Reklama

Reklama

Série(2) / Epizódy(20)

Seriál odhaľuje tajomstvo desivého mesta, ktoré uväzní každého, kto do neho vstúpi. Zúfalí obyvatelia sa snažia viesť aspoň zdanlivo normálny život, zatiaľ čo hľadajú cestu von. Musia však čeliť hrozbám okolitého lesa vrátane hrôzostrašných netvorov. Tí sa vynárajú po západe slnka. (HBO Max)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (67)

zahadum 

všetky recenzie používateľa

Nedávno som s hrôzou dopozeral sračku menom : Chapelwaite , ktorú vysral bývalý feťák a ožrala Stephen King t.č. kurvič vlastného diela a volič Hitlerovej. From je niečo ako taká silná odozva seriálu : Pod kupolí, ktorý si podľa vlastnej knihy tiež domrdal ako scenárista King. From začína tajuplne, sledujeme osud rodiny ktorá ide autom a natrafia na spadnutý strom. Cesta ďalej nie je možná a krútia sa okolo jedného miesta stále v slučke. To miesto je malé mestečko v ktorom sú už nejakí ľudia. Čo sa tam stalo ? prečo nemôže nikto toto bizarné miesto opustiť ? čo sa deje po zotmení ? načo slúžia tajomné talizmany ? odkiaľ sa v meste berie elektrina ? prečo to som doviedlo takú pestrú vzorku ľudí z celého územia USA ? otázky, samé otázky ale na drvivú väčšinu sa odpovede nedočkáte. To je dobre, však tvorcovia určite majú v pláne už teraz kopec sezón. No a prečo nie ? rozbehlo sa to dobre a logicky posledná časť otvorila nové kolo otázok. Postavy sú priemerné a niektoré si zamilujete ( šerif ) a iné nie ( ???? ). Toto spoločenstvo smeruje k cieľu dostať sa nazad domov a bude zaujímavé sledovať ich ďalšie osudy. Som rád, že sa tvorcovia neuchýlili k lacným flashbackom z života " predtým ". Všetko sa to deje len na tomto záhadnom mieste. prípadne flashbacky tiež čo je dobre a vy tak spoznávate postavy len v inkriminovanom mieste. Za mňa konečne seriál ktorý viac zakrýva ako odhaľuje.  Komentovať pestré rasové a genderové zloženie nemá cenu. Dnešná doba je chápaná ako násilný nástup dekadencie stoj čo stoj..ehm pardon..diverzity som chcel napísať. 80 % ()

BoPo 

všetky recenzie používateľa

Mix dvoch seriálov. Ztraceni, ktorých niekto hodil so sveta Živí mrtví. Veľmi dlho sa mi nestalo, že by mi samotní herci natoľko dokázali pokaziť dojmy. Céčkové obsadenie, ktorému kraľuje Harold Perrineau, ktorý mal svojich 5 minút slávy práve v seriálu Ztraceni, ako jedna z veľa vedľajších postáv. Zápletka pôsobí zaujímavo. Problém však nastáva v jej dávkovaní. V podstate všetko hlavné sa dozviete v prvom diely a rozvinutie, nová namotávka, príde až v poslednom. Medzičas je vyplnení každodennou rutinou, nič nerozvíjajúcimi (dej, postavy) dialógmi. S lepšími hercami a s menším počtom dielov by dojmy určite vystrelili, ale dostal som, čo som dostal. Ak máte chuť na niečo nenáročné, dopredu jasne béčkové, ale zároveň dobre zvládnuté, tak skúste radšej seriál Agresivní virus (2014). ()

Reklama

T2 

všetky recenzie používateľa

Príbeh odnikiaľ nikam, stále zahalené tajomstvom a posun žiadny. Bojoval som s tým čo sa dalo, pozrel celé dve série ale vzdávam to. Aj keď to má v celku dobrú atmosféru, herci v pohode, aj keď niektorý možno otravnejší je to v suma sumárum strata času. Niečo podobné tajomné bolo aj Mestečko Pines ale to dokázalo aspoň 1.sériou poriadne odrovnať. /50%/ ()

SatyR.film 

všetky recenzie používateľa

Všetko, čo už tu bolo. Mesto z ktorého sa nedá uniknúť, beznádej, nelogické chovanie postáv,  cieľovou skupinou budú zrejme tínedžeri. Hodnotenie pendluje medzi 1-3*, po silných momentoch sa opäť nič hodiny nedeje, aby na konci ostal otvorený záver. Počas druhej série som tomu chcel dať 1*, no nečakaný koniec priniesol trochu zmeny a dávam 2*, i keď 90% času bola nudná vata. Uvidíme, čo nás bude čakať v ďalšom kole... ()

Chrustyn 

všetky recenzie používateľa

Začátek slušný s poutavou a vtahující atmosférou. Zapadlé "mrtvé" městečko má dostatečně silnou atmosféru na to, aby dokázalo diváka vtáhnout. Bohužel, jak začne strašení, jde to z kopce. Napětí mizivé, bubáci bez děsu a jak se začnou rozvíjet jednotlivé charaktery a tvůrci se pokusí i light verzi Walking dead, všechno je špatně. 2* za snesitelné první dva díly a slušnou řemeslnou kvalitu. ()

Galéria (396)

Reklama

Reklama