Reklama

Reklama

VOD (1)

Akt teroru, pri ktorom Gordy stratil celú rodinu, nebol osobný - jeho pomsta však osobná bude... Losangeleský hasič Gordy Brewer (Arnold Schwarzenegger) sa po náročnej záchrane niekoľkých ľudí z horiaceho domu vydá na schôdzku s milovanou manželkou Anne (Lindsay Frost) a synom Mattom (Ethan Dampf), ktorí naňho čakajú v kaviarni pred kolumbijským konzulátom. Tú však zmetie mohutná explózia... Zúfalý Gordy, ktorému priamo pred očami zahynú obaja jeho najbližší, si uvedomí, že krátko pred odpálením nálože s atentátnikom, prezlečeným za amerického policajta, hovoril... Agent FBI Peter Brandt (Elias Koteas) dáva Gordymu sľub, že kolumbijského teroristu Claudia Perriniho, prezývaného Vlk (Cliff Curtis), určite chytia. Ibaže vinou politických tlakov je vyšetrovanie prípadu odložené a jednotky CIA sa z kolumbijského územia stiahnu. Gordy, ktorý nemá čo stratiť, sa rozhodne nájsť vraha a pomstiť smrť svojich blízkych na vlastnú päsť. Vyhľadá si potrebné informácie na internete, skontaktuje sa s bývalým vojenským poradcom pre Kolumbiu Edom Coontsom (J. Kenneth Campbell) a po krátkej inštruktáži sa napriek všetkým varovaniam vydá do Kolumbie. Netuší, že po prvom stretnutí s miestnymi partizánmi sa mu dostáva na stopu nielen agent Brandt, ktorý ho sleduje pomocou satelitu, ale aj Vlk. Ten naňho pošle svojich mužov... (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (268)

Wacoslav1 

všetky recenzie používateľa

Sorry Arnie ale tohle se fakt nepovedlo film mne vubec nebavil ze se nekdy muj oblibenec upise do tak vymekly a propagandisticky sracky sem opravdu necekal ta hvezda je za nej jinak zaporak dost hroznej a celej film neslanej nemastnej ale vsichni vime proc! kdovi jak by film vypadal nebejt utoku 11 zari mohla to bejt naslaplejsi jizda takhla ocenzurovali a oklestili co se dalo aby se z toho tehdejsi vyklepany amici neposrali skoda preskoda mohl to bejt fakt dobrej film ()

novoten 

všetky recenzie používateľa

Arnold sedí, tváří se zatrpkle a do omrzení opakuje věty typu "Já tě tam viděl, byl jsi tam, tys to udělal" nebo skáče po džungli a podobné vylomeniny. Jenže zatímco dřív tohle vcelku fungovalo, tady jsem jenom ztrápeně seděl před obrazovkou a zoufal si nad zničením akční ikony. Rozlučkový trapas, který naštěstí o rok později napravil Mostow třetím Terminátorem. ()

Reklama

Chrustyn 

všetky recenzie používateľa

Arnieho já fakt můžu ale tady se mu to opravdu moc nepovedlo. Samozřejmě to nebyla jenom jeho chyba (značnou vinu na tom nese i scénarista, režisér a vůbec celý štáb). Přeci jen už není Arnie nejmladší a tak mu příběh hasiče, který se mstí za smrt své ženy a syna teroristům nejspíš nikdo nesežere. Ale pyrotechnické triky nebyly nejhorší a závěrečný "zvrat" (nebyl sice nejvychytanější) celkem překvapil. ()

dyfur 

všetky recenzie používateľa

To,že na začiatku príde Schwarzo o blízkých je ešte ok - v rámci "klišé",ale to,že sa tam povaľuje ako ozaj bambulo ,kterého skoro stále otĺkajú je ozaj nezodpovedné-a ozaj čo sa tým vlastne chcelo povedať....Schwarzenegger je ten čo rany rozdáva - to je jeho herný prejav /+ nejaká tá hláška even.jednoduché vety/ ,ale takto ste ho pán režisér s malým "r"( píšem zámerne) - no takto ste ho úplne vymazali.Slabota antischwarzeneggerovka. ()

Ivoshek 

všetky recenzie používateľa

Je to blbý, ale snaží se to tvářit, ze je to chytrý. A to je jen jeden z mnoha důvodů, proč to moc nefunguje. Zápletka je primitivní, což by nevadilo. “Zabili-rodinu- pomsta”. Jednak trvá moc dlouho, než se k akční části vůbec film dostane, jednak ta akce není dost zábavná. Tyhle filmy patří do osmdesátek nebo je potřeba je pojmout jinak, třeba jako Taken (96 hodin). ()

Galéria (77)

Zaujímavosti (8)

  • Ve filmu měla hrát Sofia Vergara. Měla hrát únoskyni letadla, ale po útocích v New Yorku v roce 2001 byly tyto scény vymazány. (DEXTER099)
  • Z dôvodu atentátov na newyorské dvojičky bola premiéra filmu odsunutá, keďže hlavnou témou filmu bol atentát. (andykovac)

Reklama

Reklama