Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vo filme Hostel 2 sledujeme tri mladé Američanky, ktoré sa pod vedením exotickej a okúzľujúcej známej z Európy vydávajú z Ríma na spoločný víkendový výlet do kúpeľov s vyhliadkou na odpočinok, zotavenie a posilnenie svojich priateľských pút. Nájdu dievčatá to, čo hľadajú? Alebo sa stali obeťou klamu, následkom ktorého sa z nich stanú iba bábky v rukách úchylných a privilegovaných ľudí z celého sveta, ktorí na toto miesto cestujú potajme za účelom ukojenia svojich príšerných potrieb a túžob? Snímkou Hostel Eli Roth potvrdil reputáciu, ktorú získal svojim filmovým debutom Cabin Fever. (HBO Max)

(viac)

Ocenenia

  • víťazstvo
  • nominácie

Súvisiace novinky

Mission: Impossible trochu jinak

Mission: Impossible trochu jinak

01.09.2010

Film se především nebude jmenovat Mission: Impossible 4 ani M:I:IV. A Ethan Hunt nebude suverénním hlavním hrdinou. O velení se totiž podělí s dalším agentem v podání Jeremyho Rennera. Studio… (viac)

Cesta časem, rozvod, zombies a Hobit

Cesta časem, rozvod, zombies a Hobit

29.11.2006

Tak jako minulý týden, i tato středa je mimořádně plodná. Filmových novinek se urodilo tolik, že je prakticky nemožné vybrat mezi nimi tu nejlepší a nejzajímavější - a mě tedy nezbývá nic jiného, než… (viac)

Reklama

Reklama