Reklama

Reklama

Hlubinná hvězda šest

Trailer 2

Obsahy(1)

Posádka ponorky Hlubinná hvězda šest se vydává na nebezpečnou a tajnou misi. Na dně moře má postavit podmořskou jadernou elektrárnu pro americkou armádu. Brzy zjistí, že v hlubinách oceánu na ně čeká neočekávaná hrozba (oficiálny text distribútora)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (101)

T2 

všetky recenzie používateľa

║Rozpočet $8miliónov║Tržby USA $8,143,225║Tržby Celosvetovo $8,250,000║ Len a len schématická kópia mixu filmu ako Votrelci(Aliens) a Priepasť(The Abyss), škoda, použité kulisy tam neboli najhoršie, len problém nastal v tom že režisér sa nenamáhal troška viac sa z hercami a príbehom pohrať, je to dosť banálne odbité, len béčko. /40%/ ()

Paldiny 

všetky recenzie používateľa

DeepStar Six nemá Oscarové triky Priepasti, tiež jej chýba luxusné obsadenie čo sa v ten rok ponorilo ku vraku ruskej lode Leviathan, ale nedá mi, mňa jej ponorková misia bavila najviac. Možno to bolo početnou zostavou postavičiek, ktorých charaktery by vydali na seriál, možno zvedavosťou aká spolupracovala s režisérovym prianím zostať v napätí a možno príšerkou čo nevyzerala vôbec smiešne. A že film stál skromných 8 a nie 24 či 70 miliónov? Toto nie sú rozhodujúce faktory a popravde, keby tvorcovia stopli film skôr, čím by nechali odplávať happyend, som možno ešte štedrejší. ()

Reklama

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Dávam 5*. Skĺbenie PRIEPASTI a VOTRELCA má svoje čaro, aj napriek lacným hereckým výkonom, a čo je na takýchto filmoch najdôležitejšie, slabých trikoch. Nostalgická spomienka na časy, keď som v sobotňajších neskorých nočných hodinách sedel pred telkou, pozeral satelitné kanály a hltal všetko, čo i len trošku fantastické. ()

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Béčkový námet s produkcie Kassar / Vajna, ktorý produkovali Terminatora. Tento krát šliapli trochu vedla. Deep Star Six je béčko pripomínajúc votrelca s podvodným prostredím pripomínajúc Cameronovú Priepasť. Nie je to najhoršie, ako sci-fi béčko je to celkom fajn. Deep Star Six ma fajn prostredie, kulisy a aj príšera vyzerá celkom fajn, ale chýba tomu napätie a dobre postavy a to je predovšetkým hlavný rozdiel medzi klasikami s 80-tých ako Priepasť, či Votrelec. 55% - 3* ()

JASON_X 

všetky recenzie používateľa

Srovnávat se stejně starou geniální Propastí samozřejmě nelze, ta je o několik levelů výš, ale nabízí se srovnání se stejně starým Leviathanem. A je to zhruba plichta. Něco se mi tu líbilo víc. Třeba nádherně mizerné oldschoolové triky jsou naprosto odzbrojující a vyvolávají nablble shovívavý úsměv. I postavy jsou vesměs sympatičtější, životnější, o něco méně ploché, i když člověku chvíli trvá, než se v nich zorientuje. Něco je nastejno (slušná béčková výprava), něco zase horší (méně atraktivní zápletka, überhappyend). Nejlepší postava: záporácký zbabělec Snyder. Nejhorší postava: hlubinné monstrum (je především k smíchu). ()

Galéria (35)

Zaujímavosti (5)

  • Podmorské scény boli natočené na Malte, v Rinella Tank vo Fort Ricasoli. (Arsenal83)
  • Pôvodný zámer na film dostal Sean S. Cunningham už v roku 1987, kedy ho napadlo, že toto bude prvý film, ktorý vyjde v sérii pripravovaných sci-fi/akčných filmov pod vodou. V samotnom roku vydania (1989) vyšli tak hneď ďalšie tri známe filmy s podobnou tematikou: Leviathan, Priepasť, Vládci hlubin. (Arsenal83)

Reklama

Reklama