Reklama

Reklama

Dokonalá lúpež

  • Slovensko Transport (viac)
Trailer 2

Po smrti rodičov sa veterán vojny v Iraku Ty Hackett (Columbus Short) zamestná vo firme starajúcej sa o bezpečné finančné transporty. Tá však, nanešťastie, nevynáša dosť, aby z toho dokázal uživiť seba, svojho mladšieho brata Jimmyho (Andre Kinney) a ešte utiahnuť splátky za dom. A keďže mu jeho šéf Ashcroft (Fred Ward) nedokáže dohodiť dodatočné fúry, rozhodne sa napokon pristúpiť na návrh svojho priateľa a kolegu Mikea (Matt Dillon) a spolu s ďalšími spolupracovníkmi Quinnom (Jean Reno), Bainesom (Laurence Fishburne), Dobbsom (Skeet Ulrich) a Palmerom (Amaury Nolasco) prepadnúť a vylúpiť ďalší transport, ktorý povezie úctyhodných 42 miliónov dolárov! Súhlasia pod jedinou podmienkou – že pri lúpeži nik nebude zranený. Ibaže keď sa v odľahlom skladisku, kde ukryjú svoj lup, nečakane objaví otrhaný bezdomovec, ktorého Baines chladnokrvne zastrelí a vzápätí sa tam ukáže pochôdzkar, ktorého taktiež postrelia, situácia sa im úplne vymkne spod kontroly! Ty sa spolu s ťažko zraneným policajtom zabarikáduje v jednom z pancierových vozov a kým sa zúfalo snaží prísť na spôsob, ako z toho všetkého vyviaznuť so zdravou kožou, jeho komplici zase horúčkovito pracujú na odstránení extratvrdených pántov zadných dverí... (TV Markíza)

(viac)

Videá (3)

Trailer 2

Recenzie (282)

genetique 

všetky recenzie používateľa

Ďalší sľubný režisér, ktorý sa nechal pohltiť hollywoodskou rutinou. Antal vo svojej celovečernej prvotine ukázal, že tvorivosťou a nápadmi sa to v jeho hlave len tak hemží. Podobné snímky ho však brzdia a nedovoľujú mu viac presadiť svoje umenie, čo je škoda. Žánrové predpoklady však film splnil, ja som sa nenudil, občas som dokonca zaspomínal na staré dobré thrillery deväťdesiatych rokov. Od hereckého obsadenia sa za daných podmienok vyžmýkať nedalo, zo scenára tiež, takže celkovo spokojnosť. 65%. ()

gogo76 

všetky recenzie používateľa

Veľmi rozporuplný film. N. Antal je šikovný režisér, ale tu akoby nevedl z akého pohľadu chce príbeh uchopiť. Kto je ten správny a chytrý a kto je tu idiot? Prečo plánovať tak vážnu vec akou je lúpež s úplným nováčikom? Celý film mi kazila fakt divná motivácia hlavného "hrdinu", ktorý bol pre mňa práve spomínaným idiotom. Buď držím s partou alebo do toho vôbec nejdem. Ja sám by som ho asi zadusil a prakticky celý film mi liezol poriadne na nervy a fandil som ostatným chlapíkom aby ho konečne vyhrabali z toho auta a nakopali do riti. Kvôli nešťastnej náhode zomrel jeden človek, kvôli iniciatívnemu blbcovi umreli takmer všetci. Nie nadarmo sa u nás na Slovensku hovorí - "iniciatívny človek-hotový kokot". V závere sa mal ten magor pozrieť do zrkadla a spočítať koľko zla napáchal on sám. Film iba slabý priemer. 50%. ()

Reklama

Kryton 

všetky recenzie používateľa

Nudné béčko o hodných/zlých securiťácích, kteří oberou hodnou/zlou banku. Proč jen jsem už od první minuty věděl jak film dopadne. Reno a Fishbune naprosto bez využití. Celý film je o jednom pravým americkým hrdinovy(veterán z Iráku, rodiče mrtvý). Tohle bylo už na mě moc. Kdyby to byl třeba Chuck Norris anebo Seagal tak se pousměju a "bavím se". Tady se to bere sakra vážně a jako celek je to strašně ukecané. Zív.... ()

Adrian 

všetky recenzie používateľa

Tak ako to v B-ckovych vodach doplavalo, tak v rovnakej kategorii aj odplavalo. Inymi slovami, Antal sa v hollywoodskej produkcii rysuje ako rutinny reziser, ktory scenar s plnych balikom nelogickosti vie obstojne ukocirovat do tej miery, ze hoc nad logikou opravnene mavnete rukou, tak nad zvyskom minimalne nezaspite a na jedno pozretie aj bez ujmy obstojite. ()

Galéria (28)

Zaujímavosti (4)

  • Film bol omylom zadarmo dostupný na PlayStation Network ešte stále počas toho, ako sa premietal v kinách. Chyba bola rýchlo opravená, no film si stihlo stiahnuť niekoľko tisíc ľudí. (Real Tom Hardy)
  • Rovnako ako dej filmu, aj jeho natáčanie prebiehalo v Los Angeles. (Real Tom Hardy)
  • V celém filmu je pouze jedna mluvená ženská role a tou je žena ze sociální služby, co se snaží odbrat Tyaovi bratra. Její role byla kratší než 4 minuty. (c.tucker)

Súvisiace novinky

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

24.06.2009

Jsou tady nové informace o dvou filmech z produkce Roberta Rodrigueze. Minulý týden jste v našich novinkách četli, že průvodcem mimozemských lovců na třetím safari na Zemi bude zřejmě Neil Marshall.… (viac)

Reklama

Reklama