Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Arnold Schwarzenegger ako úspešný obchodník Howard Langston nemá na svoju rodinu nikdy čas a aj nákup vianočného darčeka pre svojho malého syna Jamieho si nechal na poslednú chvíľu. A to nemal robiť, pretože postavička Turbo Mana, hrdinu z televízneho seriálu, po ktorej Jamie túži, je už totálne vypredaná v celom meste. Pre Howarda sa Štedrý deň zmení na ťažkú a zúfalú naháňačku za vianočným darčekom. Dokonca sa dostane omylom aj do vianočného sprievodu prezlečený práve za Turbo Mana, čo ho privádza do značných rozpakov, ale pre jeho syna, ktorý už otca odpísal, to znamená, že jeho otec je hrdina... (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (415)

Matty 

všetky recenzie používateľa

Jeden ze zdařilejších Arnieho pokusů propašovat kus svého rakouského "šarmu" do komediálního žánru. Když se dokážete povznést nad některé hlouposti a stejně jako já jste odjakživa chtěli vidět Barbara Conana, kterak mlátí Santu Clause... období vánoc je k tomu naprosto ideální. 60% Zajímavé komentáře: monolog, castor, Kochanski ()

Knuckless 

všetky recenzie používateľa

Jedna hvězda za Belushiho a jeho tajnou santovskou manufakturu. Jinak je pravda, že děj je jasný od začátku do konce (turbo čas!). No nevím kdy tomu Arnoldovi přestanu dávat šanci, ale jak to tak vypadá, tak lepší roky než 82, 84, 87 a 91 pro něj v jeho "herecké" kariéře asi nepřijdou. Komedie s ním jsou pro mě utrpení- a to jsem neviděl Juniora... ()

Reklama

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Mám to rád. Ja viem, že je to blbina, ale pozerať sa na Arnolda behajúce a skákajúceho a kričiaceho - PUT DOWN THE COOKIE!!!!NOOOW! je na nezaplatenie. Pri najstresovejších scénach - hrá tá najpríjemnejšia vianočná hudba - a nebyť konca, ktorý posúva celý príbeh do neuverieľnej roviny, tak by sa jednalo o vianočnú klasiku. Chápem prečo to spravili. Nehnevám sa na nich za to. Jingle All the Way je film na ktorom som vyrastal a po dlhom čase mi príde fajn pozerať sa na niečo - čo by sa kvôli mnohých scénam nemohlo natočiť dnes. Chýba mi svet bez tej hlúpej PC. Kedy dospelí muž mohol skočiť do guličiek a napadnúť dieťa, kedy černoch mohol len tak škrtiť ženu pred hračkárstvom a kde sa dávalo päsťou nasratému sobovi. Videl som Director´s Cut. Guilty Pleasure. ()

hellstruck 

všetky recenzie používateľa

Po celou dobu film balancuje na hranici uvěřitelnosti, až ji k mému zklamání na konci překročí. Do té doby je to (troufám si říci) nadprůměrná vánoční komedie o rodinných hodnotách, která mimo to pěkně vyobrazuje to, jak se lidé (nejen) o Vánocích chovají jako šílenci. Nebýt toho kýčovitého (téměř až sci-fi) konce, tak dám čtyři hvězdičky, protože jsem se celou dobu třásla napětím, jestli se mu Turbomana podaří sehnat. Překombinovaný konec a nepovedený sob to ale potápí do (pod)průměru. Škoda. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Hm, no ako akčná rodinná vianočná komédia to vlaste spĺňa účel, otázkou je, či treba pozerať rodinné vianočné komédie. Niektoré fóry ujdú, Arnold sa zhovaďuje dostojnejším (rozumej sebaironickejším) spôsobom ako trebárs v Konci sveta a deti určite nebudú sklamané. Ja tie niektoré vysoké hodnotenia akceptujem, určitú zvrhlosť a s ňou spojené kúzlo tento film má. Mňa to ale neoslovilo. ()

Galéria (65)

Zaujímavosti (17)

  • Natáčení probíhalo ve městech Saint Paul, Bloomington, Edina a Minneapolis v americkém státě Minnesota. Vánoční průvod byl natočen v Universal Studios v Los Angeles. (Terva)
  • DJ se v rádiu, do jehož studia vpadnou Howard (Arnold Schwarzenegger) a Myron (Sinbad), v soutěžní otázce ptá na jména Santových sobů. Volající řekne: „Randy, Tito a Jermaine,“ to je však chybná odpověď, ale ne náhodná, jde totiž o jména sourozenců Michaela Jacksona. (DavePave)
  • I tentokrát se natáčení zúčastnil Arnoldův kamarád a častý spolupracovník Sven-Ole Thorsen. V závěrečných titulcích je však uveden pouze jako kaskadér. (Rominator)

Reklama

Reklama