Reklama

Reklama

Evan Všemohúci

  • Česko Božský Evan (viac)
Trailer 2

Obsahy(1)

Pred štyrmi rokmi dostal Boh bláznivý nápad a prepožičal obyčajnému televíznemu reportérovi s tvárou Jima Carreyho svoje schopnosti. Boh dostal po pár rokoch nový bláznivý nápad ... Jeho hlavnou postavou sa stane Evan Baxter (Steve Carell), ktorý Bruceovi Všemohúcemu kedysi vyfúkol prestížne moderátorské kreslo. Dnes je na tom ešte lepšie, pretože stolička, na ktorej bude sedávať, stojí v rokovacej sále amerického Kongresu. A práve čerstvého kongresmana, ktorý vyhral voľby s odvážnym sloganom "Zmením svet", sa rozhodol Boh (Morgan Freeman) otestovať. Zadanie je jednoduché. Podľa vzoru starozákonného konštruktéra a zoológa Noema má i on postaviť archu, zhromaždiť na nej zástupcov všetkých živočíšnych druhov a nasmerovať si to k Araratu alebo nejakému podobne vysokému kopcu. "Jim Carrey získal božské schopnosti a mohol ženám upravovať veľkosť poprsia. Mňa vďaka jeho daru prenasleduje všelijaká háveď, príšerne rýchlo mi rastú vlasy a fúzy a nosím stále tie isté prepotené handry, "porovnáva Steve Carell osudy oboch Vyvolených. "Drobné zmeny" v správaní jeho postavy a vzhľad, ktorým čím ďalej viac pripomína skôr pustovníka než elitného politika, naviac nezostanú utajené pred jeho okolím, ktoré náhle rieši, či sa Evan zbláznil z novej funkcie alebo či ho postihla len silnejšia kríza stredného veku. Nič z toho ale nevysvetľuje, prečo ho otravujú svorky, stáda a kŕdle páriacich sa zvierat. A čo na to Evan? Ten ticho trpí a stavia. Veď potopa biblických rozmerov číha za rohom. (TV Markíza)

(viac)

Diskusia

yinloveyang

yinloveyang (hodnotenie, recenzie)

Pohodový na nedělní odpoledne. Dobrý film? Ani náhodou, ale neurazí. Lauren Graham to s mokrými vlasy a tričkem sluší více než její suché verzi a to nejsem žádná lesbička :)) Závěr se záběry z natáčení je asi to nejlepší z celého filmu.

hojchna

hojchna (hodnotenie, recenzie)

Nechápu proč jsem na to vůbec koukala. Větší hovadinu jsem snad ještě neviděla, absolutní ztráta času..

Jogi.1

Jogi.1 (hodnotenie, recenzie)

čekal jsem od tohoto filmu víc, mnohem víc... no co se dá dělat :(

Nebozatko

Nebozatko (hodnotenie, recenzie)

Mozna jsem byla jen dobre nalozena ale po umornem dni v praci to byl naprosto paradni relax za nektere hlasky a usmev navic + 2*..:-). Jinak souhlas s recenym jiz zde ala komentar od "shit" ale ja se proste bavila..

mandes

mandes (hodnotenie, recenzie)

To je fakt neuveriteľné, ten debílek sa snad 6 krát buchol kladivom do prsta 5 krát buchol hlavu do dosky a 10 krát potkol . Moc originálne ftípky

Elvaquero

Elvaquero (hodnotenie, recenzie)

Kardinalna blbost, skoda, casu a miesta na disku. Za tolke miliony sa radsej mohla najest cela Afrika.

1860

1860 (hodnotenie, recenzie)

ach bože, kdyby to nebyla taková stupidita, přidal bych za Lauren Graham i pět hvězdiček..

skocan

skocan (hodnotenie, recenzie)

A tak lidi,mejte soudnost. Je to proste rodinnej film,takova disneyovka.

