Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Animovaný
  • Dokumentárny

Recenzie (468)

plagát

11-11-11 (2011) 

Hovadina galaktických rozmerov. Mohol taký blbý námet aj niekoho napadnúť? Ako vidieť, áno. Film, v ktorom NIČ nefunguje. Absurdný námet, scenáristi museli byť asi riadne naivní a pri písaní sa chechtať, že im niečo takéto prejde. nabudúcri ok pri dátume 12-12-12 určite chystajú kvalitné pokračovanie :).

plagát

Vo štvorici po opici 2 (2011) 

I keď ako cez kopirák, stále sa jedná o nadpriemernú komédiu. Avšak bojím sa tretej časti.

plagát

Skús ma rozosmiať (2011) 

To, že vo filme bude čo najviac vtipou, ktoré sú priemerné až podpriemerné, nerobia ešte dobrú komédiu. Klasický Sandlerovský humor, ktorý mi sadol zatiaľ iba v pár jeho filmoch. V tomto taktiež nie.

plagát

Insidious (2010) 

Žiadne Paranormal Activity wannabe sa nekoná. Namiesto toho James Wan servíruje nekompromisný horor, ktorý nemá posledných pár rokov dozadu obdoby.

plagát

Kennedyovci (2011) (seriál) 

Hodnotené po 4. dieloch. Ani sa nedivím, že sa toľko staníc tohto seriálu vzdalo. Kontrovorezné nakuknutie do najvyššej politiky USA a ešte k tomu klan Kennedyovcov. Tvorcovia mali dosť veľa odvahy, ab načali citlivú tému Kennedyovcov (JFK ako napoly-invalid, ktorý musí každé rano zjest niekoľko desiatok tabletiek aby vôbec dokázal existovať, alebo spory s mafiou atď.) Čo sa týka vizuálnej stránky a výpravy, nie ke serálu čo vytknúť, vidieť že je v ňom naliatych dosť peňazí. Taktiež kastingovo podarená záležitosť, takmer každá postava má predstaviteľov, ktorí sa čo najvernejšie podobajú svojím historickým predlohám. Je to asi po prvý krát, čo Katie Holmes sedí úloha a hrá (!!) viac-menej obstojne. Zatiaľ veľmi príjemné prekvapenie

plagát

Zdrojový kód (2011) 

A sakra. Duncan Jones ma opäť dostal. Tých pár cool otrepaných amerických fráz tomuto filmu muím odpustiť. Svižné postupné odhalovanie jednotlivých faktov, striedanie na seba nadväzujúcich vrstiev či akýsi chladný look celého filmu - nedá sa tomu jednoducho nič vytknúť.

plagát

Sucker Punch (2011) 

Alebo Snyderov mokrý sen. Tak trochu prepálene akčné scény (slow-mo everywhere), mierne divný scenár a veľa vnád na ktoré sa dá pozerať.

plagát

Nevinné beštie (2006) 

Tá atmosféra zo začiatku filmu! To bolo niečo nevídané len škoda, že to nevydržalo po celý film. Veľké prekvapenie a oddych od kvanta amerických remakov, ktoré na nás Hollywood chrlí bez akejsi pridanej hodnoty. Kratšia stopáž je v tomto prípade veľkým plusom - len škoda, ak by tá atmosféra a napätie zostalo po celú dobu, neváhal by som dať plný počet.

plagát

Nezastaviteľný vlak (2010) 

Ako keby som to už niekde videl. Prevarené, predvídateľné a klišoidné zároveň. Občas som sa pristihol ako si hryzem nechty, ale to je asi všetko. Tony Scott by mohol zmeniť svoje zabehnuté kolaje a naservírovať konečne niečo nové, neprevarené.