Reklama

Reklama

VOD (1)

Kórejskí manželia Sun a Jin Kwonovci sa vždy stránili spoločnosti ostatných stroskotancov na ostrove. Oddeľuje ich nielen kultúrna, ale aj jazyková bariéra. Jin je navyše chorobne žiarlivý na svoju manželku a neznáša najmä Michaela, ktorý si s ňou dobre rozumie. Keď sa Sun kúpe v mori odetá len v bikinách, strhne sa ďalšia manželská hádka, do ktorej zasiahne Michael, aby ju utíšil. Snaží sa ochrániť Sun, ale tá sa postaví na stranu svojho manžela a Michael dostane facku. Sun sa potom snaží Michaelovi po anglicky vysvetliť, že ho chcela ochrániť pred Jinom, ktorý je údajne schopný všetkého a žiada ho, aby už nikdy nezasahoval do ich súkromných záležitostí. Na pláži zatiaľ úspešne pokračuje stavba plavidla pod Michaelovým vedením. Ľudia sa začínajú zaujímať o miesta na lodi, zo štyroch je však už voľné len jedno. Okrem Michaela a Walta si jedno miesto kúpil aj Sawyer, ktorý Michaelovi dodával rôzne potrebné súčiastky zo svojho skladu zozbieraných predmetov. Sayid, ktorý tiež pomáha stavať plť, sa pomaly ale isto zbližuje so Shannon. Tesne pred dokončením však plavidlo jednej noci zhorí. Michael zúrivý od hnevu označí jasného vinníka – Jina. Podľa neho sa mu chcel pomstiť za ochranu Sun. Nikomu nenapadne iné vysvetlenie, preto sa stroskotanci vyberú Jina chytiť a lynčovať. Jinove zranenia skutočne nasvedčujú tomu, že by loď mohol podpáliť práve on. Jinov život zachráni v poslednej chvíli Sun. Dorazí na pláž a keď nevie, ako zastaviť konanie rozhnevaného Michaela a divokého davu, zo zúfalstva začne kričať – po anglicky! Všetci ostanú v šoku, pretože väčšina nevedela, že Sun po anglicky rozumie. Zo všetkých je najviac šokovaný Jin. Hoci ho pustia, kríza medzi Jinom a Sun sa ešte väčšmi prehĺbi. Jin sa urazí, že mu Sun celé roky zatajovala svoje jazykové znalosti. Medzi Sayidom a Shannon sa rozvíja hlbší vzťah, Michael sa zase rozhodne čeliť nepriazni osudu a postaviť novú loď. Veľmi intenzívne mu začne pomáhať Jin, ktorý sa medzitým celkom dištancoval od svojej manželky. Z diaľky všetko sledujú malý Walt a Locke, ktorý jediný pozná pravého podpaľača... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (7)

Arkanoid 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Zozačiatku to vyzerá priemerne, ako slabšia epizóda, bežná konverzácia postáv dej nikam neposúva. Postupne sa to však mení na kvalitnú vzťahovú drámu, aj keď by sa to dalo vyvinúť aj lepšie. ()

Galéria (40)

Zaujímavosti (1)

  • Dcera Ministra (Clarence Logan) se dívá na televizi, ve které se vysílá pořad, v němž je jako herec obsazen Jorge Garcia, který hraje Hurleyho. (Andersago)

Reklama

Reklama