Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizódy(8)

Zlověstné dopisy, podivní sousedi a děsivé výhrůžky. Rodina se konečně nastěhuje do vysněného domu na předměstí, kde na ně ale čeká hrůzostrašná noční můra. (Netflix)

Recenzie používateľa Trevor k tomuto seriálu (6)

Vidím vás (2022) 

Tako ako musí byť pre normálnych členov LGBT+ komunity otravná táto sílená propaganda, ktorá v posledných rokoch zachvátila svet musí byť pre všetky normálne zmýšľajúce ženy urážajúci súčasný trend popfeminizmu. Jennifer Lynchová túto úlohu vôbec nepochopila a celý príbeh, ktorý mohol byť viac ako solídny pokazila tak ako sa dalo, len aby sa odbavila na zlých bububu bielych ujoch s nechuťou k sexu ku 150 kilovým ženským vorvaňom zo Štátov nacistických. Propaganda zabalená do príbehu ktorý v konečnom znení dáva zmysel asi iba keď si našľaháte do kábla nejaké prášky alebo hubičky mal síce prvky klasických psycho filmov a nezameniteľný rukopis Ryana Murphyho, ktorý sa však už príliš prispôsobil nútenej liberálnej agitke Netflixu a stal sa ich dvorným šašom. Ešte pred siedmimi rokmi povedzme v seriály Screem Queens bola ich tvorba satirická ku všetkým bez rozdielu (spolu s LGBT priateľom Bradom Falchukom) a stála za to, tentokrát je rovnako nechutná a trápna ako výročný prejav prezidenta Severnej Kórei...Na druhej strane diváci (spolu so synovcom sme to drbli za jedno poobedie) sú zvedavý ako to skončí, a skončí to ako riadny trapas. Aj keď nie až tak strašný ako pri She-Hulk, ale ďaleko od toho to nemalo. Nuž na najbližší inzerát slobodnej mamičky s prosbou o príspevok sa nabudúce slobodný biely dobre zarábajúci muž vďaka horčičákom z Netflixu z vysoka vyserie a peňiažky si ponechá na svojom tučnom konte, kým mamička s dieťatkom sa nie vlastnou vinou bude naďalej trápiť a pretĺkať životom s odretými ušami...Gratulujem, choré vytreté mozgy z Netflixu. ()

Krvavá oběť (2022) (S01E02) 

Ten zdegenerovaný liberálny tupý čurák musí mať strašnú traumu z toho že mu do ritzi nenapchalo v detstve trúd stádo čiernych muflónov 😃😃 Aako inak neochotný biely policat 😂😂 Čo Ti to dáva... ()

Götterdämmerung (2022) (S01E03) 

A po stereotype s čiernobielym pedofilným párom to liberálny mentálne zaostalý jedinec Ryan Murphy úplne nečakane vybavil na kresťanov.Tak trápneho kockota Holý Úd ešte nemal, dvorný šašo Netflixu čo za 5 kopejok predá Bilymu Gatesovi aj mamkine osrané gaťky. A ten beloch lúpežník v nočnej ulici... Čo Ti mece človek z toho ide do kolien .. ()

Někdo mě hlídá (2022) (S01E04) 

Všetci dospelí sledujeme na tiktoku coming outy 16 ročných pipiek a pohoršujeme sa nad tým akú praudu povedia svetu...ccjb rasizmus je pk, ale fanatikom z Netfllixu zase raz nevyšiel sebavedomý klitorisicmuz, pretože jediné čo Murphy dosiahol že urobil zo žien totálne tupé husičky...len tak ďalej Netflix ()

Occamova břitva (2022) (S01E05) 

Keby do tejto epizódy nestrčila klitoris 150 kilogramová americká vorvaňka Jennifer Lynchová bolo by to podstatne lepšie, ale biely muž musel kľaknúť na kolená pred tupou pitchou, ktorá aj po predložení dôkazov dáva mužovi otázky o nevere. A to ospravedlnenie 16 ročnej sliepočky bolo tiež skvelé. Takýchto dementov zo seba nedokážu zo seba urobiť ani v Asulum... ()

Děs (2022) (S01E07) 

Klitorisáčka o svojom mužovi ten môj príživník, 125 kilová klitorisáčka o sebe som silná žena ktorá sa vie o seba postarať...liberálne mokré si versus realita slobodných mamičiek žobrajúcich o vysššie príspevky od štátu či klitorisáčky neschopné otvoriť dvere vo vlaku...dobre svetu jebe na tú chorú hlavu a Netflix je vlajkovou loďou tohto debilizmu...debilný impotentný liberálny prikokot Ryan Murphy ani v tejto epizóde nezabudol spomenúť poruchu erekcie a problémy so sexom opäť u belocha, nakoľko jemu samému sa evidentne erekcia dostaví iba keď ho bičíkom šľahá Sarah Paulsson prípadne ak mu nejaký muflón pchá svoju kládu do krkovičky...ccjb, úbohý záver. ()

Reklama

Reklama