Reklama

Reklama

Denník ľadovej princeznej

  • Slovensko Ľadová princezná (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Ako sa knihomoľka zmenila na krásnu labuť. Príbeh dievčaťa, ktoré sa rozhodne stať krasokorčuliarkou, hoci jej rodičia chcú, aby sa sústredila na štúdium na Harvarde.  Inteligentná Casey nikdy nemohla dať otvorene najavo, čo chce v živote robiť. Hoci sníva, že bude slávnou krasokorčuliarkou, jej matka Joan si ju predstavuje ako úspešnú študentku fyziky na Harvarde. Casey dúfa, že bude raz patriť do trojice elitných korčuliarok, ktoré sa pripravujú na národné majstrovstvá. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (95)

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Michelle Trachtenberg je celkom pôvabná dáma, zatiaľ však účinkovala v dosť divokých, či naivných alebo trápnych dielach. Je celkom pekná, ale tu ma mrzelo najmä to, že to nebol film v hlavnej úlohe s Hayden Panettiere. Hayden je moje zlatíčko a preto by to bolo skvelé, ale popravde film za veľa nestál. Bol nudný, mal jednoduchý dej, slabý scenár, bol to skôr taký detský film a preto je to možno lepšie, že tam nehrala hlavnú úlohu Hayden, lebo by ma to pri nej mrzelo. Je to celkom milý film, ktorý by niečo mohol dať aj rodičom. Škoda, že ho nevidel môj otec predtým, než ma ako dieťa odhlásil z futbalu, ktorý som veľmi miloval a mám ho rád aj dnes, len to by tento film musel vzniknúť skôr. To, že je to film plný klišé, o plnení si amerických snov je jasné, je to však oddychovka, ktorá neublíži. ()

Deimos 

všetky recenzie používateľa

VHS/// Obsazení 6/10 Děj 4/10 Hudba 4/10 Efekty 5/10/// +herci, charaktery postav, příběh –scénář, děj, nevýrazná hudba, chybí vtip, emoce/// Michelle jsem viděl nedávno ve filmu Eurotrip a tam mě okouzlila. Tady se to říct nedá. Nevím zda to byl účel tvůrců, aby po celou dobu vypadala jako ošklivé káčátko čekající na proměnu, která se nakonec moc nedostaví. A nebo zda chtěli vykreslit osud obyčejné holky. O to více potěší některé jiné charaktery postav a jejich vývoj. Zářným příkladem je Hayden Penettiere, která se promění z dříve velké rivalky na velkou kámošku. Stručně řečeno, ale ve filmu krásně rozvedeno. Za záporné postavy bych tady snad mohl považovat obě matky. Nevím jak by na tohle reagovali dívky mezi 10-15 lety, ale já mít takovou matku… Jinak je to film, který se tváří spíše jako drama pojednávající právě o vlivu matky na dceru. Nebo jinak si nedokážu vysvětlit proč jsem se třebas nesmál a rovněž romantická stránka ustoupila do pozadí. Určitě tenhle film řadím mezi slabší, i když je mám rád./// Celkem 45%/// ()

Reklama

Hal_Moore 

všetky recenzie používateľa

Ničím neurážející klíšoidní příběh o popelce, která k vítězství znenadání přišla. Tentokrát však v odvětví jménem krasobruslení... Michelle Trachtenberg to sluší, ale to je asi tak všechno. Herecké výkony jsem ani nehledal, neb bych nic nenašel. Hudební stránka mi také neseděla, prostředí nevýrazné, příběh ohraný... Nejvíce se mi líbila "rocková" krasobluslařka, která také všechny přehrála, a to se ani nesnažila. Film na jedno zkouknutí, když zrovna nemáte co dělat a nechce se vám přepínat stanice, protože ten ovladač je ták daleko... ()

Dever 

všetky recenzie používateľa

Soundtrack Christophe Beck: 1. Reach - Caleigh Peters ,2. If I Had It My Way - Emma Roberts ,3. Get Your Shine On - Jesse McCartney ,4. You Set Me Free - Michelle Branch ,5. Reachin' For Heaven - Diana DiGarmo ,6. No One - Aly & AJ ,7. It's Oh So Quiet - Lucy Woodward ,8. Get Up - Superchic(k) ,9. I Fly - Hayden Panettiere ,10. Just a Dream - Jump 5 ,11. Bump - Raven-Symone ,12. There Is No Alternative - Tina Sugandh ,13. Unwritten - Natasha Beddingfield , ()

litllewitch 

všetky recenzie používateľa

2 hvězdičky a to ještě s bídou. Ten scénář je tak mizernej. Tolik klišoidních dialogů v jednom filmu...to se jen tak nevidí. Michelle je sice pěkná holka, ale tím tomu nic nepomůže, vedle ní Hayden Panettiere...no u tý se nikdy o hraní mluvit nedalo. Takže Kim Catrall je tam jako příjemné zpestření + ta malá zrzka, které má být asi 17 a vypadá s bídou na 10, ale tak to je jedno. Prostě never more ()

Galéria (34)

Zaujímavosti (5)

  • Za Michelle Trachtenberg zaskakovali 4 krasokorčuliarky. (corona)
  • Matka Casey zmíní v úvodu filmu francouzskou spisovatelku George Sandovou, která kvůli svému pohlaví užívala mužský pseudonym. (Matej.Mirejo)
  • Michelle Trachtenberg (Casey Carlyle) nikdy predtým nestála na korčuliach. Kvôli filmu sa 10 mesiacov učila profesionálne korčuľovať. (misterz)

Reklama

Reklama