Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Animovaný
  • Krimi

Recenzie (28)

plagát

Iron Man 3 (2013) 

Nemozem si pomoct ale pre mna po vyslovene vlaznej dvojke, prekvapenie a to vo velmi pozitivnom slova zmysle. Shane Black nesklamal, dialogy su svizne a usmevne. Rezia vyborna. Hlaskovanie nema chybu a co je dolezite Tony ostal Tonym. Jeho demoni s nim kracaju az do samotneho konca. Vypointovany zaver trilogie, zapametatelne postavy(uzil som si vsetkych) a ani jedna mi neliezla na nervy co i len sekundu, Guy Pearce pre mna prekvanie cislo 2, to prve bolo Ben Kingsley - over the top moment! Iron man digitalne sice nepredstihuje Avengers co sa tyka velkoleposti, no dokazal sklbit osudovost jednej postavy vo vyse 2 hodinach. Tesim sa na 2D a blue ray! Vyborne rozbehnuta faza 2 a Marvelu sklanam velku poklonu.

plagát

Expendables: Nezničiteľní 2 (2012) 

Mal som ten pocit iba ja? Nieco mi tam prislo silene a navyse. Hlasky sice boli, no oproti jednotke to nebolo prirodzene! Zapletka - WTF. Da sa cakat ze pri tomto type filmu clovek dej nepotrebuje, lenze co je moc to je moc. Dejovo C-idny vyplach z mojej strany. Stalloneho Rambo a Rocky aj prvy expandables boli niekde inde. Gulky lietali, strelny prach z filmu citit bol, no produkcia dychala lacnotou. Stallone si bude musiet napravit reputaciu. Nevyrazna kamera. Nevyuzity potencial Scotta Adkinsa! Arny, Bruce, Norris akoby boli sceny s nimi dorobene v dotackach. Pre mna istym sposobom sklamanie! Ak to mame brat ako poctu filmom z 80-tych rokov, tak poprosim nech je posledna.

plagát

Avengers: Pomstitelia (2012) 

Som fanusik Marvelackych komiksov a to velky. Uprimne okolo Avangers sa vybudoval zaujmavy hype. Teraz cisto subjektivne, recenzie su istym sposobom nadhodnotene. Netvrdim vsak, ze Avangers nie su vydarenym filmom. Whedon to nemal lahke; zachovat charaktery hrdinov, vytvorit team a sklbit ich jednotlive povahy, tak aby to na useku 142 minut fungovalo, to chcelo naozaj masaker scenar. Marvel mal na tutuo timovku dost casu, preto som isiel do kina s vacsimi ocakavaniami a to co som dostal bola cista popcornovka. Jednu vec ale Whedonovi upriet nemozem, dokazal to co ini rejzovia pred nim nie - ukazal, ze Hulk nepovedal svoje posledne Hulk SMASH! Za to mu neskutocne dakujem. Dufam, ze Marvelaci sa zamyslia a dalsia "solovka" je na svete. Kazdy z hrdinov tu dostal svoj priestor. Loki ako hlavny zaporak, bola zaujimava a istym sposobom aj logicka volba. V Thorovi Loki dostal svoj masivny priestor, budovanie charakteru zaporaka, tu prisiel na hotove avsak stale mi chyba v pozadi jeho prava ruka, niekto, kto by pre Avengers predstavoval naozaj vyzvu do buducna! Za tie 3 extremne svetle momenty davam 3 Hviezdy. Skoda toho 3D! Nebyt toho tak idem na 4. Blue-Ray verziu budem hodnotit zvlast.

plagát

Prci, prci, prcičky: Stretávka (2012) 

Ano ***** je mozno prestrelene cislo ale fuck it! Od Reunion som dostal nadstandartnu davku humoru, chvalihodne herecke vykony, dej ktory mal svoje over the top momenty a POZOR, nie vsetko bolo pouzite v uputavkach. Jednoznacne odporucam. Pre fanusikov 1,2,3 je to kino povinnost, pre milovnikov dospelych teen age komedii tiez! Herci nam vyrastli, no kolac sa nam neskazil. Palec hore bitchees! PS: STIFMASTER TO POSUNUL NA INY LEVEL.

plagát

Nedotknuteľní (2011) 

