Reklama

Reklama

Juan, Oscar a Franco sú traja bratia, ktorí majú ešte jednu sestru Libiu. Tá je mladá, krásna a zamilovaná do bohatého Bernarda Elizonda, ktorý je o mnoho rokov starší ako ona. Libia otehotnie, ale Bernardo má nehodu na koni a umiera. Zdrvené dievča sa dozvedá, že Bernardo bol ženatý a mal tri dcéry a spácha samovraždu. Jej bratia chcú pomstiť sestrinu smrť a vydávajú sa do domu rodiny Elizondovcov. Tam stretnú tri krásne sestry - Jimenu, Saritu a Normu. Norma je vydatá, ale jej manželstvo s Fernandom nie je šťastné. Bratia plánujú pomstu, nechajú sa zamestnať v dome Elizondovcov Ale čo sa stane, keď sa do krásnych sestier zamilujú?
Epický príbeh lásky, vášne a pomsty, ktorý uchvátil svet, je späť. V prvej sérii bol plán pomsty bratov Reyesovcov rodine Elizondovcov zmarený, lebo sa zamilovali do sestier Elizondových a stali sa jednou rodinou. O dvadsať rokov neskôr patria k najvplyvnejším rodinám v meste San Marcos, no ich pokoj sa začne rúcať, keď sa synovia Juana Reyesa a Normy Elizondovej - Erick a León, stanú hlavnými podozrivými zo zločinu. Napätie sa stupňuje, keď čelia starým a novým rivalom, skúmajú nové šance v láske a stretávajú sa s rôznymi výzvami, ktoré skúšajú puto, ktoré ich spája. (TV Doma)

(viac)

Recenzie (70)

croxika 

všetky recenzie používateľa

Jedna * za sexy hlavných predstaviteľov,druhá * za pekné prostredie vidieka (kone, farma, okolité hory...) Tretia * za hudbu, ktorú spieva Rosario. Keď som mala pubertiacky telenovelovský ošiaľ, toto bola moja srdcovka. V dnešnej dobe nechápem, ako som sa mohla pozerať na tak blbé dialógy. Celkovo mám na telenovely už dnes názor asi ako každý, ale táto bola jedna z tých pozerateľnejších. ()

Emmmalie 

všetky recenzie používateľa

Poznáte ten pocit keď máte na filmy a seriály naozaj vyberaný vkus a potom vám prirastie k srdcu takýto brak? Ano, presne to sa stalo mne. Skrytú vášeň som videla prvýkrát ako 8 ročné dieťa a od vtedy sa mi to páčilo... Teraz si už len každý rok v repríze opakujem svoju nostalgiu a hľadám v tomto seriály hlbší princíp, ktorý na počudovanie niekedy nájdem. Každopádne si myslím, že táto telenovela je jedna z najlepších aké boli natočené, nemá až tak typický a ohraný dej ako ostatné a keby mám hodnotiť len podla sympatií dám jej 5* ale keďže som trochu realistka dávam 4*. Avšak s komentárom MILUJEM TENTO SERIÁL A VŽDY BUDEM , nech má aj desiatu reprízu na dome. Cmuk :) ()

Reklama

BogacCc 

všetky recenzie používateľa

Ja si nemôžem pomôcť, ale mňa táto telenovela fakt bavila (ako jediná). Momentálne to chodí opäť v TV a keď mám čas, rád si to pozriem. Nádherné herečky, skvelá hudba a sympatickè prostredie. Možno budem za teplèho, ale ja dávam 5*. Je to spomienka na moje mladučkè roky. Vždy si to rád pozriem a zaspomínam .... 95 percent.. nemôžem si pomôcť... ()

Maeve.Orion 

všetky recenzie používateľa

Jedna z mála telenoviel, ktorá sa aj dala pozerať. Sexi herečky nechajú nejedného chlapa vo vytržení a ich obtiahnuté kožené oblečenie, ktoré tesne obopína ich "prirodzene" narastené a naliate prsia a krásne tvarovaný zadoček je jednoducho pastva pre oči, a najmä ak jazdia na koňovi ako o dušu. Ženám zasa ulahodia traja "bratia". Nejedno dievča by ostalo v pomykove aspoň tri dni, keby si malo vybrať jedného z nich hoc aj na jednu noc. Krásny ľudia, bizarný príbeh, niektoré herecké výkony a scény k popukaniu, a pre niektorých úchylov skvelá sebarealizácia pri onanovaní. 30% ()

ma883 

všetky recenzie používateľa

Telenovel jsem za svůj život viděla nepočítaně, samozřejmě vedle jiného, a proto musím uznat, že toto je vskutku zdařilé dílko. Hodnotit telenovely po stránce inteligentních dialogů, kompaktnosti a originálnosti příběhu či talentu hlavních protagonistů je dle mého naprostý nesmysl. Kritizovat telenovelu za něco takového je jako kritizovat sci-fi za to, že je tam moc mimozemšťanů a cizích planet. Žánr telenovely je specifický a buď ho jako takový máte rádi nebo ne. Pokud ho máte rádi, můžete objektivně hodnotit jednotlivé telenovely. Pokud ne, jak chcete hodnotit jinak než slovy ODPAD? Já se tedy ze své pozice pokusím o objektivní hodnocení. Je pravda, že Pasión de gavilanes splňuje všechny parametry úspěšné telenovely. Je o vztazích, které od první chvíle provázejí nesnáze v podobě únosů, vražd a jiných odporných zločinů. Přesto se oproti řadě jiných telenovel zdá vše správně vyvážené. Autoři se vyhnuli únosům miminek, přehnanému pánbíčkaření a přílišné nenávisti mezi zamilovanými páry. Když už se do sebe jednou zamilují, tak se milují až do konce. Ne, že si mezitím najdou nové snoubence a pak si to náhle rozmyslí, opustí je a vrací se zpět do náruče k původním partnerům. Jedná se podle mého o osvěžující prvek, který telenovelu přibližuje evropskému divákovi. Komplikovanost mnohých jiných telenovel je dle mého pro Evropany příliš astmatická. Musím proto tuto telenovelu hodnotit pozitivně, neboť se dokázala vymanit ze zaběhnutých norem, aniž by musela sáhnout k podvodným trikům jako jsou masky tlustých či ošklivých, historické reálie nebo zdvojení či ztrojení herci. ()

Galéria (23)

Zaujímavosti (16)

  • V Argentíne sa seriál stal najsledovanejšou zahraničnou telenovelou v histórii krajiny až do súčasnosti. V roku 2005 si ju každý deň pozrelo okolo 30 miliónov ľudí a keď sa vysielala nová časť, krajina bola doslova paralyzovaná, keďže celková populácia Argentíny vtedy predstavovala cca 39 miliónov. (Arsenal83)
  • Jedná sa o remake telenovely Las aguas mansas (1994). V novšom spracovaní si zahral Juas Sebastan Aragón (Armando Navarro), ktorý v pôvodnej verzii hral úlohu Oscara Reyesa. (corona)
  • Mnoho diváků se domnívalo, že herecké duo Danna García (Norma) a Mario Cimarro (Juan) tvoří zamilovaný pár i ve skutečném životě – pravda to sice nebyla, ale producenti seriálu toto tvrzení v době premiéry podpořil a tvrdili, že se herci zamilovali. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama