Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizódy(8)

Zlověstné dopisy, podivní sousedi a děsivé výhrůžky. Rodina se konečně nastěhuje do vysněného domu na předměstí, kde na ně ale čeká hrůzostrašná noční můra. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (149)

SatyR.film 

všetky recenzie používateľa

Prečo si len nedali kameru na poštovú schránku? Nájdu sa tam nezmyselné, nelogické konania, ale i tak dávam 5* za to, že nie je to zbytočne rozťahané, vždy sa niečo deje, človek sa neprichytí pri pozeraní, že je myšlienkami niekde inde a celú sériu si pozrie v pohode behom jedného dňa. Veľa hororových fanúšikov tu podávalo hviezdy dole, no ono to horor vôbec nie je, tak sa nedajte odradiť. ()

Pepinec 

všetky recenzie používateľa

Úplně nerozumím premise, že bude děsně napínavý a mysteriózní obviňovat postupně úplně každýho, kdo se tady objeví před kamerou...? S takovou logikou se dá usoudit, že kdybych tam bejval po ulici šel já, odseru to taky. Krásná ukázka toho, že dobrej nápad a dobrý provedení má k sobě občas stejně daleko jako pravá a levá noha. ()

Reklama

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Rodina sa nasťahuje do nového domu, aby tu začala nový život. Znenazdajky sa v ich poštovej schránke objaví list, v ktorom autor tvrdí, že sleduje každý ich krok a nemieni s tým prestať. Pre rodinu sa tak namiesto radosti z nového bývania začína desivá nočná mora. - Asi najhoršia vec spojená s menom Ryan Murphy, ktorú som zatial videl. Prvá epizóda, ktorú režíroval on sám, je fajn a miestami pripomína atmosférou a prácou s kamerou a ozvučením v dome AHS Murder House. To čo sa rozbehne potom, ma už vôbec nebavilo a vlastne pár minút po dopozeraní ani neviem, o čo tam išlo. Herecké obsadenie sa celkom podarilo a okrem skúsenej Naomi Watts je tu viacero pre mňa nových tvárí, ktoré by som v budúcnosti chcel vidieť v nejakom horore znova. Problémom je to, že vďaka nedostačujúcemu scenáru sa žiadna z postáv na ploche 6 hodín ani nestihne poriadne prejaviť, takže je to celé strata času a aj podla nulového marketingu si myslím, že to natočili ludia okolo Ryana Murphyho bez nejakých väčších ambícií. Najväčším hororom celého seriálu je prekvapivo bývalý sexsymbol Jennifer Coolidge, ktorá kvôli všetkým plastikám a botoxom vyzerá ako Wayansovci v White Chicks. ()

Remedy 

všetky recenzie používateľa

Naprosto nenáročný spotřební materiál, který je v úvodních dílech i celkem napínavý. Jak se ale postupně vše rozplétá a Ryan Murphy začne chrlit různě protichůdná a jalová vysvětlení, upadne to přesně do té roviny netflixovské "junk food" tvorby. Přesto bych to spíš doporučil. Neurazí, nenadchne, obstojně zabaví. [60%]. ()

syphoon 

všetky recenzie používateľa

Abych pravdu řekl, vůbec  netuším smysl natočit něco takového. Režisér se zřejmě opínal o "BASED ON TRUE STORY" a čekál, že diváka vtáhne do děje spousty protahovaných dialogů a nesmyslných řečí. Jednání jednotlivých postav je tak dětinské, až to snad nemůže/nemohla být pravda! Za mě velké zklamání a bohužel tomu nepomohla ani Stiflerova máma. 35%! ()

Galéria (95)

Zaujímavosti (8)

  • Seriál vychází ze skutečného příběhu rodiny Broaddusových. Dům koupili v roce 2014 za 1,35 milionu amerických dolarů, následně zažili špehování, výhružky a nakonec byli o pět let později nuceni ho prodat za 959 000 dolarů a milované město opustit. To vše kvůli osobě, která si říkala „Watcher“. Její identita nikdy nebyla odhalena. (bigjames)
  • Skutočný The Watcher posielal rodine Broaddusových listy s chybou v ich mene: oslovoval ich ako „Mr. and Mrs. Braddus". (Arsenal83)
  • Manželia Derek a Maria Broaddusoví, ktorí sú predlohou filmových Brannockových, mali na tvorcov seriálu dve požiadavky. Aby neboli použité ich skutočné mená a aby sa rodina v seriáli nepodobala na ich reálnu - v skutočnosti mali nie dve ale tri deti, ktoré všetky boli v mladšom veku oproti seriálovým. (rudeboy)

Reklama

Reklama