Reklama

Reklama

VOD (1)

Akt teroru, pri ktorom Gordy stratil celú rodinu, nebol osobný - jeho pomsta však osobná bude... Losangeleský hasič Gordy Brewer (Arnold Schwarzenegger) sa po náročnej záchrane niekoľkých ľudí z horiaceho domu vydá na schôdzku s milovanou manželkou Anne (Lindsay Frost) a synom Mattom (Ethan Dampf), ktorí naňho čakajú v kaviarni pred kolumbijským konzulátom. Tú však zmetie mohutná explózia... Zúfalý Gordy, ktorému priamo pred očami zahynú obaja jeho najbližší, si uvedomí, že krátko pred odpálením nálože s atentátnikom, prezlečeným za amerického policajta, hovoril... Agent FBI Peter Brandt (Elias Koteas) dáva Gordymu sľub, že kolumbijského teroristu Claudia Perriniho, prezývaného Vlk (Cliff Curtis), určite chytia. Ibaže vinou politických tlakov je vyšetrovanie prípadu odložené a jednotky CIA sa z kolumbijského územia stiahnu. Gordy, ktorý nemá čo stratiť, sa rozhodne nájsť vraha a pomstiť smrť svojich blízkych na vlastnú päsť. Vyhľadá si potrebné informácie na internete, skontaktuje sa s bývalým vojenským poradcom pre Kolumbiu Edom Coontsom (J. Kenneth Campbell) a po krátkej inštruktáži sa napriek všetkým varovaniam vydá do Kolumbie. Netuší, že po prvom stretnutí s miestnymi partizánmi sa mu dostáva na stopu nielen agent Brandt, ktorý ho sleduje pomocou satelitu, ale aj Vlk. Ten naňho pošle svojich mužov... (TV Markíza)

(viac)

Diskusia

breeder

breeder (hodnotenie, recenzie)

to je úplne normálne. Možno si videl kopu iných filmov, ktoré ťa viac zaujali alebo ťa proste film nezaujal. Podľa mňa to ale s vekom filmu nijak nesúvisí a ani so stárnúcim Arniem.

SeTTi

SeTTi (hodnotenie, recenzie)

breeder: normálně koukám na obrázky a vůbec si nevybavuju děj - to je buď známka začínajícího Aitshaimera nebo filmu co úspěšně  zapadnul v šedi průměru.

breeder

breeder (hodnotenie, recenzie)

SeTTi: To isté by som mohol povedať pri porovnaní Ocean's eleven starý s novým. Čo dostaneš? V oboch prípadoch kvalitné snímky. Toto určite nie je nudný film a čo natom, že Arnie zostarol? V každom prípade dobrí herci, akcia a záverečný zvrat to je jasný nadpriemer.

skipercak

skipercak (hodnotenie, recenzie)

Celkom v pohode film. Skoda ze ho Arnie nenatocil aspon o 5-10 rokov skor. Vidiet tu totiz ako zostarol. V T3 mu aspon ta kozena bunda vyrysovala trochu spustene plecia. Tu ich vsak bolo dost vidno. Inac bicepsy v pohode:)

SeTTi

SeTTi (hodnotenie, recenzie)

enemy of god: Nezasloužilo. Bohužel pro tenhle film je rok 2011 ne 1980. I když zapomenu na rok a srovnám s Commandem tak je tenhle film rozhodně horší.

rounen

rounen (hodnotenie, recenzie)

zas to nebyl tak špatnej film o teroristech...70% by si zasloužil...děj docela ušel,a příjemný překvápko na konci filmu :)

zlattucky

zlattucky (hodnotenie, recenzie)

Jedno z posledných (nie zlých) vzplanutí Arnieho hereckej kariéry, ale pre mňa ukončil svoju púť skvelým Terminátorom 3. Toto bola priemerná akčná strielačka 3 *

lilusha

lilusha (hodnotenie, recenzie)

Nemám rada filmy so scenárom - v jednom okamihu stratil celú rodinu. Je to najslabší scenár. A tak je to aj v tomto Schwarzeneggerovom filme. Tá jeho chladná pomsta postihla chladom hlavne diváka. Mal by sa radšej viac venovať politike a prestať už točiť tieto blbiny. Ja viem, že si chcel len ľahko zarobiť a o nejakú dobrú úlohu mu už nejde. Tie jeho lepšie a menej ukecané role už boli Terminator, Total recall.

Reklama

Reklama