Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Arnold Schwarzenegger ako úspešný obchodník Howard Langston nemá na svoju rodinu nikdy čas a aj nákup vianočného darčeka pre svojho malého syna Jamieho si nechal na poslednú chvíľu. A to nemal robiť, pretože postavička Turbo Mana, hrdinu z televízneho seriálu, po ktorej Jamie túži, je už totálne vypredaná v celom meste. Pre Howarda sa Štedrý deň zmení na ťažkú a zúfalú naháňačku za vianočným darčekom. Dokonca sa dostane omylom aj do vianočného sprievodu prezlečený práve za Turbo Mana, čo ho privádza do značných rozpakov, ale pre jeho syna, ktorý už otca odpísal, to znamená, že jeho otec je hrdina... (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (415)

URBAN 

všetky recenzie používateľa

Myslel jsem si že to bude klasická vánoční rychlokvažka už jenom kvůli toho že Schwarzenegger si střihl hlavní roli v komedii a on vážně na toto nemá ani obličej a nakonec to taková blbost nebyla ikdyž byla celá prolezlá všemožnými klišé . Byla to taková vánoční jednohubka která neurazí . ( 14.12.13/MAC ) ()

Bauer 

všetky recenzie používateľa

Vím, že jsem asi divný když dávám plný počet hvězdiček ale mně se to prostě líbilo moc!!! Film má skvělou vánoční atmosféru.Arnolda Schwarzeneggera nemusím ale v této roli se mi líbil a hlavně dokázal být občas vtipný.Závěrečná scéna s Turbo Manem mi přišla celkem dobře provedená.Prostě komedie, která je příjemná a na Vánoce se hodí.Zruba jedna hodina a 20 minut mi krásně uplynulo!Jedna z těch lepších vánočních komedií. ()

Reklama

Djoker 

všetky recenzie používateľa

Jeden z nejvíce podhodnocených filmů na databázi. Důvod je však jasný. Mnoho lidí se v tom pozná a uvědomí si, že se ve vánočním shonu chovají jako idioti. Najde se tady několik ukázkových situací. Především Sinbad a slizký Hartman roztáčí kolotoč šílených událostí. Kdo se umí zasmát i sám sobě, tak se bude skvěle bavit. Těm ostatním nezbývá nic jiného než zkusit nějakou pózu. Mezi oblíbené patří hlášky o tom, že Arnold není herec a žvatlání o tom, že tento styl humoru nedosahuje výše mého intelektu. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Takže hollywoodsky producenti prehovorili aj akčného veterána Arnolda Schwarzeneggera, aby sa objavil v komerčnej vianočnej komédii. Zahral si úlohu večne prácou zaneprázneného biznismena, ktorý vôbec nie je schopný plniť sľuby, ktoré ľahkomyslene dáva svojmu malému synovi. Keď mu zabudne pod stromček kúpiť vytúženú hračku, superhrdinu Turbo-mana, tak to už zašlo priďaleko. Za každú cenu musí na poslednú chvíľu zohnať tento úzkoprofilový tovar. Na to je už ale neskoro. Všetko zachráni náhoda, keď ho navlieknu do plnefunkčného kostímu a sám sa stane Turbomanom na mestskej prehliadke. Tak i jeho mladý potomok pochopí, že najväčším hrdinom je jeho otec. V záplave rodinných vianočných komédií radím tento snímok skôr ku tomu slabšiemu. ** ()

ABLABLABLA 

všetky recenzie používateľa

Upřímně nemám ráda Arnolda Schwarzeneggera, nemám ráda blbé americké hračky podle komiksů, které musí každé dítě mít a nemám ráda americké vánoce. Tento film obsahoval všechno a předvedl to v hodně trapném podání k tomu.... Kvůli jedné stupidní hračce budu obíhat celý dne město..jooo hurááá...no ale existují ještě větší blbiny, takže jedna hvězdička. ()

Galéria (65)

Zaujímavosti (17)

  • Syn Howarda Langstona (Arnold Schwarzenegger) obdrží fialový pásek v karate, vzhledem k jeho věku je nepravděpodobné, aby obdržel 5. výkonnostní stupeň. (sator)
  • Arnold Schwarzenegger (Howard) za film dostal honorář ve výši 20 milionů amerických dolarů. Zhruba třetina rozpočtu tedy padla na plat hlavní hvězdy. (DavePave)
  • Roli obřího Santy ztvárnil wrestler Paul Randall Wight Jr. známý jako The Big Show. (Mr.Dick)

Reklama

Reklama