Reklama

Reklama

Série(3) / Epizódy(26)

Recenzie používateľa Bogrant k tomuto seriálu (3)

Season 1 (2006) (S01) 

Nevyčísliteľná krása, rozmanitosť a podmanivosť. David Attenborough je najväčším pánom dokumentárnych seriálov, klaniam sa pred ním. Bezkonkurenčne najlepší. Ďalšie superlatívy sú zbytočné, to sa musí vidieť, znova a znova. ()

Season 2 (2016) (S02) 

"This is a Planet Earth Two". And it's masterpiece, again! Neskutočná krása našej planéty (ešte tá nepoškvrnená, takmer) podmanená magickými zábermi pri ktorých sa tají dych a príjemným a veľmi, veľmi náučným rozprávaním v podaní sira Attenborougha. Oživenie pôvodného dokumentárneho cyklu sa náramne vydarilo, v každej jednej sekunde to je proste niečo geniálne a nádherné. Pre fanúšikov povinnosť. Navyše pridanie záverečných "Diaries" je zasa niečo nové a zaujímavé. ()

Season 3 (2023) (S03) 

Rovnaký skvost ako predchádzajúce dve série, posúvajúci hranice možností ako zblízka a kvalitatívne natočiť tie najlepšie zábery divokej (a nielen tej) časti tejto planéty, opätovne do ďalšej oslnivej sféry. K tomu všetkému Attenboroughov nezameniteľný a nenapodobiteľný sprievod, dychberúce zábery a nové informácie a poznatky. Brilantnosť. ()

Reklama

Reklama