Reklama

Reklama

Deadstream

Trailer 1

Populárny influencer Shawn Ruddy (Joseph Winter) bol na internete zrušený. Snaží sa o návrat na obrazovky, a tak sa rozhodne streamovať zážitky zo strašidelného domu, kde chce stráviť celú noc. Nedopatrením sa mu podarí prebudiť ducha, ktorý bol v dome uväznený. Začína byť jasné, že toto môže byť posledná noc jeho života, ktorá bude navždy zaznamenaná na kamerách. (Marceloo)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (88)

Flopik 

všetky recenzie používateľa

Dámy a páni, spojenie hororu a komédie som takto snáď ešte nevidel. Ono je to ohromne vtipné, nasmial som sa teda kráľovsky ale to nie je všetko ani zďaleka. Pretože ten film má aj famóznu atmosféru a po hororovej stránke reálne vystraší a keď to budete pozerať v noci samy tak sa reálne aj budete báť. Má to svižné tempo, prekvapivo aj krvavé s množstvom skvelých nápadov a ešte k tomu to je FF štýl. Týmto FF dokázal, že rozhodne nie je mŕtvy a má čo ponúknuť. Hlavnému hrdinovi rola sadla ako šerbeľ na riť, neviem si predstaviť nikoho lepšieho. Toto je 5* záležitosť a som zvedavý, koľko rokov potrvá kým dostaneme niečo tak dobré. PS: Toto je pre všetky černochov a mexičanov.... pri tomto som sa dusil smiechom. Doporučujem všetkými desiatimi, za mňa záležitosť roka. ()

Gilmour93 

všetky recenzie používateľa

Když vykopat z hrobu žánr found footage, tak jedině lopatou z továrny pana Campbella.. Hravost, potměšilost (pissboarding), nápadité zapojení score „Shawn Carpenter's Halloween“, neocenitelná praktičnost stříbrné lepící pásky a spoustu výpadů směrem k elementu, co pojí influencery a zlé duchy. Touze po publiku.. Doporučuji vyhradit si prostor k pročítání komentářů diváků streamu, protože některé jsou opravdu výživné (i'm so glad I'm not you). Multifunkční filmař Joseph Winter je sice v hlavní roli poněkud hysterický (newspeak by řekl přecitlivělý), ale o zábavu se umí postarat. „Garlic..!“ ()

Reklama

mclenin 

všetky recenzie používateľa

Keby Sam Raimi točil Blairwitch - zábavný a zároveň strašidelný mix, ktorý obsahuje zopár skutočne napínavých scén (vďaka technike snímania z pohľadu prvej osoby, resp. statických kamier po dome) ale aj pár skutočne zábavných scén (kombinácia priposratého hrdinu / odvážneho bojazlivca). Nečakal som, že ma to tak bude baviť, pobavilo. 3,5 * ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa

Niekoľko svetlejších momentov sa vo filme nájde ale nakoľko sa tam spomenie rasizmus, migranti a mladá sebavedomá žena logicky sa prikláňam k nižšiemu hodnoteniu, pretože táto liberálna agitka je už tak úbohá, že sa človek bojí otvoriť chladničku aby z nej nevyskočila mladá sebavedomá sebestačná žena...sledovať influencerov ma nikdy nebavilo a asi ani nezačne, filmu som dal šancu nakoľko som dúfal že si pozriem solídnu hororovú komédiu, bohužiaľ od nej má Deadstream pomerne ďaleko. ()

Corpsegrinder 

všetky recenzie používateľa

Komediální stránka filmu mi ze začátku moc nesedla ale postupem času se zlepšovala a v posledních 30 minutách si myslim že byla i celkem funkční. Překvapivě to ušlo i jako horor, sice tam toho mohlo bejt víc ale má to sem tam napětí i dobrou lekačku. No a hlavně to má oproti ostatním FF filmům kameru která neglitchuje, netřese se a vše je vidět. Na jedno zkouknutí neurazí. ()

Galéria (31)

Reklama

Reklama