Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Horor
  • Dráma
  • Akčný
  • Thriller

Recenzie (234)

plagát

Survivor Česko & Slovensko - Season 3 (2024) (séria) 

letos Mikyr, ikdyz mi byl otravny uz tim, ze existuje, a nevidel jsem nikdy zadne video, nakonec ok.. Ale jinak odpad achjo.... Letosni serii bych nazval Vaclav Havel: Odchazeni.

plagát

Pach krvi 3 (2009) 

moje prvni setkani s origo wrong turn, myslel jsem si ze mate jen nos nahoru a ze je to obyc prumer ....a takova sragora

plagát

Pojedeme k moři (2014) 

to byl divny film, hlavne jsem cekal uplne neco jineho kdyz jsem se z nudy do nej odvazil... kapitan Korda houby. Ty decka byly dost unyle, ale ne kazdy je Adam Bernau

plagát

Chudiatko (2023) 

Karel Zeman si podava ruku s Timem Burtonem v pitoresknim fantasknim svete. "Je to jeste dite, nema zabrany...". Ema Janzurova se pitvori, na muj vkus je to moc na silu, avsak chapu o co jim slo, a je v tom skvela i v malych detailech. Jinak takove tema a vizual filmu... a ten plakat (i nazev) me vubec nepresvedcil, diky tomu se divam az ted. Art, rezie, vyprava, remeslo 5*, parada, ale jinak 4, z pohledu obyc. divaka me to tolik zas neto.

plagát

Significant Other (2022) 

super start, atmoska, vsechno a brzo se to zvrtlo do komedie. Pobavil jsem sam sebe tim, ze film uz jsem hodnotil a videl, a pri necekanem druhem shlednuti je jasne, proc jsem na nej zapomnel. Tak potreti fakt snad uz ne.

plagát

To sa mi snáď len zdá (2023) 

opravdu ten nazev tady museli prekladat? Zni to jak nejaky film z osmdesatek s Naroznym. To se mi fakt zda... Zajimavy namet, i jsem si pri popisu neumel moc predstavit jak to zpracuji, a bylo to super, klasicky to vsak nezvladli dotahnout a uz od pulky se to zacalo nejak matlat. A jak uz tady zaznelo, ta scena s prdenim melo byt jako co? To je nejake kulturni nedorozumeni z Norska? Kdyby se to vyskytlo nekde na zacatku, asi bych film i vypl s tim, ze komedie takoveho razu zrovna nemusim a do jakeho Cecka se zas nechal obsadit. Ta linka byla zrovna zajimava pac u ni jedine uz byl ve snu aktivni nasilnik, od te chvile s ni, kdy vlastne se chtela zopakovat ten sen, tak prevzal iniciativu ve vsech snech. Jako herce takoveho formatu by me to ponizovalo se takhle pitvorit, a nechal bych si dost peclive vysvetlit, proc to je ve scenari, pokud to nema opodstatneni. Coz za me nemelo, protoze kdyby ji hrube prohrabl kachnu jako ve snu, potahal za lajdaky a pak po chvili zahlasil, ja fakt nemuzu mam zenu, sorry... nic by se na filmu nezmenilo, jen by to bylo vice uveritelne.

plagát

Extinction (2018) 

uslo, zda se ze scenaristi az moc hrali Detroit: Become Human a vybrali si z toho jen neco... a to to, co slo krasne navlict jako Netflix skoleni. Nabeh byl fajn, ale od doby kdy se sny prolnuly s realitou to slo rychle dolu.

plagát

Trinket Box (2023) 

rasova slatanina navlecena na horor a kdyz se neco zacalo dit, aby se dalo pochopit o co filmu slo, byla 10min uplna tma. Trinket box tam nehral skoro zadnou roli, jen lakadlo na jisty typ hororu, ktery se nekonal. Kdyby to alespon bylo dobre odvypravene... posledni 2 minuty, kdy to uz konecne zacalo neco vypravet, to uz nespasi. Get Out (2017) z wishe za $2.45 vcetne dopravy.

plagát

Tell Me a Creepy Story (2023) 

cekal jsem to mnohem horsi a bylo to jakztakz ok, 4 povidky: Hungry Joe (2020) otesanek, Myosotis (2021) Premek Podlaha, Red Water (2017) balast ztrata casu, The Good Word (2014) takovy Roald Dahl