Dlho, ale vazne dlho som sa tak dobre z chuti nenasmial. Precizne spojenie komedie a dramy! Na csfd je to hodnotenie trosku prestrelene, urcite vsak ide o jeden z najlepsich francuzskych filmov, co som za posledne obdobie videl. Omar Sly ma moje sympatie a spolu s Cluzetom im to sadlo! Usmev prosim :)

plagát

Drive (2011) 

Kultovy snimok a nebojim sa ho tak oznacit! Nazov filmu dokonale vystihuje cely dej. Drive je naozaj jazda, ktora zavana oldschoolom, hardcore sceny su za kazdou zakrutou, Goosling predvadza introvertsky psycho vykon, bozskej Hendricks staci len uslzeny pohlad kde celkova komunikacia pohladom rozseka akykolvek dialog. Zasluzene oceneny snimok, v ktorom nemuselo padnut jedine slovo, stacila by mi hudba, zvuk motora, nabusena rezia, uzasny soundtrack. Jednoducho skvost.

plagát

Super 8 (2011) 

J.J. Abrams v tom najlepsom? Podla mna nie. Jedna vec je ta nostalgia, ktora z tohoto filmu priam srci - Spielberga tu najdete v kazdom zabere a zaspominate na casy E.Tho a Blizkeho stratnutia 3. druhu. Druha vec J. J. a jeho uchvatne efekty, takmer dokonala kamera a remeselne zvladnuta rezia. No, nieco, nieco mi tu chyba. Akoby to nebolo to povestne nadsenie v reziserovych rukach, akoby to nebol Abramsov film, len akysi klon toho co je pravy masterpeace, mozno to bol autorov zamer, ak ano tak zdvyham palec hore. Super 8 sa radi medzi tie lepsie z aktualnych sci-fi. Herecke vykony, boli obstojne, chlapci sa snazili, no podla mna nedokazali utiahnut tak silny pribeh a city sa akosi stracaju v zaplave vybychov. Vystupovalo tu privela postav, niektore charatkery boli zbytocne, ale to je subjektivny nazor. Po prvom zhliadnuti este nejdem hodnotit. Jedno vsak viem, tam kde mal film gradovat, negradoval a k zaveru uz som si aj zazyval. Skoda. Na finalne hodnotenie si pockam do Blueray.

plagát

Piráti z Karibiku: V neznámych vodách (2011) 

Nadherne som si pospal. Dakujem Zimmerovi za hudbu, lepsia ako uspavanka od mamicky. Hercom za to, ze ma nerusili pri podriemkavani. Reziserovi za to, ze Piratov konecne zahrabal pod zem. Cela tato saga isla dole vodou. Pre mna urcite posledny diel a velmi subjektivne hodnotenie. Ak by som mal byt objektivny tak idem aj na **/***, len vdaka tomu, ze takato zlatanina naozaj bavi masy.

plagát

Ghost Rider (2007) 

Minimalne jedna vec mi ostane z tohoto filmu zafixovana - Cageov priblbly pricesok. Vlastne priblbly je cely film od samotneho zaciatku az do konecnych titulkov. Zaporaci v style Buffy krotitelky upirov, no, nechajte sa vysmiat. Eva Mendes, hmm prisla v tomto filme o ten povestny sexapeal. Nie som ani motorkar, takze ani za tu horiacu masinu neviem dat hviezu. Tak za co? Za snahu sfilmovat nieco, co malo byt hororove a ponuknut to s ratingom PG13 (ak nie mensim)? Chokotina. Jedna * za lepsi komiks ako Dardevill a ta druha za predstavu upalenia samotneho Caga - presne takto pohorela kariera oskaroveho herca - Idealne.

plagát

Ako na vec (2002) 

Pri pohlade na tie dnesne fuckovacie komedie, ktore preferuju cim viac nadavok tym viacej srandy, bol tento film priam vykupenie. Vynikajuce navarene dielko, kde nechybal cierny anglicky humor, excelujuci Grant, skvelo zahrane vedlajsie postavy a Nicholas Hoult, z ktoreho bezpochyby vyrasie herecka hviezda. Vsetko do seba zapadalo a scenar nemal jedno slabe miesto. Pre mna prijemne spestrenie. Humor, ktory je v dnesnej dobe vzacny. Holt, podobnych skvostov sa toci coraz menej.