Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Príbeh dojemnej a často humornej životnej cesty Annie Bradockovej (Scarlett Johanssonová), mladej ženy z chudobnej rodiny, ktorá sa snaží pochopiť, kde na svete je jej miesto. Po skončení vysokej školy ju matka Judy (Donna Murphyová) donúti, aby si našla slušné miesto vo svete manažérov. Zhodou náhod sa ocitá v elitnej spoločnosti žijúcej na manhattanskej Upper East Side – v spoločnosti ľudí, ktorých život je na míle vzdialený od toho jej. Rozhodne sa ukryť pred svetom a prijme miesto pestúnky u boháčov, „pána a pani X“. Rýchlo zistí, že život na opačnom konci daňových tabuliek nie je práve úžasný, pretože musí plniť aj tie najabsurdnejšie priania pani X (Laura Linneyová) a jej predčasne dospelého syna Grayera (Nicholas Art), a súčasne sa vyhnúť hrozivému pánovi X (Paul Giamatti). Všetko sa ešte väčšmi skomplikuje, keď sa zaľúbi do krásavca z Park Avenue Harvarda Hottieho (Chris Evans). Annie musí prehodnotiť svoj život a zamyslieť sa nad tým, akým smerom sa uberie... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (205)

4daPeace 

všetky recenzie používateľa

Verdikt: Podivný úvod alá Marry Poppins mě připravil na nejhorší a hrát tam taková Anne Hathaway, tak to asi vypínám. Ale hraje tam Scarlett Johansson a jakmile zmizel z dohledu létající deštník, začala celkem příjemná podívaná, zejména díky již zmíněné Scarlett a také úžasné Alicii Keys, jejíž mluvené slovo mne doslova uhranulo. I na malém prostoru daném scénařem předvedla profesionální herecký výkon a nejen, že by si taková Beyoncé či jiné výborné zpěvačky/rádoby-herečky (RIP Aaliyah) mohly brát z její přirozenosti lekce, ale ve scénách kdy je na place se Scarlett, tak ji podle mého dokonce lehounce zasťinuje. A to je co říct. PeS: Vydržte do titulků, během nich vyhrává skvělá píseň Laury Izibor - Shine. ()

cab 

všetky recenzie používateľa

Zoufale trapne a nudne pasaze ze zivota mlade divciny, ktera se po vysoke rozhodne dat na karieru chuvy na misto, aby chodila po konkurzech a hledala si seriozni praci adekvatni svemu vzdelani. Sympaticke a svudne damy (Scarlett Johansson, kamaradka Alicia Keys i dabelska Laura Linney) delaji z filmu alespon koukatelnou podivanou. 40% ()

Reklama

c.tucker 

všetky recenzie používateľa

Standard trochu podprůměrné romantické komedie. Ze začátku mi trochu vadilo to zastavování a vysvětlová, ale to se během vypravování ztratilo. Scarlett mi byla trochu protivná, ale také to časem zmyzelo. Jediným přínosem pro film byl senzační Paul Giamatti, který se ve filmu ohřál všehovšudy tak na 9 minut, ale i to stálo za to. ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Ako keby už na začiatku nebolo jasné, ako to dopadne, ach jaj. panička sa nakoniec o svoje potomstvo zaujímať začala, no snobizmus tam zostal. Veľa trápnych scén, matrix v živote, obyčajnosť tu je ukazovaná ako vzor, no pritom si dievča neváha kúpiť v reštaurácii hamburger, otras, ak to robí aj v živote, ten jej veľký zadok je pochopiteľný. A v čom to malo byť akože výnimočné? Však podobná téma bola omieľaná v mnohých filmoch už veľakrát. Scarlett Johansson po dobrom filme Ostrov siahla o pár líg nižšie, po komerčnej televíznej tvorbe, ktorá náročného diváka skôr unudí. ()

Wardan 

všetky recenzie používateľa

Strašné zoufalství. Paul Giamatti a Chris Evans fajn, ale mají neskutečně málo prostoru. Několik super nápadů utopeno v neuvěřitelně modelových situacích a charakterech, otravném voice-overu a trapných moudrech. Humor jsem prakticky nezaznamenal, ale za to nudu v jednom kuse. Protože filmy zásadně nevypínám před koncem, měl jsem po hodině chuť se něčím těžkým praštit do hlavy, abych se vypnul já. Film ve kterém mi moje oblíbená Scarlett Johansson přijde nudná a otravná si ode mě vyšší hodnocení nezaslouží. ()

Galéria (38)

Zaujímavosti (11)

Reklama

Reklama