Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Príbeh dojemnej a často humornej životnej cesty Annie Bradockovej (Scarlett Johanssonová), mladej ženy z chudobnej rodiny, ktorá sa snaží pochopiť, kde na svete je jej miesto. Po skončení vysokej školy ju matka Judy (Donna Murphyová) donúti, aby si našla slušné miesto vo svete manažérov. Zhodou náhod sa ocitá v elitnej spoločnosti žijúcej na manhattanskej Upper East Side – v spoločnosti ľudí, ktorých život je na míle vzdialený od toho jej. Rozhodne sa ukryť pred svetom a prijme miesto pestúnky u boháčov, „pána a pani X“. Rýchlo zistí, že život na opačnom konci daňových tabuliek nie je práve úžasný, pretože musí plniť aj tie najabsurdnejšie priania pani X (Laura Linneyová) a jej predčasne dospelého syna Grayera (Nicholas Art), a súčasne sa vyhnúť hrozivému pánovi X (Paul Giamatti). Všetko sa ešte väčšmi skomplikuje, keď sa zaľúbi do krásavca z Park Avenue Harvarda Hottieho (Chris Evans). Annie musí prehodnotiť svoj život a zamyslieť sa nad tým, akým smerom sa uberie... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (205)

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Poviem to takto - dať filmu ktorého variácie ste videli sto krát stopáž 106 minút je asi taká hlúpsť ako vyprážaný ľaď. Pretože aj keď je film plný klišovitostí funguje a mohla z neho byť rozumná 3* oddychovka tak je namiesto toho strašne nudný a to aj napriek kladom ktoré má - johansson, evans, úvod. Bohužiaľ ani raz som sa nezasmial a takéto filmy iba podkopávajú morálnku dobrým rodinným komédiam aj keď musím konštatovať že to nie je až taká hrôza - každopádne film rozohráva dve dejové línie - dopad manželov na výchovu dieťata co je v súčastnosti keď sú ulice preplnené malými verziami eminema dosť závažný problém a za druhé typickým hľadaným seba samého. ani jednu líniu nezvladá , dalo sa to dopozerať ale po druhý krát by som musel byť buť sfetovaný, alebo ožratý alebo by som to pozeral s nejakym pekným dievčaťom inak mi raz stačilo - prikláňam sa ku komentáru od Nathalie ta to vystihla ()

Mihail123 

všetky recenzie používateľa

Zábavné to rozhodne nebolo ale zato predvídateľné až moc. Scarlett bola až moc nudná, rodinka až moc nepodarená. Ešte k tomu ten malý chlapec, ktorý ma otravoval celý film. Moralizovaný koniec je až moc trapný a nudný aby mohol u diváka vyvolať nejaké emócie. Ako komédia to rozhodne nepôsobý a ako romantický film je to až moc nudné a gýčovité. Alicia Keys Scarlett totálne prevalcovala. ()

Reklama

c.tucker 

všetky recenzie používateľa

Standard trochu podprůměrné romantické komedie. Ze začátku mi trochu vadilo to zastavování a vysvětlová, ale to se během vypravování ztratilo. Scarlett mi byla trochu protivná, ale také to časem zmyzelo. Jediným přínosem pro film byl senzační Paul Giamatti, který se ve filmu ohřál všehovšudy tak na 9 minut, ale i to stálo za to. ()

carly 

všetky recenzie používateľa

páčilo sa mi prerozprávanie príbehu formou antropologického pozorovania. bol to veľmi milý a zaujímavý príbeh - aj zabavil aj chytil za srdce. a ešte tam bola aj štipka romantiky. v podstate to bol príbeh o vzťahoch a o hľadaní seba samého - čo platilo pre Annie rovnako ako pre pani X. skvelé bolo aj obsadenie a to hlavne Scarlett Johansson a Laury Linney. a tiež tých niekoľko milých odkazov na Mary Poppins :) ()

VanTom 

všetky recenzie používateľa

Obehranou zápletku obyčejné hodné holky vychovávající a napravující rozjívené děcko arogantních, povrchních, rodičovství zanedbávajících boháčů ozvláštňuje rámec podivné "antropologické studie" s mnoha formálními kejklemi (jako diorámata newyorských "druhů", poletování na deštníku, …), často ale bez valného smyslu a s proměnlivým úspěchem, jak se bezmála grotesková karikatura sváří se snahou o nějakou (kritickou, emotivní) výpověď. Nejvíc tak přitáhne upozaděné romantické tokání mezi Black Widow a Kapitánem Amerikou. ()

Galéria (38)

Zaujímavosti (11)

  • Podľa rovnomennej knihy Emmy McLaughlinovej. (Mihail123)

Reklama

Reklama