Reklama

Reklama

M3GAN je zázrak umelej inteligencie. Bábika ako živá, naprogramovaná tak, aby bola dokonalým spoločníkom dieťaťa a najväčším spojencom rodiča. Navrhla ju Gemma, geniálna autorka robotov z hračkárskej spoločnosti. M3GAN dokáže počúvať, pozorovať, učiť sa. Predovšetkým je však najlepším priateľom, učiteľom, partnerom a ochrancom dieťaťa, ku ktorému je pripútaný.  Gemma sa nečakane ocitne v situácii, na ktorú vôbec nie je pripravená. Stane pestúnkou  a náhradným rodičom svojej osirelej malej netere Cady. Pod silným tlakom v práci sa preto rozhodne spojiť Cady so svojím prototypom bábikou M3GAN a pokúsiť sa vyriešiť oba problémy. Toto rozhodnutie má nepredstaviteľné dôsledky. (CinemArt SK)

(viac)

Videá (1)

Trailer 7

Recenzie (342)

TheEvilTwin 

všetky recenzie používateľa

Co tohle zase bylo. Chtěl jsem říct, že jde o Ex Machinu z aliexpressu, ale ona M3GAN ani na tuhle úroveň nedosáhla. Další extrémní béčkový nesmysl, který se snaží být strašně cool a naoko kombinovat hi-tech doll „horor“ s podtextem ovládnutí světa umělou inteligencí, jenže je to brak jak hovado a ve filmu není doslova NIC, co by stálo za chválu. Herecky bídné, scénaristicky ubohé, gore 0, první akce či náznak napětí je až po hodině filmu (ne, nekecám) a je to strašně sterilní a šablonovitě nudné. Nečekal jsem zázrak, nečekal jsem intelektuální film, ale i ta céčková Margaux (2022) byla lepší než je toto. V tomhle případě i 90 minut filmu je na mě dost a doslova jsem se třepal nedočkavostí, až film konečně skončí. TRAGICKÉ. ()

Filmmaniak 

všetky recenzie používateľa

Rutinní kopírka nedávného remaku Dětské hry, nenápaditá, nenapínavá, nestrašidelná. Lekl jsem se jednou, když v nečekanou chvíli zaštěkal pes. Fajn herci a místy ok emocionální momenty, jinak ale velmi béčkový a dost hloupý horor na již klasické téma šíření iracionálního strachu z moderních technologií u lidí, kteří nemají tušení, jak funguje umělá inteligence. Ty nadšené zahraniční ohlasy nechápu. ()

Reklama

Posheidon 

všetky recenzie používateľa

Měl jsem tak trochu strach, že to bude asi brak. Podle popisku jsem čekal, že by to mohlo být něco mezi Annabelle, Dětská hra a Ex Machina. Nejvíc to mělo asi z toho posledně jmenovaného, i když, tedy jen to, že šlo o vztah inteligentní android vs. člověk. Stylem vyprávění i příběhem mi to hodně přišlo jako jedna z epizod Black Mirror či Krajní Meze. Jako horor mi to nepřišlo ani náhodou. Lekačka za celý film jen jedna, a to ještě předvídatelná. Pocit strachu či odpornosti nenavozen během sledování filmu ani jednou. Co musím ovšem pochválit a nestává se to často, tak to výběr doprovodných songů. Po dlouhé době jsem po shlédnutí hledal i soundtrack. Pozor spoiler: 👨‍👩‍👧🚗💥⚰️⚰️💁‍♀️👧🏻🚗🐕👧🏻🩹🏢🎨👧🏻🤖🏠🤖🐕⚰️🤖👵⚰️🌲🤖🧒👂⚰️🏢👨‍💼🤖⚰️🏠🤖💁‍♀️🪚👩‍👧❤️ ()

maddy 

všetky recenzie používateľa

Horor pre 13-ročných TikTokerov. Neškodný, tak akurát ušitý horo...film, aby nepobúril absolútne nikoho. Neustále iba kĺže po povrchu, ale ani raz sa z neho nestane to o čo sa v scenách snaží, čiže ani satira súčasnej tech spoločnosti, ani žiaden poriadny komentár smerom k rodičovstvu a nakoniec vlastne ani ten horor, keďže z Megan tu nejde ani na sekundu strach a hororové scény nemajú ani kúsok napätia a navyše všetky trvajú asi tak dlho, resp. krátko ako v ukážkach. Vo výsledku tak sled scén, na ktoré sa síce bez problémov pozerá, no ktoré len neustále sľubujú zintenzívnenie diania, ale nakoniec tak akurát velký kulový. Nepopieram, že v pár momentoch je M3gan celkom cool, ale to je jednoducho málo. A nemožno to prisudzovať ratingu PG-13. Keď si predstavím čo s týmto ratingom dokázali horory ako Split, A Quiet Place alebo The Others, tak M3gan je oproti nim skutočne iba na smiech. Ako absolútne obyčajná zábavka na jeden večer neškodné, no fakt dúfam, že nám tu nevzniká nový trend hororov pre celú rodinu. CELKOVO: 4/10 ()

Enšpígl 

všetky recenzie používateľa

Chce to víc filmů, kde se na život a na smrt mydlí adoptivní matky s panenkama. Boží. Chtělo by to další díl, co další díl, celou sérii, nebo rovnou série, tak alespoň osm sérii. A klidně bych tam dvě ty panenky a tři maminky a všechny s vlastnostma terminátora minimálně. To je vono, promyšlený příběhy, napětí až za hrob. ()

Galéria (23)

Zaujímavosti (16)

  • M3GAN je zkratka z Model 3 Generative Android. (noelcoward73)
  • Film bol pôvodne nakrútený ako film s ratingom R, až kým si producenti pri strihu nevšimli, že je dosť blízko k ratingu PG-13. Niektoré scény prekrútili, aby zmiernili násilie a veria, že to bolo účinnejšie než keby násilie skutočne videli na plátne. (molcan2)
  • Akonáhle sa prvý trailer stal virálnym na TikToku medzi tínedžermi, Universal Studios nechalo film prerobiť tak, aby sa zameral na mladšie publikum. (Arsenal83)

Súvisiace novinky

Úspěch M3GAN znamená rychlý sequel

Úspěch M3GAN znamená rychlý sequel

08.01.2023

Ačkoliv kina už měsíc drtí druhý Avatar, našel producent Jason Blum přece jen zase jednou skulinku k úspěchu. Hororová M3GAN o panence s umělou inteligencí, která se vydá na dráhu dalšího Chuckyho,… (viac)

Hororoví mistři spojí síly

Hororoví mistři spojí síly

19.11.2022

Když se ve filmovém byznysu řekne fúze, většinou z toho nepramení moc dobré zprávy, viz studio Warner Bros. Discovery. Ta následující by ale přece jen mohla být výjimkou. Produkční společnosti Jasona… (viac)

Reklama

Reklama