Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Animovaný
  • Akčný
  • Krimi
  • Dráma

Recenzie (545)

plagát

Apokalypsa: Vojna svetov (2019) (seriál) 

Dokument zameraný na obdobie studenej vojny avšak miesto jej komplexného prehľadu sa zameriava prevažne na vývoj v Ázií. Po celý čas ponúka paletu krásnych avšak krutých archívnych záberov. Spočiatku mapuje udalosti dosť podrobne ale na záver, tak trochu proti svojmu charakteru, extrémne zrýchli tempo. Záverečný diel mapuje 30 rokov histórie, pričom väčšinu z nich posledných 10 minút. Od začiatku je ale jasne tendenčný, napriek tomu medzi riadkami badať že  zverstiev bolo rovnomerne na oboch stranách.

plagát

Dračí cisár a jeho ríša (2018) (TV film) 

Na monumentálnosť starovekej Čínskej civilizácie sa v západnom svete trochu zabúda čo by čiastočne mohol tento dokument zmeniť. Je plný vizuálnych, hraných či počítačových ukážok, pričom prvý diel sa zaoberá životom a reformami Dračieho cisára a druhý skúma skôr jeho hrobku a posmrtný život, v čele s grandióznou terakotovou armádou.

plagát

Star Trek - Dýka v mysli (1966) (epizóda) 

Ďalší šialený vedec majúci sa za spasiteľa, ukrutne mučiaci všetkých koho stretne, v domnená že buduje lepší svet.  Avšak nie tak zaujímavá epizóda. Za zmienku stojí hlavne zmordovaný výkon Van Geldera. Vianočné večierku na Enterprise musia byť zábavné-

plagát

Poker Face (2023) (seriál) 

Rian Johnson sa plne rehabilitoval za svoje Disney Wars pretože toto je jednoznačne jeho OPUS MAGNUM!! Duchovný nástupca Columba s reptiliánsky očami klpkajúcou ,,white trashˇ Natashou Lyonne, prešpikované hereckými hviezdami a hviezdičkami a neustále sa meniacom, rôznorodom prostredí. Okato digitálny oheň či sneh zamrzí ale vidno že Johnson má napozerané.

plagát

Poker Face - Ruka mrtvého muže (2023) (epizóda) 

Doslova pilotný film ktorý si berie z Tarantina aj Coenovcov. Natasha Lyonne ako white trash so zábavnou schopnosťou v atmosféricky špinavom svete, keby tam nie sú smarfóny tak človek ani nepozná že sa to neodohráva v druhej polke minulého storočia.

plagát

Californication - Orgie v Kalifornii - Season 2 (2008) (séria) 

Bez záporákov je to ešte lepšie! Príbehový oblúk a lá Veľký Gatsby, pokračuje v tom v najlepšom z predchádzajúcej sezóny a ešte pridáva. Bizarné vedľajšie postavy (Chloe Metz) ale aj najlepšie Hankova chémia so ženou z celého seriálu ale táto Daisy je len pre pána večierku.....Trošku to ale pôsobí že scenáristi nepočítali s druhou sériou a tak museli zhodiť pracne budované dejové linky (rovnaká vec sa opakovala aj v tretej sérií).

plagát

Halo - Season 2 (2024) (séria) 

Druhá séria je iná ako tá predchádzajúca. Absentuje vysvetlenie niektorých vecí, časom potom aj zle vykreslený časový úsek. Akcia je je videoherná, miestami aj triky ale Covenanti vyzerajú parádne. Sklamaním je absencia akčnej scény/epizódy ako tomu bolo tu. Seriál, hlavne záverečné dve časti, pokladajú príliš veľa otázok na ktoré neodpovedajú, pričom v tej záverečnej sa predstavuje úplne nový element.