Reklama

Reklama

15 Cameras

Trailer

Obsahy(1)

Když Cam (Will Madden) a Sky (Angela Wong Carbone) koupili svůj dvojdomek, zdálo se, že je to pro mladé manžele ideální investiční příležitost; startovací bydlení, hypotéka kompenzovaná nájemníky a dokonce i pokoj pro hosty pro sestru Sky, Carolyn (Hilty Bowen). Ale jak Sky a Cam pomalu odhalují skryté kamery a tajemství předchozího majitele dvojdomku, jejich manželství pohlcuje posedlost a oba propadají destruktivním formám šmírování. Když se do přízemí nastěhují noví nájemníci, má jejich fixace na pozorování druhých smrtelné následky a jsou nuceni čelit právě tomu, co je pohltilo. (mikki089)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (4)

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Predchádzajúce diely ma bavili o trochu viac, ale aj toto sa dalo pozerať. Síce tu je násilie nastavené na úplné minimum a nejaké krvavé scény sa objavia len v úplnom závere, ale bavilo ma to budovanie napätia a neistoty za účasti jednej z hlavných postáv. To, ako ho ''šmírovanie'' doslova pohltilo, mi prišlo dostatočne zaujímavé a pútavé, aj keď po hororovej stránke sa tu uspokojenie nájsť nedá. Nevadilo by mi pozrieť si aj ďalší diel, aj keď je jasné, že by to bolo znovu o tom istom. ()

Zagger 

všetky recenzie používateľa

bylo to takove ulepene, televizni, ale libila se mi vicestranna zapletka. Horror to rozhodne neni a vlastne je to kravina, ale umelo to upoutat, kdyz se zacalo pomalu neco dit. O zadnych jinych dilech nevim, a nijak me to netrapi, dalsi film by byla ztrata casu, navic film mne chytil prave tim dvojim pohledem, ktery urcite u predchozich neni. ()

Reklama

exe. 

všetky recenzie používateľa

Keď kupujete dom (hlavne v Amerike) a predávajú ho za polovičnú cenu, tak s ním musí byť niečo zlé alebo nekalé, či sa jedná o vraždu, posadnutie alebo... kamery v každom kúte, čo je u 15 Cameras práve tento prípad. Dejovo sa nejedná o nič prevratné, hlavný hrdina nájde kamery, ktorými špehuje nové nájomníčky a pohlcuje ho to čím ďalej, tým viac. Film sa snaží najviac pútať budovaním neistoty u divákov, čo sa mu celkom darí, ale v konečnom dôsledku sa nejedná o nejaké extra zaujímavé dielo pre hororových nadšencov, je to skôr thriller, kde hlavú úlohu hrá práve stalking a jeho následné pohltenie, až vybudovanie si silnej závislosti u stalkera, lenže problém je, že skoro trištvrte filmu sa tam nedeje skoro nič zaujímavé, čo sa atmosféry týka, postavy sú napísané celkom uveriteľne, ale napätie ťahá za kratší povraz a nejaká tá zopársekundová hudba moc nevystačí ani na náznak thrilleru, nie to ešte na horor. Film dupne na plyn až v úplnom závere, kde sa konečne dočkáme nejakej tej mysterióznej časti filmu, boja o prežitie a zopár krvavých scén, na ktoré si prídu na chuť fanúšikovia thrillerov, nie však hororov, záver síce ponúkol aspoň nejaký ten základný feeling napätia, ale bez pútavejšieho námetu a s krvavými scénami sa dalo vyhrať ešte viac, keby sa chcelo a celé by to robilo film trochu zaujímavejším a pútavejším. Ako jednohubka na zabitie večera alebo nudy celkom dobrá, ale druhý krát si to už nepozriem. ()

Reklama

Reklama