Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šest studentů se rozhodne ukrást správné odpovědi k důležitému testu a získat tak vynikající výsledky. Velmi brzy ale zjistí, že úspěch v životě nezávisí jen na plném počtu bodů... (oficiálny text distribútora)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (103)

Jaňo 

všetky recenzie používateľa

Hurá... Konečne to nebolo len o hlúpych a trápnych vtípkoch a o týpkoch (nechcený rým), ktorí používajú slová ako "šukať", "cecky" a "fajka"... Film mal slušnú pointu aj príbeh, obsadenie výborné a tiež výkon toho obsadenia. Usmial som sa na "odkazoch" na iné filmy, ale aj na podarenom scenári... Vrámci teenage určite veľké prekvapenie (ktoré som nečakal) a preto sa odhodlávam dať štvorku ako vyšitú... ()

Likan7 

všetky recenzie používateľa

Za mě dobrý. Nebudete koukat na takový film a očekávat Avatara nebo nový Matrix. Pefektní skóre je komedie o středoškolácích, jenže je setsakramentsky povedená. A to hlavně díky castingu. Scarlett je neuvěřitelně hot, Evans sympaťák snad už od narození a Leonardo Lam si krade většinu scén pro sebe. Všechno jede v zajetých kolejích, kde se film cítí nejlíp a divákovi tím pádem ani nevadí, že tu není nic překvapivýho. Nic přelomového, ale moc fajn. ()

Reklama

Džejkop 

všetky recenzie používateľa

Musím říct, že jsem byl mile překvapen. Čekal jsem klasickou prčickovskou teen komedii, kterých je jako mraky a vždy jsou si svým pojetím velmi podobné. Zde šlo o docela něco jiného, parta studentů má poněkud vyšší cíle a zájmy než jak to v tomto žánru bývá. Ač šlo o jednoduchý děj, jeho potenciál byl myslím využit zcela maximálně, pobavil jsem se taky, dokonce nechybí ponaučení, že život není jen o testech, ale taky o přátelství a o tom, že je nejdůležitější vědět co od života chci a koneckonců Scarlett Johansson už jen sama o sobě vždycky stojí za to, v tomto případě to možná platí dvojnásob. ()

figliar 

všetky recenzie používateľa

Každý z nás niekedy v živote opisoval. Žiadne morálne dilema sa pri tomto druhu podvodu nedostavuje, avšak toto, čo sa snažili títo už dosť odrastení školáci predviesť, už jen trochu príliš. Asi je to už zvykom, aby stredoškolákov hrali herci výrazne cez dvadsať. Neviem či 3 hviezdy sú zaslúžené, ale napokon Scarlett Johansson ma donútila trochu dvihnúť hodnotenie, aj keď jej výkon nebol nič extra, ale tak... ()

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Tínedžerské filmy moc nemusím a keď sem tam niečo pozriem, tak je to výnimka ako tu kde ma zaujala Scarlett Johansson. Musím povedať, že film a herci sú celkom sympatický, zábavný a príjemný. Príbeh tiež nie je zlý aj keď väčšina filmu, ktorý ubehne ako voda, stojí len na dobrých hercoch. Keď vám padnú do oka máte vyhrané. Fajn oddychovka a poohliadnutie späť do školských lavíc. Ja som sa bavil. 80% - 4* ()

Galéria (72)

Súvisiace novinky

Hvězdy pro Murphyho

Hvězdy pro Murphyho

20.04.2006

Je to už nějaký ten čas, co se kariéra Eddieho Murphyho svezla směrem k infantilním komediím a nachází se v stavu akutního nedostatku kvalitních rolí pro kdysi veleúspěšného herce. A ani jeho… (viac)

Reklama

Reklama