Reklama

Reklama

Juan, Oscar a Franco sú traja bratia, ktorí majú ešte jednu sestru Libiu. Tá je mladá, krásna a zamilovaná do bohatého Bernarda Elizonda, ktorý je o mnoho rokov starší ako ona. Libia otehotnie, ale Bernardo má nehodu na koni a umiera. Zdrvené dievča sa dozvedá, že Bernardo bol ženatý a mal tri dcéry a spácha samovraždu. Jej bratia chcú pomstiť sestrinu smrť a vydávajú sa do domu rodiny Elizondovcov. Tam stretnú tri krásne sestry - Jimenu, Saritu a Normu. Norma je vydatá, ale jej manželstvo s Fernandom nie je šťastné. Bratia plánujú pomstu, nechajú sa zamestnať v dome Elizondovcov Ale čo sa stane, keď sa do krásnych sestier zamilujú?
Epický príbeh lásky, vášne a pomsty, ktorý uchvátil svet, je späť. V prvej sérii bol plán pomsty bratov Reyesovcov rodine Elizondovcov zmarený, lebo sa zamilovali do sestier Elizondových a stali sa jednou rodinou. O dvadsať rokov neskôr patria k najvplyvnejším rodinám v meste San Marcos, no ich pokoj sa začne rúcať, keď sa synovia Juana Reyesa a Normy Elizondovej - Erick a León, stanú hlavnými podozrivými zo zločinu. Napätie sa stupňuje, keď čelia starým a novým rivalom, skúmajú nové šance v láske a stretávajú sa s rôznymi výzvami, ktoré skúšajú puto, ktoré ich spája. (TV Doma)

(viac)

Recenzie (70)

croxika 

všetky recenzie používateľa

Jedna * za sexy hlavných predstaviteľov,druhá * za pekné prostredie vidieka (kone, farma, okolité hory...) Tretia * za hudbu, ktorú spieva Rosario. Keď som mala pubertiacky telenovelovský ošiaľ, toto bola moja srdcovka. V dnešnej dobe nechápem, ako som sa mohla pozerať na tak blbé dialógy. Celkovo mám na telenovely už dnes názor asi ako každý, ale táto bola jedna z tých pozerateľnejších. ()

aliajas 

všetky recenzie používateľa

No dobre, áno, je to telenovela. No a čo. Keď si odmyslím všetky tie časti, ktoré som nevidela a ani mi nechýbali, tak tam bolo pár scén, ktoré sa mi páčili č na ktorých som sa nasmiala. Hlavne niekde v druhej polovici... No a určite treba vynechať niekoľko posledných častí. Zbytočné. Ale je to telenovela, tak čo ste čakali? :-p ()

Reklama

..Lucas.. 

všetky recenzie používateľa

Pro mě nejlepší telenovela. Hlavní hrdinka není jenom jedna, ale jsou dokonce tři, tři sestry, z nichž jedna byla znásilněna několika muži a má nechut k sexu. Za svého manžela se provdala jen pro to, že to chtěla její matka. Druhá sestra je rozmarná, rozmazlená a na muži shledává jako hlavní jeho vzhled. Třetí sestra je zastánkyní rodinných tradicí a zásad, je tvrdá a chová se jako muž. Všechny sestry se změní po tom, co poznají bratry Reyesovi. Telenovela plná lásky, nenávisti, ale ne tak jako ostatní telenovely, postavy nejsou tak černobílé a taky je zde spoustu humoru, krásných písniček, žen, ale i mužů. Na Slovensku byla velmi úspěšná, poslední díl sledovalo dokonce 1.200 000 lidí. ()

BogacCc 

všetky recenzie používateľa

Ja si nemôžem pomôcť, ale mňa táto telenovela fakt bavila (ako jediná). Momentálne to chodí opäť v TV a keď mám čas, rád si to pozriem. Nádherné herečky, skvelá hudba a sympatickè prostredie. Možno budem za teplèho, ale ja dávam 5*. Je to spomienka na moje mladučkè roky. Vždy si to rád pozriem a zaspomínam .... 95 percent.. nemôžem si pomôcť... ()

Maeve.Orion 

všetky recenzie používateľa

Jedna z mála telenoviel, ktorá sa aj dala pozerať. Sexi herečky nechajú nejedného chlapa vo vytržení a ich obtiahnuté kožené oblečenie, ktoré tesne obopína ich "prirodzene" narastené a naliate prsia a krásne tvarovaný zadoček je jednoducho pastva pre oči, a najmä ak jazdia na koňovi ako o dušu. Ženám zasa ulahodia traja "bratia". Nejedno dievča by ostalo v pomykove aspoň tri dni, keby si malo vybrať jedného z nich hoc aj na jednu noc. Krásny ľudia, bizarný príbeh, niektoré herecké výkony a scény k popukaniu, a pre niektorých úchylov skvelá sebarealizácia pri onanovaní. 30% ()

Galéria (23)

Zaujímavosti (16)

  • Seriál se vysílal ve 31 zemích světa, včetně Srbska, Bulharka, Rumunska, Řecka, Makedonie a dalších. Je považován za jeden nejúspěšnějích seriálů, co byly kdy natočeny. (..Lucas..)
  • Vzhledem k nízké sledovanosti 2. série (2022) se stanice Telemundo rozhodla vystřihnout některé scény a novelu zkrátit na 71 epizod. V některých zemích (např. na Slovensku) se však 2. série vysílala ve své plnohodnotné verzi čítající 82 epizod. (fiLLthe3DD)
  • Mnoho diváků se domnívalo, že herecké duo Danna García (Norma) a Mario Cimarro (Juan) tvoří zamilovaný pár i ve skutečném životě – pravda to sice nebyla, ale producenti seriálu toto tvrzení v době premiéry podpořil a tvrdili, že se herci zamilovali. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama