Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Krimi
  • Dokumentárny

Obľúbené filmy (10)

Million Dollar Baby

Million Dollar Baby (2004)

Hilary ako namakaná boxerka mi vyrazila dych. V nádhernom tele nádherná nezlomná duša. Zistenie, že cudzí ľudia nám môžu byť bližší ako vlastná krv.

Všetko o mojej matke

Všetko o mojej matke (1999)

Originálna, pestrofarebná, emóciami nabitá mozaika tých najrozmanitejších ľudských charakterov - tak ako ju vie namiešať len Almodóvar. Všetky jeho filmy majú u mňa 7 hviezdičiek.

Chlapci neplačú

Chlapci neplačú (1999)

Jedinečný film venovaný nie veľmi populárnej téme transsexuality female to male.

P.S.: Milujem ťa

P.S.: Milujem ťa (2007)

Zdanlivo nesúrodá dvojica milencov presvedčí o sile lásky až za hrob. O chvíľach, kedy vám začnú chýbať partnerove chyby. Kedy si uvedomíte, čo pre vás znamenal.

Laurence

Laurence (2012)

Autentický príbeh človeka v zrelom veku, ktorý sa rozhodne pre zmenu pohlavia, hoci riskuje, že tým stratí všetko, čo si dovtedy vybudoval. Výtvarne dokonalé a nesmierne emotívne.

Život Adéle

Život Adéle (2013)

Emočný masaker! Či Adéle smúti, nadžgáva sa, tancuje, štrajkuje, prežíva orgazmy, trpí alebo soplí, všetko je tak prirodzené akoby neexistoval svet okolo nej. A tá modrá!

Love

Love (2015)

Vzrušujúce dielo, z ktorého srší láska vo všetkých jej polohách.

Dánske dievča

Dánske dievča (2015)

Výnimočné herecké umenie Eddieho Redmayna. To, ako dokáže ovládať svoje telo, mimické svaly, psychicky sa vložiť do postavy ... nádhera.

Motýle

Motýle (2014)

Vizuálne, výtvarne a hudobne pôsobivý film s tématikou masochizmu. Erotika je však len náznaková a dej sa odohráva vo výlučne ženskom svete.