Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Všetci psi idú do neba... teda okrem tých, ktorí si ešte nesplnili poslanie tu na zemi! Vo filmovom spracovaní obľúbenej knihy W. Bruca Camerona prináša renomovaný režisér Lasse Hallström na plátna kín príbeh oddaného chlpáča, ktorý postupne prichádza na to, že na svet prišiel preto, aby ľudí učil smiať sa a milovať. Duchaplné, dojímavé, a neraz aj vtipné rozprávanie jedného psa ponúka jeho vlastný psí pohľad na medziľudské a ľudsko-psie vzťahy. Okrem iného nám pripomína, že láska nikdy neumiera, skutoční priatelia nás nikdy neopustia a každé stvorenie má na svete svoje jedinečné poslanie. (Forum Film SK)

(viac)

Zaujímavosti (12)

  • Dennis Quaid nosil farebné kontaktné šošovky, aby mal hnedé oči. V skutočnom živote má modré. (Arsenal83)
  • Plemená psov, ktoré boli použité v tomto filme, sú: zmes bígl-nemecký ovčiak-teriér, zlatý retriever, nemecký ovčiak, waleský corgi pembroke a mix svätého Bernarda a austrálskeho ovčiaka. (Arsenal83)
  • Bryce Gheisar, který hraje mladého Ethana, má v reálném životě kočku se jménem Bailey. (BMW12)
  • Natáčelo se v Kanadě v provincii Manitoba, konkrétně ve městech Winnipeg, Lockport, Brandon a Selkirk. (BMW12)
  • Tvůrci filmu sklidili ostrou kritiku, když server TMZ zveřejnil video z natáčení, na kterém je německý ovčák nucený vlézt do nádrže, která simuluje divoké peřeje. Pes vypadá vyděšeně a do vody je násilím nucen proti své vůli. V závěru videa dokonce pes zmizí pod hladinou, kdy není jasné, jestli se jedná o součást scénáře nebo se jedná o nešťastné vyústění celé situace. Režisér filmu Lasse Hallström popřel, že by byl v době incidentu přítomen, přestože server TMZ, tvrdí opak. Zároveň dodal, že by jinak incidentu zabránil. Producent filmu Gavin Polone podrobně vysvětlil, co se vlastně toho dne stalo. Video bylo složeno ze dvou záběrů. Polone připustil, že při prvním pokusu o natočení scény byl pes do vody chvíli přemlouván a při druhém pokusu se pes skutečně ponořil pod hladinu, ale jenom na pár vteřin a následně ho okamžitě vylovil bezpečnostní tým, aniž by to na psovi zanechalo nějaké stopy. (ČSFD)

Súvisiace novinky

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (viac)

Reklama

Reklama