Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keby sa narodili v rovnakom storočí, bol by z nich dokonalý pár... V roku 1876  je mladý a atraktívny Leopold, vojvoda z Albany, jedným z najžiadanejších ženíchov v New Yorku. Strýko Henry sa snaží mladíka výhodne oženiť, pretože po smrti rodičov prišiel o veľký majetok. Okrem obdivných pohľadov dievčat ho prenasleduje aj neznámy mladý muž, vďaka ktorému sa Leopold presunie v čase do budúcnosti a ocitne sa v New Yorku na začiatku 21. storočia. Píše sa rok 2001 a šľachtic z 19. storočia spoznáva nielen autá, telefóny a televíziu, ale ak krásnu a sympatickú Kate. Ich spoločná cesta je plná nedorozumení, komických situácií a prekvapujúcich zvratov. Leopold sa ľahšie vyrovnáva s modernými technickými vymoženosťami ako s názormi a životným štýlom modernej ženy. Kate dlho odmieta uveriť, že Leopold skutočne pochádza z dávnych čias, a považuje ho za čudáka či vtipkára so špecifickým zmyslom pre humor. Cíti však k nemu čoraz pevnejšie puto a hoci je rozvážna a racionálna, z lásky k nemu sa rozhodne urobiť riskantný krok do neznáma. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (333)

Mahalik 

všetky recenzie používateľa

Ženská část populace bude rozhodně nadšená. Co by ne, když se v tomhle filmu vyskytuje muž, který nosí snídani do postele, vstane od stolu, když vstane žena a umí francouzsky, rozumí divadlu.......a bla bla :D Na druhou stranu si budou muži rvát vlasy. Jejich milované chotě se do nich začnou navážet kvůli jejich neschopnosti v oblasti kultury a taky toho, že nesjou schopní umýt nádobí, když se to od nich sakra čeká. Já, jakožto člověk single, mám radost, že mě nic podobného nečeká a že jsem mohl bez zaujetí sledovat něco tak...skvělýho. Po pravdě mě nejvíc dostal byt, který okupoval Hugh. Upsal bych půlku duše za něco tak dokonalýho a navíc ten jeho pes byl taky úchvatnej. Jó, samozřejmě láskyplné skřípení mezi Meg a panem "co je to toaster?", byl taky dokonalý a třeba při scéně, kdy tančili na střeše jsem měl nutkání zajít na libimseti.cz, abych si taky mohl zablbnout jako oni. Prostě a jednoduše geniální film, po romantické stránce, na který bych se mohl dívat do nekonečna. 85% ()

Krissty 

všetky recenzie používateľa

Tento film mě velmi překvapil, příliš jsem si od něj neslibovala... Jedná se o klasickou romantickou komedii, kterou obzvláštnilo především cestování časem a úžasný Hugh Jackman v roli dokonalého a úžasně vychovaného elegána! Našla jsem sice nějaké ty nepřehlédnutelné nesrovnalosti kolem fotek, ale u jednoduché komedie se to dá prominout :) ()

Reklama

berusche 

všetky recenzie používateľa

Meg Ryan nebude nikdy přesahovat takové role, jako je Kate. Její poznávací znamení: mrskám rukama tak, že kameramani nestíhají můj pohyb, a pohupuje se tak, že mi musí do ruky dát aktovku, abych to ustála (viz. když jí potkal Hary, zamilovala se přes internet a papala hrušky s andělama). Ale má příjemný úsměv a ty romantické scény jí snadno uvěříte. Jackman je přesně ten typ charismatického muže, který by i mohl přijít z 19. století a vůbec byste nebyli na pochybách. No a ty komické okamžiky potkání se s technikou, snaha o humor se tu nedá upřít. ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Tento film možno mal nejakú tu originálnu zápletku a mohla s toho byť pekná romanca lenže všetko sa to hneď na začiatku zvrtne do frašky ktorá je neskutočne hlúpa a ponúka nám hotové MENU hlúpostí, nezrovnalostí, stupidít, absurdností a nejaké to klišé ako jednohubku. Meg ryanová má svoju slávnu dobu za sebou. Bohužiaľ ale týmto sa absolútne prikovala k nižšej vrstve hereckej pretože jej chabý, otravný a neuveriteľný prejav ako ženy som ešte nikdy nevidel a Jackman môže byť len rád že má tie adamantiové pazúry vďaka ktorým dokázal že je kvalitný herec a neukončil svoju kariéru skôr ako začal pretože tak hlúpeho hlavného hrdinu som ešte nevidel , jediný ktorý stojí za povšimnutie a ktorý má v tomto filme bavil aspoň zo začiatku bol Breckin Meyer ale ten natočil posledne gargielda 2 tak čo. Každopádne Mangold natočil vysoko podpriemerný film ktorého zachraňuje ani neviem čo ale aj keď som bol na konci sklamaný a znechutený nemohol som vyslovene povedať že sa mi to nepáčilo aj keď hlúposť je to poriadna. Raz pozrieť a dosť. A hádam nemyslíte vážne že je ešte directors cut?!!! ()

Eawy 

všetky recenzie používateľa

Tak. Konečne som si tento film pozrela. Prekvapil ma v zlom. Neviem, ale čakala som od toho niečo lepšie. Všetci tvrdili, že je to pekný film tak som po ňom siahla. Nápad bol síce príjemný ale nepáčil sa mi pohľad filmu. Meg Ryan a Hugh Jackman sa nám ukázali ako dobrí herci ale nie v tomto filme. Obaja síce utvorili celkom pekný hlavný pár, ale nebolo to také ako som očakávala. S ťažkým povzdychnutím a ťažkým srdcom 50% ()

Galéria (59)

Zaujímavosti (11)

  • Hugh Jackman bral lekce etikety od Jane Gibsonové, odbornice na společenské chování 19. století. Mimo to se učil společenským tancům a jízdě na koni. (CrypzzXD)

Reklama

Reklama