Reklama

Reklama

VOD (1)

Jednej noci divoký kanec rozhádže všetky Sawyerove veci a niektoré odvlečie do džungle. Sawyer sa snaží zviera dostihnúť, ale začuje šepot, podobný tomu, aký počul aj Sayid na úteku od Rousseauovej. Sawyer sa nechce pred ostatnými zosmiešniť, a preto o zvuku nikomu nepovie. Opätovne sa vydáva do džungle, aby kanca – zlodeja zabil a zozbieral svoje ukradnuté veci. Nevie však stopovať, a tak sa mu vôbec nedarí. Kate mu však ponúkne skvelý výmenný obchod – pomôže mu zviera vystopovať za prísľub, že v budúcnosti ho môže o čokoľvek požiadať a on to splní bez odvrávania. Je jasné, kam Kate mieri – Sawyer ako jediný nevrátil po spoločnom útoku na Ethana zbraň do zamknutého kufra a nechal si ju. Počas Ethanovho pohrebu sa Charlie správa akosi čudne. Nechce sa baviť dokonca ani s Claire a iba namosúrene chodí okolo ľudí. Jack vyšle Sayida ako skúseného psychológa zistiť, čo Charlieho trápi, ale ani ten nepochodí. Až po nejakom čase sa Charlie pripojí k ostatným na pláži. Tam je rušno, stroskotanci sa pokúšajú postaviť plť, na ktorej by mohli opustiť ostrov. Keď sa dvojici podarí úspešne vystopovať mladého kanca, Kate prinúti Sawyera, aby ho pustil na slobodu. Zároveň Sawyer musí splniť sľub daný Kate, a preto vydá ukradnutú pištoľ Jackovi. Počas ich rozhovoru Sawyer odhalí zistí strašnú skutočnosť zo svojej minulosti – muž, ktorého kedysi spoznal v bare, bol Jackov otec! Prirodzene mu o tom nepovie... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (5)

Colonist 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Flashback vynikající a co se týče postavy Sawyera poměrně zásadní, zato dění na ostrově příšerné. Kate a Sawyer jdou lovit kance a o tom to celé je. Prostě evidentní vata, aby sérii natáhli na předepsaný počet dílů. Z hlediska děje na ostrově nejhorší díl první řady. ()

Arkanoid 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Pohyb nastal len v hlavách postáv a ich vlastnom vnímaní udalostí a iných ľudí, dej stál na mieste. Flasback prináša viac emócií, no v konečnom dôsledku je zbytočný rovnako ako dej súčasnosti. Asi najslabšia epizóda doteraz. ()

Galéria (33)

Zaujímavosti (2)

  • Přístav, do kterého šel Sawyer (Josh Holloway) pro zbraň, neexistuje. Naproti opeře v Sydney je ve skutečnosti terminál Glass Cruise Ship. (karlik4801)

Reklama

Reklama