Reklama

Reklama

Poker Face - Season 1 (2023) (séria)


Čas opic (S01E05)

(epizóda)
  • USA Time of the Monkey

Charlie pracuje v domově důchodců, kde se spřátelí se dvěma vzpurnými staršími dámami. (SkyShowtime)

Recenzie (10)

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Pobavilo dokonale lezenie vozickarky po rame s kvetmi. :) "chlamidia" Kal a "gonorrhoea" Greg, heh. Genialne boli tri nadsenkyne kriminaliek a sposobov ako sposobit infakrt. Tato epizoda ma dokonalo napisane dialogy. "I need something hard and firm...."."Now you're speaking my language". Skoro mi vyrazilo dekel. :D Vyborna cast. 85% ()

Malyszs 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Dokud se tento seriál bude držet dál od cgi ohně, bude naprosto supr. Dokud jsem neviděl tu monstróznost co si patrně vypůjčili ze Žraločího Tornáda nebo podobně kvalitního filmu, bylo to na 5 hvězd. A ta divná bitva byla taky docela k zamyšlení. Takhle zkazit jinak naprosto supr díl. ()

BIG.NINE.CF 

všetky recenzie používateľa

Zatím určitě nejlepší díl. I když, Charlie je někdy až moc na straně zákona, což zatím až tak moc nevadilo, ale zrovna zde bych to nechal plavat... ()

Johny203 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Najviac fresh epizóda sa odohráva paradoxne v domove dôchodcov,. Ale toto je zábavný starobinec, pestuje sa tu tráva, máme tu gang chorobami prelezených plesnivcov, babičky s poznámkovými blokmi sledujúce jednu kriminálku za druhou, príznačne nazývané ,,FLetcherky´´, dokonca sa tu trefne reflektuje na súčasnú ,,posadnutosť´ severskou krimi a je tu aj vražda. Zábavné, kreatívne a dozvedel som sa o sexuálnom zappingu, len škoda toho odpudivého, digitálneho ohňa. ()

Reklama

Reklama