Reklama

Reklama

15 Cameras

Trailer

Obsahy(1)

Když Cam (Will Madden) a Sky (Angela Wong Carbone) koupili svůj dvojdomek, zdálo se, že je to pro mladé manžele ideální investiční příležitost; startovací bydlení, hypotéka kompenzovaná nájemníky a dokonce i pokoj pro hosty pro sestru Sky, Carolyn (Hilty Bowen). Ale jak Sky a Cam pomalu odhalují skryté kamery a tajemství předchozího majitele dvojdomku, jejich manželství pohlcuje posedlost a oba propadají destruktivním formám šmírování. Když se do přízemí nastěhují noví nájemníci, má jejich fixace na pozorování druhých smrtelné následky a jsou nuceni čelit právě tomu, co je pohltilo. (mikki089)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (4)

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Predchádzajúce diely ma bavili o trochu viac, ale aj toto sa dalo pozerať. Síce tu je násilie nastavené na úplné minimum a nejaké krvavé scény sa objavia len v úplnom závere, ale bavilo ma to budovanie napätia a neistoty za účasti jednej z hlavných postáv. To, ako ho ''šmírovanie'' doslova pohltilo, mi prišlo dostatočne zaujímavé a pútavé, aj keď po hororovej stránke sa tu uspokojenie nájsť nedá. Nevadilo by mi pozrieť si aj ďalší diel, aj keď je jasné, že by to bolo znovu o tom istom. ()

exe. 

všetky recenzie používateľa

Keď kupujete dom (hlavne v Amerike) a predávajú ho za polovičnú cenu, tak s ním musí byť niečo zlé alebo nekalé, či sa jedná o vraždu, posadnutie alebo... kamery v každom kúte, čo je u 15 Cameras práve tento prípad. Dejovo sa nejedná o nič prevratné, hlavný hrdina nájde kamery, ktorými špehuje nové nájomníčky a pohlcuje ho to čím ďalej, tým viac. Film sa snaží najviac pútať budovaním neistoty u divákov, čo sa mu celkom darí, ale v konečnom dôsledku sa nejedná o nejaké extra zaujímavé dielo pre hororových nadšencov, je to skôr thriller, kde hlavú úlohu hrá práve stalking a jeho následné pohltenie, až vybudovanie si silnej závislosti u stalkera, lenže problém je, že skoro trištvrte filmu sa tam nedeje skoro nič zaujímavé, čo sa atmosféry týka, postavy sú napísané celkom uveriteľne, ale napätie ťahá za kratší povraz a nejaká tá zopársekundová hudba moc nevystačí ani na náznak thrilleru, nie to ešte na horor. Film dupne na plyn až v úplnom závere, kde sa konečne dočkáme nejakej tej mysterióznej časti filmu, boja o prežitie a zopár krvavých scén, na ktoré si prídu na chuť fanúšikovia thrillerov, nie však hororov, záver síce ponúkol aspoň nejaký ten základný feeling napätia, ale bez pútavejšieho námetu a s krvavými scénami sa dalo vyhrať ešte viac, keby sa chcelo a celé by to robilo film trochu zaujímavejším a pútavejším. Ako jednohubka na zabitie večera alebo nudy celkom dobrá, ale druhý krát si to už nepozriem. ()

Zagger 

všetky recenzie používateľa

bylo to takove ulepene, televizni, ale libila se mi vicestranna zapletka. Horror to rozhodne neni a vlastne je to kravina, ale umelo to upoutat, kdyz se zacalo pomalu neco dit. O zadnych jinych dilech nevim, a nijak me to netrapi, dalsi film by byla ztrata casu, navic film mne chytil prave tim dvojim pohledem, ktery urcite u predchozich neni. ()

Reklama

Reklama