Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ošetrovateľ arktických vodných zvierat Henry Roth (Adam Sandler) o chorobe anterográdna amnézia nemá ani poňatia. Každý deň klebetí so svojim obľúbeným mrožom v morskom zábavnom stredisku na Havajských ostrovoch a jeho hlavným koníčkom je zvádzanie turistiek. Ostrieľaný playboy sa však jedného dňa "potkne", keď narazí na Lucy (Drew Barrymoreová), ktorá si ho pri druhom stretnutí vôbec nepamätá. Henry zistí, že Lucy stále prežíva deň svojich narodenín, pretože má porušenú schopnosť vytvárať si spomienky a v spánku všetky nové zážitky zabudne. Napriek nulovej nádeji na akýkoľvek vzťah Henryho stále priťahuje. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (771)

Brouk 

všetky recenzie používateľa

Adama Sandlera fakt nemusím, ale v téhle romantické komedii mně nějak echt nevadil. Už je to kupodivu v poslední době druhý film ( po Kurzu sebeovládání) s ním, co ho "mohu" popřípadě ho „rozdejchám“ a kdo ví jak to bude dál .-) . Ovšem všehoschopný trapák Rob Schneider (můj horký kandidát na hlavní roli v nějaké reality show zaměřenou na zvracení, kálení či močení v přímém přenosu apod.) brrrrrr a nebýt stupidních scén typu zvracející mrož apod. – je to fakt docela příjemná podívaná ovšem zmiňované rušivé elementy výsledný efekt či dojem notně táhnou dolů a to je škoda. Velká škoda... ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Tohle me fakt mile prekvapilo. Prvni hodinka filmu je totiz zamerena spis na komedii, takze se porad deje neco vtipnyho a Sandler vymejsli fakt neskutecny vochcavky na sbaleni Drew, skoro celou dobu jsem se smal. Pak bohuzel pride zaverecna pulhodinka, kde se dej preklopi vic do romantiky, takze ubyde vtipu a dej se zacne drobet tahnout a kuli tomu nemuzu dat pet hvezdicek. Jinak Drew to tady fakt sekne a hraje dobre, Sandler se vetsinou nijak nekreni a hraje taky skvele a pak tu mame tradicne uchylnyho Schneidera, kterej ale taky pobavi, jen mi prislo, ze nejak pribral. No a posledni zasadni herec je fakt chutovka. Sean Astin, neustale se starajici o svy telo a zerouci steroidy je strasne vostrej, skoda, ze nedostal vic prostoru. Perfektni komedie s originalnim napadem, kterej tvurci skvele vyuzily a zajimave ukoncily. ()

Reklama

Deimos 

všetky recenzie používateľa

DVD/// Obsazení 10/10 Děj 8/10 Hudba 7/10 Efekty 9/10/// +zajímavý příběh, vtipné i vážné scény, kouzelná Drew Barrymore, sympatický Adam Sandler, příjemná hudba -jinačí (méně vtipné) než jsem čekal/// Oba hlavní představitelé určitě nepatří mezi mé oblíbence. Ovšem zde jejich postavy byly velice milé a příjemné. Děj, herci, nic z toho nebylo nijak křečovité, trapné nebo snad příliš fekální. Líbilo se mi prostředí ve kterém se film odehrává a rovněž zvířátka a jejich kreace. Henry Roth je dle mého velice slušný a vynalézavý člověk. Lucy je naopak velmi zábavná a přátelská. A byla radost tyto dva pozorovat, jak se každý den seznamují novu a znovu. Příjemný a dojemný film./// Celkem 85%/// ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Tak aj Sandlerovi to občas vyjde. Keď chce, dokáže byť vtipný a pesvedčiť nás, že aj Drew by ho teoreticky mohla chcieť. Niekoľko vtipov vyšlo, ale ako celok skôr do telky, na takýto typ filmu by som do kina nešiel. Ak "vtipného" Sandlera, tak iba v stave psychickej vyčerpanosti, keď mozog nie je schopný fungovať. Moje percentuálne hodnotenie je šikovne zašifrované v názve:) ()

Real Tom Hardy 

všetky recenzie používateľa

"YOU THINK YOU CAN COME TO THIS ISLAND AND EAT OUR PINEAPPLES?" ----------- Jedna z komédií, ktorá ťa jednoducho prinúti s hrejivým pocitom na srdci spomínať na tie staré dobré komédie, bez vykurv*ného infantilného humoru s cieľovkou pre 15 a menej. Tak rýchlo, ako spoločnosť upadá, staršie diela dozrievajú a dávajú divákovi možnosť ceniť si ich oveľa viac. Originálny nápad, práve v tomto žánri, nebolo jediné, čo päťdesiatka ponúkla. Bol tu ešte jeden z tých lepších Schneiderov, Sandlerov, upokojujúce, harmonické ostrovné prostredie, k tomu prislúchajúci výber skladieb a úplne vynikajúci koniec, ktorý sa ale vážne predvídať nedal. ()

Galéria (55)

Zaujímavosti (52)

  • Součástí filmového CD "Love Songs" je i píseň "Slave to Love" Elana Atiase a Gwen Stefani. (NinadeL)
  • Kvôli vysokým nákladom na natáčanie mimo štúdiovej zóny sa niektoré interiérové ​​scény (napríklad vo vnútri rezidencie Whitmoreovcov) natáčali na scénach v Los Angeles, ktoré boli zariadené tak, aby vyzerali ako na Havaji. (Arsenal83)
  • Celosvětová premiéra proběhla 3. února 2004 ve Westwoodu v Kalifornii. (Varan)

Súvisiace novinky

Co se kde šustne

Co se kde šustne

21.02.2007

Ghost Rider láme v USA rekordy. Byl uveden v 3619 kinech a za pouhé 4 dny již stihl vydělat 51,5 miliónů dolarů. Tím hravě překonal dosavadní rekord v nejvyšším výdělku za sváteční víkend, který… (viac)

Reklama

Reklama