Reklama

Reklama

Denník ľadovej princeznej

  • Slovensko Ľadová princezná (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Ako sa knihomoľka zmenila na krásnu labuť. Príbeh dievčaťa, ktoré sa rozhodne stať krasokorčuliarkou, hoci jej rodičia chcú, aby sa sústredila na štúdium na Harvarde.  Inteligentná Casey nikdy nemohla dať otvorene najavo, čo chce v živote robiť. Hoci sníva, že bude slávnou krasokorčuliarkou, jej matka Joan si ju predstavuje ako úspešnú študentku fyziky na Harvarde. Casey dúfa, že bude raz patriť do trojice elitných korčuliarok, ktoré sa pripravujú na národné majstrovstvá. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (95)

Streeper 

všetky recenzie používateľa

Klasická disneyovka, která má inspirovat mladé dospívající holčičky, aby se stali úspěšnými krasoblusařkami. Upřímně si ale myslím, že takový pocit by to mělo vyvolat ve všech, a já mám tyhle pocity ráda, že mě film dokáže inspirovat k novým věcem, ale tohle ne. Bylo to až příliš jednoduché. Hlavní protagonistka si stoupne na led mezi profesionální sportovkyně a bruslí nakonec lépe než ony, a ještě je to učí, jak to dělat správně? WTF? Na mě až moc pohádkové a málo reálné. Navíc mi tam chyblo nějaké pořádně drama a gradace příběhu. Nové brusle a vztah s matkou to nezachránilo. ()

nirvanafan 

všetky recenzie používateľa

S realitou nemá tenhle film nic společného, ale já na něj prostě nemůžu být zlá už jenom proto, že krasobruslení je pro mě jednou z nejlepších věcí na světě. A nebudu proto tvrdit, že jsem si nikdy v životě nepředstavovala, že si nazuju brusle a půjde mi to od začátku přesně tak jako hrdince v tomhle filmu. Takže na jednu stranu sice ve všech směrech průměrný film, ale zároveň guilty pleasure jako prase. ()

Reklama

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Michelle Trachtenberg je celkom pôvabná dáma, zatiaľ však účinkovala v dosť divokých, či naivných alebo trápnych dielach. Je celkom pekná, ale tu ma mrzelo najmä to, že to nebol film v hlavnej úlohe s Hayden Panettiere. Hayden je moje zlatíčko a preto by to bolo skvelé, ale popravde film za veľa nestál. Bol nudný, mal jednoduchý dej, slabý scenár, bol to skôr taký detský film a preto je to možno lepšie, že tam nehrala hlavnú úlohu Hayden, lebo by ma to pri nej mrzelo. Je to celkom milý film, ktorý by niečo mohol dať aj rodičom. Škoda, že ho nevidel môj otec predtým, než ma ako dieťa odhlásil z futbalu, ktorý som veľmi miloval a mám ho rád aj dnes, len to by tento film musel vzniknúť skôr. To, že je to film plný klišé, o plnení si amerických snov je jasné, je to však oddychovka, ktorá neublíži. ()

BuryGol 

všetky recenzie používateľa

Tu jednu hvězdu dávám hlavně sobě, protože jsem to dokázal přetrpět. Ale když už se na to vaše slečna chce koukat, tak co máte dělat? Jinak k filmu: klasická teenagerská komedie kdy v podstatě dospělý koště zjistí, že umí bruslit a najednou je mnohem lepší než ostatní krasoruslařky, co na ledě stojí od tří let... ()

Colour 

všetky recenzie používateľa

Film má zopár blbostí (odkedy stoja všetky výdaje okolo krasokorčuľovania tisícky dolárov?) a veľa klišé. Som alergická na zobrazovanie americkej strednej školy, no zrejme bol scenárista uvedomelý a veľa do tejto oblasti nerýpal. Keď sa niekto snaží natočiť film o komplikovanej ceste za snom, musí mať: 1)presvedčivého výborného herca 2)dobrý psychologický profil 3)prekážky. Herečka je sympatická, snaží sa, no vyčítať z jej tváre akúkoľvek zanietenosť ku krasokorčuľovaniu alebo fyzike sa len tak ľahko nedá. Charakter postavy tiež nie je dotiahnutý do konca. Posledné mínus - pochybujem, že na okresnej súťaži by boli také dobré krasokorčuliarky, ktorých vystúpenia pripomínali skôr tanec na ľade. Medzi teenegerskými filmami patrí k tým lepším. 60% ()

Galéria (34)

Zaujímavosti (5)

  • Matka Casey zmíní v úvodu filmu francouzskou spisovatelku George Sandovou, která kvůli svému pohlaví užívala mužský pseudonym. (Matej.Mirejo)
  • Za Michelle Trachtenberg zaskakovali 4 krasokorčuliarky. (corona)
  • Krasobruslařka/y zaskakující za: Casey (Michelle Trachtenberg) - Jennifer Robinson, Sandra Jean Rucker, Lauren Wilson, Cassandre Van Bakel,  Nikki (Kirsten Olson) - Danielle Kahle, Tiffany (Jocelyn Lai) - Victoria Yeung .. (Katulik25)

Reklama

Reklama