Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V armádě z ní vycvičili chladnokrevnou vražedkyni. Přichází ale čas opustit úkryt a před pomstychtivými zločinci ochránit dcerku, se kterou se nikdy nesetkala. (Netflix)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (138)

Streeper 

všetky recenzie používateľa

Takový klasický průměrný akční Netflixovský film. Překvapila mě ale Jennifer, které jsem to věřila. Bála jsem se, že s ní budu mít ten největší problém, ale nakonec ne. Líbila se mi ve své roli a zvládla to skvěle. Jenže příběh je o ničem, je to naprosto předvídatelné, nijak to negraduje, nenechá to diváka v napětí. Přitom by to mohlo mít velký potenciál. ()

Wacoslav1 

všetky recenzie používateľa

Nevím co tohle mělo bejt jestli na jedný straně snaha o tupý výplachový béčko který, ale zabíjí vážně míněný pasáže kdy nevíte jestli se vám tvůrci snaží předat i něco jako rádoby poselství a ve finále to pak ani v jedný z těchto rovin nemůže fungovat. Na Lopezovou se dá pořád koukat a tím to asi celý hasne.20% ()

Reklama

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

J. Lo alias super diva, ktorá robí všetko a nič nejak obzvlášť dobre a predsa ju majú za mega hviezdu. Spieva priemerne, hity sú popcorn s karamelom, tancovať extra nevie, ale pchá to do každého klipu, hrať nevie ani v romantických slaďárnach a predsa zoberie rolu tvrdej vrahyne, pritom výraz s nedostatkom make upu samozrejme už tvrdší je, ale pokožka sama nestačí, keď vyzeráš stále ako keby vám niekto strčil do úst malinu, ale tú zlatú. Ale nie je to len o nej. Ten film nemá dramaturgiu, napätie, nejaký scenár, ktorý vás dostane do tempa. Zámerom reklamy je len nalákať na osobu Lopezovej, lenže vo výsledku človek dostane paródiu na Mission Impossible či Bournea. ()

koty2201 

všetky recenzie používateľa

Bohužiaľ. Asi sa musím zmieriť s tým, že Netflix nikdy nejak extra vyššiu kvalitu ich projektov neponúkne. Všetko ostane na úrovni lacnej televíznej produkcie. Napriek tomu, že sa snažia vyzerať ako filmy pre kino distribúciu. Na výnimky je radosť natrafiť, ale je ich neskutočne málo. A aj film Matka je len klasickým trilerovým B-čkom. Obsadenie celkom ujde, keďže tu máme v hlavnej úlohe Jennifer Lopez a ako jej úhlavného nepriateľa zase (aspoň mne) známeho Josepha Fiennesa. Ich výkony nie sú ničím výnimočné. V týchto polohách sme ich videli už mnohokrát, takže ničím neprekvapia. Príbeh je tiež takým už prakticky štandardom a ničím nevyniká z priemeru. Lopez je bývala vojačka, ktorá mala misiu na Blízkom Východe a jej nadriadený začal tajne obchodovať zo zbraňami a neskôr aj s deťmi. Lopez s ním otehotnela a keď sa to malé narodilo, tak jej ho vzali a umiestnili do náhradnej rodiny. O 12 rokov neskôr jej dcéru unesie ten jej bývalý nadriadený a ona ju musí chrániť. Zabije jeho kumpána s ktorým robil obchody so zbraňami a svoju dcéru začne trénovať na boj. Najprv si matka s dcérou nerozumejú, ale nájdu si k sebe cestu. A spoločne porazia toho bývalého generála a Lopez ostane svojej dcére nablízku. Koniec. Problém je len v tom, že takto na papieri to znie oveľa lepšie ako to bolo natočené. Nejde z toho žiadna emócia, občas to pôsobí nudne a rozhodne to nie sú výkony hodné Oscara. Taktiež je tu niekoľko pasáží, ktoré sú až príliš rýchlo strihané a nevyzerá to pekne. Skôr to ruší celkový dojem. Hudbu ani nehodnotím, pretože som ju ani nevnímal. Ako som už spomenul, tak akcia nie je pekne natočená, ak sa teda nejaká vyskytne. Možno občas potešia scény, kde majú Lopez a jej dcéra nejakú interakciu, ale toho je málo.  Takže možno to ešte ako takú jednohubku môžem odporučiť, ale ozaj je to len taký klasický televízny triler a nič navyše. Nič sa nestane pokiaľ si radšej nenájdete niečo lepšie. Len nehľadajte v ponuke Netflixu. Tam je také niečo málokedy. ()

rublik05 

všetky recenzie používateľa

Klasický, ničím nepřekvapující akční thriller televizního formátu, který sází především na drsné prostředí a Jennifer Lopez v hlavní roli. Z těchto dvou aspektů si větší pochvalu zaslouží prostředí, tvůrcům se ho vcelku povedlo využít, líbilo se mi i pár relativně povedených akčních scén. Naopak herci mě neoslovili vůbec, chemie mezi postavami je naprosto nulová, herecké výkony jsou spíše průměrnější. Stopáž mohla být podstatně kratší, filmu by to jednoznačně prospělo. Matka je ve všech směrech obyčejný, podprůměrný, ne moc záživný akčňák, který je stěží na jedno použití. 3/10. ()

Galéria (470)

Zaujímavosti (4)

  • Natáčanie sa začalo vo Vancouveri 4. októbra 2021. 11. januára 2022 bolo natáčanie pozastavené z dôvodu rozšírenia COVIDu medzi štábom, obnovilo sa potom 25. februára. V marci 2022 sa natáčanie uskutočnilo na španielskom ostrove Gran Canaria s využitím starého mesta Las Palmas de Gran Canaria ako mesta na Kube. (Arsenal83)
  • Při automobilové honičce na Kubě, která se ve skutečnosti točila ve Španělsku, se na malý moment objeví v záběru Škoda Fabia. (korbitch22)
  • Dve scény z traileru: scéna, kde Jennifer Lopez cvičí zhyby a scéna, v ktorej ide hore schodmi v oranžových šatách, sa do finálnej verzie filmu nedostali. (Arsenal83)

Reklama

Reklama