Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Príbeh Legendy o Zorrovi začína desať rokov od okamihu, kedy sme hrdinov opustili na konci predchádzajúceho dobrodružstva. Alejandro (Antonio Banderas) a Elena (Catherine Zeta-Jones) sa stali manželmi a majú spolu  desaťročného syna Joaquina (Adrian Alonso). Alejandro si stále oblieka masku Zorra, aby chránil chudobných obyvateľov kalifornského teritória pred chamtivosťou tamojších vládcov. Musí sa však stále častejšie rozhodovať medzi svojim zmyslom pre spravodlivosť a túžbou po normálnom živote. Keď niekoľko prominentných obchodníkov a miestnych magnátov začne spriadať zločinné plány, ktoré majú zabrániť tomu, aby sa Kalifornia stala 31. štátom USA, čaká ho táto dilema znovu. Pri statočnom pokuse o prekazenie ich plánov sa Zorro ocitá v kríze, ktorá ohrozuje nielen jeho vlastný život, ale tiež bezpečnosť jeho rodiny... (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (263)

Bat55 

všetky recenzie používateľa

Neurazí, nepoteší, ani nenadchne.Tajomná tvár mala svoje kúzlo, táto dvojka je len odvar. Všetko čo bolo v jednotke použité sa tu už len trápne kopíruje. Antonio Banderas a Catharine Zeta-Jones tradične skvele zahrané duo, ale bez nejakej poriadnej myšlienky a spracovania sa Zorro stal priemerákom, na ktorý sa dobre pozerá, ale ničím poriadne nezaujme a nenadchne, a to je fakticky veľká škoda. Postava Zorra sa dá oveľa lepšie využiť. Ale bavil som sa! /70%/ ()

Radiq 

všetky recenzie používateľa

No hned prvni akční scéna hruza. Snažijou se oblbnout diváka Zorrovejma schopnostma, saltama, skokama, kotoulama a nesmyslnejma fyzikálníma zákonama. Ani to neni vtipny. Prostě je to přehnany, jak kdyby to nebyl člověk, ani Catherine Zeta-Jones, ani ten jejich synek! No prostě jedna trapárna střídala druhou. Pro nenáročnyho diváka asi klasickej výplach, ale se mnou to ani nehne... ()

Reklama

pakobylka 

všetky recenzie používateľa

Nejsympatičtější herecké výkony podali koně, kteří představovali Zorrova hřebce zvaného Tornádo. Ne že by ostaní hráli špatně - naopak, snažili se, seč jim síly stačily, leč příběh za moc nestál - zápletka byla vážně DOST děsivá a její zpracování celkovému dojmu moc nepomohlo. Komediální prvky nebyly špatné, možná by byl výsledek daleko lepší, kdyby tvůrci film natočili jako parodii. ()

gogo76 

všetky recenzie používateľa

Prvý diel bol fantastický,určite 5 hviezdičiek.Po všetkých tých recenziach ktoré som čítal o druhom dieli,musím povedať,že sa s nimi shodnem.Technicky velmi dobre natočené,fajn humor/opitý Zorro na koni/,ale príbeh je nejaký predvídatelný,akoby scénar napísali za dva dni.Druhý diel narozdiel od prvého postráda napätie,ktoré tu chýba kvôli tomu,že k neporaziteľnému Zorrovi sa pridala šikovná manželka a šikovný synáčik a preto dopredu vieme,že všetkým nakopú zadky.Ale ako som spomenul,všetko zachraňuje dobrý humor.Za pozretie určite stojí,pre fanúšikov prvého dielu vlastne povinnosť.60%. ()

JohnCZ 

všetky recenzie používateľa

Typická dvojka, která se snaží, aby v ní bylo všeho víc (akce, digitál, humor obzvlášť) a díky tomu působí dost přehnaně. Že jde veškerá serioznost stranou mi ale nijak zvlášť nevadí, zábava je to pořád dobrá především díky charismatickému Banderasovi, stále krásné, byť už o něco starší Catherine Zeta-Jones, a stále funkční chemii mezi nimi. ()

Galéria (70)

Zaujímavosti (14)

  • Tvorcovia uvažovali nad tým, žeby oživili starého Zorra s tvárou Anthonyho Hopkinsa, ten však požadoval veľký honorár, a tak z tohto nápadu zišlo. (ČSFD)
  • Vo filme sa niekoľko krát spomína konflikt medzi Úniou a Konfederáciou. Konfederácia vznikla ale až v roku 1861 a na zmluve žiadosti o rozvod je uvedený rok 1850. (johnsnow)
  • Zorrova hřebce ve filmu představuje 11 různých černých koní. (EMMY)

Súvisiace novinky

Šílený Zorro

Šílený Zorro

30.04.2011

Někdo ve studiu 20th Century Fox si myslí, že je načase, aby se vrátil maskovaný mstitel Zorro. Rozhodně ale nečekejte návrat Antonia Banderase – konec konců, po skvělé jedničce přišla Legenda o… (viac)

„Restartér“ Bonda zkusí komiks

„Restartér“ Bonda zkusí komiks

06.02.2009

Studio Warner Bros. chce navázat na megaúspěch Temného rytíře a po vzoru Harryho Pottera plánuje rozmáchlou sérii o gothamském mstiteli. Takže trilogií to neskončí, ať už bude Nolan ochoten v… (viac)

Bay sa pohrá s robotmi

Bay sa pohrá s robotmi

14.07.2005

Bayova dovolenka na Ostrove sa pomaly končí a režisér už všetok svoj pracovný čas venuje príprave akčného (a primerane drahého) sci-fi plného pestrofarebných robotov s názvom TRANSFORMERS. Jedným z… (viac)

Reklama

Reklama