Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Arnold Schwarzenegger ako úspešný obchodník Howard Langston nemá na svoju rodinu nikdy čas a aj nákup vianočného darčeka pre svojho malého syna Jamieho si nechal na poslednú chvíľu. A to nemal robiť, pretože postavička Turbo Mana, hrdinu z televízneho seriálu, po ktorej Jamie túži, je už totálne vypredaná v celom meste. Pre Howarda sa Štedrý deň zmení na ťažkú a zúfalú naháňačku za vianočným darčekom. Dokonca sa dostane omylom aj do vianočného sprievodu prezlečený práve za Turbo Mana, čo ho privádza do značných rozpakov, ale pre jeho syna, ktorý už otca odpísal, to znamená, že jeho otec je hrdina... (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (415)

Le_Chuck 

všetky recenzie používateľa

Ja som sa celkom bavil, bol druhý sviatok vianočný, sánky rozflákané, tak som doobeda čučal na telku a na Arnieho a jeho ďaši komediálny trapas. Ešte, že to trochu zachánil dabing. Nutno ale povedať, že vianočnú atmosféru to malo a to bol cieľ, lebo som sa veľmi nenudil a pár krát aj zasmial. Všetko skončilo tak ... no veď nebudem spoilerovať ! ()

Slartibarkfast 

všetky recenzie používateľa

Vánoční rádoby komedie, ve které Arnie nahání v obchodech figurku turbomana pro svého syna. Vidím v tom jistý odraz dnešní zvrácené doby. Když z toho tedy vyškrábnu to poctivě ukryté poselství, je to vlastně celkem zajímavá vánoční záležitost. Pitvoření hlavních hrdinů a nesmyslné příhody jsou však vskutku spíše pro dětské diváky a pro mne dost nesnesitelným aspektem filmu. A to finále přímo kolosální patos. Kdyby to skončilo poučením syna, že na dárcích vlastně tolik nezáleží, dostalo by to u mne určitě víc. Takhle jen další flusanec do xichtu vánocům. 35% ()

Reklama

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Hm, no ako akčná rodinná vianočná komédia to vlaste spĺňa účel, otázkou je, či treba pozerať rodinné vianočné komédie. Niektoré fóry ujdú, Arnold sa zhovaďuje dostojnejším (rozumej sebaironickejším) spôsobom ako trebárs v Konci sveta a deti určite nebudú sklamané. Ja tie niektoré vysoké hodnotenia akceptujem, určitú zvrhlosť a s ňou spojené kúzlo tento film má. Mňa to ale neoslovilo. ()

Lacike odpad!

všetky recenzie používateľa

Prvy film s Arniem v hlavnej ulohe, ktory ma nebavil. Dodnes som ho videl len raz a bolo to utrpenie. Dnes som to skusil druhykrat a po 40tich minutach som to vypol. Je to totalna nuda. Zapletka ma vôbec nebavila a Arnie mi v tejto ulohe pripadal uplne zbytocny. Asi to mal byt zabavny rodinny film s moralnym ponaucenim, co je zaner, ktory mi sedi, ale v tomto mizernom prevedeni sa to neda ani dopozerat. ()

Davies182 

všetky recenzie používateľa

Další úžasná retrovzpomínka, kterou při sledování podobných filmů z mého mládí :-) nedokážu potlačit. Proto musí už automaticky postoupit na vyšší úroveň čtyř hvězdiček, hehe. Ne, vážně, tomuto filmu nemám z hlediska popcornové zábavy pro mladší co vytknout. A jako dospělý jsem se taky dobře zabavil, protože Arnold je v této roli kupodivu vážně vtipný... ()

Galéria (65)

Zaujímavosti (17)

  • Příběh je založen na nákupním šílenství panenky Cabbage Patch v roce 1980. (JORDY)
  • Turbo Man se barvou a oblekem nápadně podobá postavě DC komiks Flashovi. (Terva)

Reklama

Reklama