa ako scenáristu radím do odpadových záležitostí. ()

Reklama

TERRORDROME 

všetky recenzie používateľa

Taktiež sa mi to vtedy páčilo. Teda, fúzata pani Mária a jej neustále ( debilné ) slovné súťaženie s koktavým manželom ma skôr sralo, podobne ako pehatý, oblizujúci sa dement malý Mirko. Taktiež tam museli furt nadrbať nejakých tých debilných hostí typu Desmod ktorý potom zaspievali niečo na plejbek a žali ovácie. Ale Krímešovci boli zasa fajn a najlepší boli László Komárom a František Stromokocúr, to boli takpovediac postavičky s guľami a ich výstupy ma vždy pobavili ( a samozrejme nezabudnuteľný príhovor prezidenta Schustera - "Ozzy, Ozzy, Ozzy, ty máš ale pekné kozzy" ). No, sranda bola, to sa nedá odškriepiť. ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Áno, priznávam, že v dobe vysielania som na tom fičal aj ja a ešte som tak nenávidel Marcina s Krausom ako ich nenávidím dnes. Hlavne som žral roztomilú Zuzanu Šikulovú. Začiatkom nového tisícročia sa takýmto Slovenským talk-show v skutku darilo, ja sám som to sledoval v kruhu celej rodiny. To boli ešte tie časy, kedy som mal doma televízor a sledoval tie dnes zapredané televízne žumpy. Rozmýšľam, aký komentár napísať ľuďom, čo si to aj prečítajú, pretože tí, ktorí to videli na tento komentár asi nenarazia a tí, ktorí by si chceli túto talk-show pozrieť prvý krát, asi ťažko budú hľadať motiváciu v komentároch. Navyše neviem, kto by si to teraz v dnešnej dobe chcel pozrieť prvý krát. Každopádne spomienky pekné, vrátiť by som sa nechcel. ()

RomanBond007 

všetky recenzie používateľa

Toto je bezpochyby najlepšia relácia vytvorená Slovákmi. O to viac, keď sú zabávači pre mňa nesmierne sympatický - Peter Marcin & Andy Kraus. Nesmie chýbať skupina Krímeš , Dr. Exodus , malý Mirko , pani Mária Bystrá , Koloman Kudláček a ich dcéra , moderátor René , ale BEST sú László Komárom a František Stromokocúr . 100%!!!! ()

Galéria (103)

Zaujímavosti (9)

  • Každý diel bol zároveň hraný pred divákmi v publiku. (PATWIST)
  • Spolu s reláciou vznikla skupina Krímeš v zložení Peter Marcin a Andy Kraus, ktorej vystúpenia dopĺňali šou. Skupina parodovala známe lokálne aj zahraničné skladby so svojimi vtipnými textami, niektoré narážali aj na originálny text a z niektorých bola vybraná len inštrumentálna verzia piesne. (PATWIST)
  • Relácia vznikla na základe úspešného rozhlasového cyklu Twister, ktorý sa vysielal na Rádiu Twist. (PATWIST)

Reklama

Reklama