Reklama

Reklama

Nezvestní - Série 6

(séria)
Dobrodružný / Dráma / Fantasy / Mysteriózny / Sci-Fi / Thriller
USA, 2010, 13 h 59 min (Minutáž: 42–105 min)

Hrajú:

Matthew Fox, Evangeline Lilly, Josh Holloway, Jorge Garcia, Terry O'Quinn, Naveen Andrews, Yunjin Kim, Daniel Dae Kim, Henry Ian Cusick, Michael Emerson (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Epizódy(17)

Recenzie (17)

Arkanoid 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Najslabšia séria. Zosobnenie čierneho dymu nerobí dobre jeho tajomnosti a ničivosti, ale aspoň sa divák dozvie všetko podstatné o minulosti ostrova. Rozprávanie príbehu, ako ho poznáme z piatej série, sa už nekoná, tak aj tým to upadá na atraktivite. Prítomný dej na ostrove je tentoraz narúšaný alternatívnym dejom, ktorý mení udalosti v určitých bodoch. Týmto tieto dve dejové línie nemôžu dosiahnuť intenzitu, ktorú by dosiahli, keby boli rozprávané oddelene, a nie spolu v každej epizóde. Príbeh sa v oboch dejových líniách spolieha viac na vieru ako logiku uvažovania postáv a tým tiež kazí kvalitu série. Prakticky sa nedá ani načo sťažovať, lebo celý seriál bol postavený na viere, tajomne a mysteriózne, len v ostatných sériách to fungovalo lepšie. ()

LEATHERFAC 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Spoiler bacha!!!! Tak za mě to šestou sérií totálně dosrali. Po perfektně rozjeté páté sérii ouuups přehodíme vyhýbku a ...kam vlastně? Nejen v rámci časové linie, ale hlavně bohužel do úplně jiného seriálu. Pravda mysterium prvních dvou sérií se vytratilo už příchodem té třetí, nicméně když člověk ignoroval čím dál nudnější a otravnější přeskoky do realného světa, dění na ostrově byla furt jízda a co se týká tajemství, pořád bylo co řešit a hledat. Ovšem v šestce se dostáváme do jakési dementně vymyšlené pohádky o dvou nezajímavých bratřích, která mystérium prvních sérií totálně pohřbívá a v kombinaci s nesmyslným paralelním světem kdesi v alternativní realitě seriál úplně pohřbívá. Závěrečné přeslazené poklepávání po ramenou wtf? Škoda, že většina dobrých seriálů je koukatelná tak do první třetiny až dvou - Akta X, Twin Peaks, Game of Thrones a závěr seriálu jde většinou do kytek. Proč??? ()

Reklama

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ak hodnotiť a komentovať po rokoch niektorú zo sérií tohto kultového seriálu, tak potom tú záverečnú a tú, na ktorú sme všetci netrpezlivo čakali a ktorú mám osobne čerstvo v pamäti. Tvorcovia prišli namiesto vysvetlovania dejových medzier s novinkou, akousi alternatívnou realitou a my sme boli opäť v obrovskom napätí, čo sa z toho vyvŕbi a ako to zapadne do celkovej mozaiky. Podľa môjho názoru sa tvorcovia snažili vykreslením ostrova skôr metaforicky vyjadriť ľudskú prirodzenosť a chovanie, ako prísť s nejakým brutálne neočakávaným záverečným a doslovným zvratom. Ja ich za to čiastočne chválim a čiastočne som mierne sklamaný, že som sa nejakého veľkého prvoplánového šoku na záver nedočkal. ()

Blazkowicz 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Nějakým rychlodíváním jsem tu poslední sérii ještě přežil. Zase se budu opakovat, že vůbec netuším co tam bylo a proč (John Locke je kouř?), ale prostě smůla. Nemůžu za to, že se zajimavý seriál promění v stupidní sračku plnou časových hrátek, které bytostně nesnáším. Klidně bych šel i o hvězdu míň, ale finále bylo docela zajímavé. 2-* ()

waska 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tahle série přinesla alespoň odpovědi, když už nic jiného. Alternativní svět mě zklamal svým vysvětlením, zklamal mě závěr i světa "normálního". Ale to pouze v osobní rovině. Smrt oblíbených postav, takové nijaké rozuzlení a nevysvětlení všeho. Ale aspoň mi dal možnost o všem přemýšlet, což hodnotím pozitivně a celý seriál beru hodně kladně a rád na něj budu vzpomínat. ()

Galéria (48)

Zaujímavosti (7)

Reklama

Reklama