EwiczkaH

EwiczkaH (hodnotenie, recenzie)

Nějak nemám slov na šílenou šílenost toho scénáře.. Je tam pár vtipů,ale nic nového ani zajímavého.. Taky vás to tak zklamalo nebo sem jen já čekala víc?

strixsr

strixsr (hodnotenie, recenzie)

Teď koukám na ten rozpočet..to je film na platinových kotoučích nebo co?? Lauren Graham má, koukám, výborný výběr svých rolí..

LordMalak

LordMalak (hodnotenie, recenzie)

Tak na tohle jsem fakt zvědavej. Nic proti Carellovi, je to sympaťák, ale sledovat jeho ksichtění v hlavní roli?:-o

Ragimiri

Ragimiri (hodnotenie, recenzie)

Zase se liším od většiny, ale mi se to líbilo. Jemný a laskavý humor, pěkné scény... Jen jsem nevěděl, že se Morgan Freeman tak legračně směje. ;)

Petrozkoz

Petrozkoz (hodnotenie, recenzie)

Vážně strašnej film, nuda za obrovský peníze a nevim, proč do toho šel Freeman. A taky netušim, co na tom filmu bylo tak drahý, možná ten papírovej model Archy, nebo slabý trikový zaběry z protržení přehrady, prostě netušim.

SpeedyCZ

SpeedyCZ (hodnotenie, recenzie)

Vůbec se jim nedivím... taky bych měl nahnáno z toho premiérového víkendu, to už něco značí...

ABCD Marta

ABCD Marta (hodnotenie, recenzie)

očekávám kravinu, ale kdo ví, možná to bude ten největší trhák tohoto roku....;)

Lateef

Lateef (hodnotenie, recenzie)

Jedna anketka, do která jsem zařadil i tento film v mém profilu...

Reiniš

Reiniš (hodnotenie, recenzie)

Já se těším hlavně na Lauren Graham. Jinak film vidím na takový lepší průměr.

SK_sprco

SK_sprco (hodnotenie, recenzie)

Carell hmm ked som to zbadal na csfd pokracovanie Bruca - soking ale co sak uvidime ci chcu este z ludi vytrieskat peniaze niecim co bolo ako tak podarene, hadam to nepomrvia...

Cinema

Cinema (hodnotenie, recenzie)

Tak to jsem teda zvědav. Natočit pokračování na něco, na co ani prakticky navázat nejde? To asi nebude nejlepší film. Divim se, že se Freeman nechal znovu umluvit.

Derek

Derek (hodnotenie, recenzie)

no trailer zatial nic moc (a sa mi zda ze to s tymi fuzmi je ukradnute z santa clausa s allenom) a shadyac ako reziser nic moc obycajny remeselnik ktoreho najlepsie filmy stoja na carreyim!

JohnnyD

JohnnyD (hodnotenie, recenzie)

formelin: myslím si, že pri pohľade na tie mená to vyzerá na dosť veľký potenciál ... a Shadyac (až na Zamilovaného profesora) zlým režisérom vôbec nie je!!!

formelin

formelin (hodnotenie, recenzie)

boze k čemu se jeste nenatoci pokracovani .. to sem na to zvedavej ... jak to vidim tak to pujde u nas rovnou na DVD ...

JohnnyD

JohnnyD (hodnotenie, recenzie)

myslím si, že aj bez Carreyho to môže byť lepšie ako jednotka - ale iba ak to bude nekoretknejšie k Jesusovosti USA :( ... potenciál tam je

Súvisiace novinky

Remake Nedotknutelných našel režiséra

Remake Nedotknutelných našel režiséra

02.03.2013

Předloňský francouzský zázrak o ochrnutém aristokratovi, který najde nejen pečovatele, ale i přítele v zdánlivě asociálním černochovi, utržil ve světových kinech famózních 416 milionů dolarů. Avšak… (viac)

Reklama

Reklama