Reklama

Reklama

Hlubinná hvězda šest

Trailer 2

Obsahy(1)

Posádka ponorky Hlubinná hvězda šest se vydává na nebezpečnou a tajnou misi. Na dně moře má postavit podmořskou jadernou elektrárnu pro americkou armádu. Brzy zjistí, že v hlubinách oceánu na ně čeká neočekávaná hrozba (oficiálny text distribútora)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (101)

T2 

všetky recenzie používateľa

║Rozpočet $8miliónov║Tržby USA $8,143,225║Tržby Celosvetovo $8,250,000║ Len a len schématická kópia mixu filmu ako Votrelci(Aliens) a Priepasť(The Abyss), škoda, použité kulisy tam neboli najhoršie, len problém nastal v tom že režisér sa nenamáhal troška viac sa z hercami a príbehom pohrať, je to dosť banálne odbité, len béčko. /40%/ ()

Haymar 

všetky recenzie používateľa

Hodně mizerná béčková variace Cameronovy Propasti. Cunninghamovi (mj. Pátek 13.) se sice podaří tu a tam navodit letmý náznak atmosféry, to je však dáno spíše samotným prostředím (kde se vše odehrává), než panem režisérem! Ačkoli tento typ filmů (podmořské sci-fi) patří k mým vůbec nejoblíbenějším, tady vážně nelze dát víc... ()

Reklama

blackJag 

všetky recenzie používateľa

Nostalgická jednohubka z doby, kdy se všechno dělalo pěkně ručně a i bezostyšná kopírka se za svou existenci nemusela vyloženě stydět. Postavy jsou sice uvedeny stylem, že je vám fuk, co a jak se jim stane a podvodní monstrum má tendence působit legračně, přesto se člověk ani moc nenudí. Zvláště tedy příznivci žánru a rukodělného béčka, kteří odmítají řešit, jak se nevelikému tvoru podařilo vyřadit ze hry průzkumné plavidlo, které (vzhledem ke svému pozdějšímu řádění v nitru podvodní stanice) prostě nemohl pozřít (problémy s proporcemi jsou významným mínusem). 50% ()

Jayem 

všetky recenzie používateľa

Jedným slovom nuda. Prvu pol hodinu sa tu nedeje nič. Druhu su všetci namäko z rýchlo pohybujúcej sa bodky na radare. A vposlednej sa ju snažia tej bodke újsť. Ale nád čím mi až rozum zastal bolo ako sa môže obluda ktorá má dlžku najmenej 8m šírku 2m a výšku 2m prejsť cez 80cm dvere a plávať v polmetrovej vode a ešte k tomu tak aby ju nikto nevidel. ()

Abiosis 

všetky recenzie používateľa

*LEVIATHAN 2.0* Tentokrát to bol vydarený výlet do detstva. DeepStar Six som si pamätal ako horšiu alternatívu k filmu Leviathan, ale momentálne je to presne naopak a tento film som si naozaj užíval. Pôsobí veľmi komorne, hlavná dvojica (Everhard a Evigan) je sympatická, Ferrerova postava je pravdepodobne jednou z najväčších nešikovníkov filmového plátna a on je práve tým prvkom vo filme, ktorý spôsobuje dejové zvraty; morská príšera mu len sekunduje. Nie je možné sa ubrániť porovnávaniu s filmom Leviathan (oba vznikli v tom istom roku a tematicky sú si podobné) - veľkým plusom je, že tu, pri absencii zvučných mien, sa podarilo vytvoriť napínavejší a originálnejší film ako v prípade už spomínaného Leviathana. Verdikt v 1 vete: Vydarená zápletka, výborne napísaná postava Snydera, ako jedného z najväčších lúzrov sci-fi filmu, a kvalitná príšerka. 03.06.12 ()

Galéria (35)

Zaujímavosti (5)

  • Pôvodný zámer na film dostal Sean S. Cunningham už v roku 1987, kedy ho napadlo, že toto bude prvý film, ktorý vyjde v sérii pripravovaných sci-fi/akčných filmov pod vodou. V samotnom roku vydania (1989) vyšli tak hneď ďalšie tri známe filmy s podobnou tematikou: Leviathan, Priepasť, Vládci hlubin. (Arsenal83)
  • Podmorské scény boli natočené na Malte, v Rinella Tank vo Fort Ricasoli. (Arsenal83)

Reklama

Reklama