Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ošetrovateľ arktických vodných zvierat Henry Roth (Adam Sandler) o chorobe anterográdna amnézia nemá ani poňatia. Každý deň klebetí so svojim obľúbeným mrožom v morskom zábavnom stredisku na Havajských ostrovoch a jeho hlavným koníčkom je zvádzanie turistiek. Ostrieľaný playboy sa však jedného dňa "potkne", keď narazí na Lucy (Drew Barrymoreová), ktorá si ho pri druhom stretnutí vôbec nepamätá. Henry zistí, že Lucy stále prežíva deň svojich narodenín, pretože má porušenú schopnosť vytvárať si spomienky a v spánku všetky nové zážitky zabudne. Napriek nulovej nádeji na akýkoľvek vzťah Henryho stále priťahuje. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (771)

tron 

všetky recenzie používateľa

„Dočerta, zasa Šiesty zmysel!“ 80% je veľa, ale treba povedať, že snímka k tomuto číslu nemá počas svojej prvej polovici až tak ďaleko (prípadne prekvapivo "vážne" záverečné sekundy na Aljaške). Postupne ale začne stagnovať a dokonca troška nudiť a to nemá ani 93 minút. Rozhodne sa ale nejedná o žiadnu „typickú sandlerovku“ a dovolím si tvrdiť, že tentokrát je vtipný aj jeho kamarát Rob Schneider (a grcajúci mrož a bisexuálne transvestická opatrovateľka zvierat). Príjemná romantická komédia postavená na originálnom nápade, plná lahôdkových podporných postavičiek (Aykroyd, Astin). Príjemná oddychová záležitosť, ktorú si vždy rád zopakujem. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Jedna z tých lepších a dá sa povedať aj dobrých Sandlerovych vecí, hoci pár jeho blbých fórov a vajcová hlava ako opakovaný vtip, ktorý prestáva byť vtipom, sa tu stále objavujú. Dokonca ani neatraktívna Lucy k nemu pasuje a tak v podstate nenáročná komédia sa mení aj v milú záležitosť, v ktorej mi ani nevadil môj neobľúbený odpaďák Schneider, ešteže ho zamaskovali. Jeden z mála filmov, kde mi do uší nerezali ani trápne sandlorovské vtipy typu zvracanie. ()

Reklama

Lima 

všetky recenzie používateľa

Lehce zapomenutelná sračička s prvotním nápadem (něco na způsob časové smyčky), který o mnoho vtipněji a promyšleněji zpracoval Ramis v NA HROMNICE O DEN VÍCE. Na Sandlera překvapivě málo trapné, záhadně snesitelný je tu také král trapnosti Rob Schneider (až na pár uhozených fórku). Základním předpokladem užít si tuto komedii je ale ZA ŽÁDNOU CENU nerozmýšlet nad fatálními nelogičnostmi a naprostou uhozeností celé zápletky. Pro mně to byl skoro neřešitelný úkol. ()

Slarque 

všetky recenzie používateľa

Romantická komedie s nadprůměrně zajímavým dějem naráží na velký omyl v obsazení. Drew je roztomilá, Sandler překvapivě romantický, ale Schneider si tu spolu s čímsi, co nejspíš měla být pomocnice hlavního hrdiny, provozuje ten svůj tzv. „humor“, který se s romantikou neskutečně tluče (o zvracejícím mrožovi to platí tuplem). ()

Šakal 

všetky recenzie používateľa

Cca jednou za 360let (myšleno pro jedno konkrétní pozorovatelné místo) dochází k úplnému zatmění slunce. Je toho poměrně dost, co se “musí sejít”. Včerejšího dne musel nutně měsíc (v novu) vstoupit mezi Zemi a Slunce a umožnil tak, aby proběhlo “tak trochu” jiné zatmění I v mém případě. Těžko si jinak vysvětlit skutečnost, že jsem shlédnul romantickou komedii made in USA a (světe div se) já se bavil a navíc (jako bonus) je z toho cítit I upřímnost. Už samotné téma je výborný nápad a co víc, tentokrát nezůstalo pouze u nápadu, následně trestuhodně nevyužitého (jak tomu v drtivém počtu podobných případů bývá, byť (nutno (si) přiznat), ne vše se povedlo ke 100% (oboustranné) spokojenosti). Přesto, klobouček dolů A. Sandlere, nepřestáváš mě udivovat. p.s. do D. Barrymore by se nejeden dokázal (každý nový den) zamilo(vá)vat…..p.p.s dnes se mi navíc ani nechce být za cynika popř. rejpala. Snad pouze s dovětkem, D. Aykroyd(e). Špatné počty! Number three-mrož, number two-(možná) TY, number ONE-pouze a jenom moje maličkost resp. velikost. To pouze “pro pořádek”, aby bylo dostatečně jasno, že mě tyhle “laciné vtipy” nijak nepřekáží (čti neuráží). Život už je (sám o sobě) dost vážnej (stejně jako “samotná čsfd”), nezdá se vám…? Všechna čest všem vyjímkám! ()

Galéria (55)

Zaujímavosti (52)

  • Neuropsychologička Sallie Baxendale napísala, že film „udržiava úctyhodnú filmovú tradíciu zobrazovania amnesického syndrómu, ktorý nemá žiadnu súvislosť so žiadnym známym neurologickým alebo psychiatrickým stavom. Skutočné amnesické syndrómy sú zvyčajne výsledkom mŕtvice, infekcie mozgu alebo neurochirurgického zákroku; veľmi zriedkavo je amnézia výsledkom dopravných nehôd." (Arsenal83)

Súvisiace novinky

Co se kde šustne

Co se kde šustne

21.02.2007

Ghost Rider láme v USA rekordy. Byl uveden v 3619 kinech a za pouhé 4 dny již stihl vydělat 51,5 miliónů dolarů. Tím hravě překonal dosavadní rekord v nejvyšším výdělku za sváteční víkend, který… (viac)

Reklama

Reklama