Reklama

Reklama

Epizódy(6)

Obsahy(1)

Český policajt a bývalý potápač Jan Zach prichádza v letnej sezóne do Chorvátska, aby pomohol pobrežnej polícii a zapojil sa do záchranných prác. S mladým kolegom Edom Vopěnkom riešia bežné problémy českých turistov na prímorskej dovolenke a pomáhajú chorvátskej polícii vyšetrovať prípady na mori, na lodiach, v prístavoch i na pevnine, kde dochádza ku krádežiam a iným zločinom. Zároveň by rád uzavrel svoju minulosť a pochoval tajomstvo, ktoré si so sebou priniesol z domova. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie používateľa Arsenal83 k tomuto seriálu (7)

Na vlnách Jadranu (2023) 

Pol hviezdy len za super sympaťáka Cavazzu. Zvyšok je paródia na políciu, detektívny žáner i herecké výkony. Herci sú spálení od slnka ako po celodennom zváraní bez masky, čo poukazuje na jediný cieľ seriálu, ktorým bolo poskytnúť našim celebritkám perfektnú dovolenku, na ktorej ešte zarobia. Kramárova postava má jediný rozmer - ožrať sa, Šišková len afektovať, Sandeva len ludrovať, Ernest je zas ztuhlou reklamou na diery v ušných lalokoch. Celá zápletka sa orientuje na zlatý falus a tá hlavná ohľadom čekej kolegyne skončí smiešnym riešením v podobe trojkombinácie chlast - beh - šuter. A Hádkovi už dajte najesť, lebo namiesto 48 vyzerá už na 60, pokiaľ teda netají nejakú vážnu chorobu, lebo fakt vzbudzuje dojem už posledného štádia. ()

Epizoda 1 (2023) (E01) 

Krimi nikde, lebo dva akože stratené deti, to nepovažujem za krimi. Nakoniec je základná linka len to, čo sa stalo s Alicou, no a zvyšok je len o milostných a alkoholických peripetiách, pri ktorých sympaťák Cavazza je ničený nehereckými výkonmi až totálnou afektovanosťou v štýle Anna Šišková. ()

Epizoda 2 (2023) (E02) 

Detektívna vložka v podstate žiadna, všetko to skôr pôsobí ako paródiu na políciu a záchranárov a postavy úplne jedno- až polrozmerné. Germani takmer neexistujúca, Hádek len vzdychá, Sandeva za ludru, Šišková za vysmiate lečo, Kramár stále rozšafný alkáč a Enestova herecká poloha je byť len blbec a ukazovať detaily diery v uchu po tuneloch. ()

Epizoda 3 (2023) (E03) 

To už nemá s Jadranom vlastne nič spoločné, okrem pár nezrozumiteľných chorvátskych slov. Žiadne krimi, bezobsažné, dojímavý dedo s urnou, aby akože niečo bolo, ale jediné, čo si človek z hlavnej línie príbehu zapamätá je len to, že sa Kramár zase ožral. ()

Epizoda 4 (2023) (E04) 

Tentokrát Kramár vydržal byť triezvy. Až minútu a pol. ()

Epizoda 5 (2023) (E05) 

Takže Kramár bol jeden záber triezvy. Celá detektívka sa orientuje na zlatý falus. Retardi hodia človeka do mora a nikto ich neobviní z pokusu o vraždu. A celý čas sledujeme hercov, čo sú spálení ako keby vyšli rovno z krematória. Tento seriál je totiž len ich dobre zaplatenou dovolenkou. ()

Epizoda 6 (2023) (E06) 

Aj záverečná epizóda divákov presvedčí o tom, že tu nikdy nešlo o natočenie seriálu so serióznou krimi zápletkou. Šlo len o dobre zaplatenú dovolenku pre hercov. ()

Reklama

Reklama