Reklama

Reklama

Série(2) / Epizódy(20)

Seriál odhaľuje tajomstvo desivého mesta, ktoré uväzní každého, kto do neho vstúpi. Zúfalí obyvatelia sa snažia viesť aspoň zdanlivo normálny život, zatiaľ čo hľadajú cestu von. Musia však čeliť hrozbám okolitého lesa vrátane hrôzostrašných netvorov. Tí sa vynárajú po západe slnka. (HBO Max)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (68)

Chrustyn 

všetky recenzie používateľa

Začátek slušný s poutavou a vtahující atmosférou. Zapadlé "mrtvé" městečko má dostatečně silnou atmosféru na to, aby dokázalo diváka vtáhnout. Bohužel, jak začne strašení, jde to z kopce. Napětí mizivé, bubáci bez děsu a jak se začnou rozvíjet jednotlivé charaktery a tvůrci se pokusí i light verzi Walking dead, všechno je špatně. 2* za snesitelné první dva díly a slušnou řemeslnou kvalitu. ()

cariada 

všetky recenzie používateľa

Zajímavý seriál o tajemném místě městem bych to nenazval spíš vesnicí. Kdy přijíždí lidi co jim cestu zkříží padlý strom a už není cesty ven. A do toho se nesmí ocitnout za tmy mimo dům či auto a ještě musí být hodně chráněni, aby přežili. Celé je to hodně napínavé a pořád nám toho tvůrci moc neřekli, přesto postupně ukazují a různě se vyvíjí to co se tam děje. Lidé hodně umírají, ale vždy se objeví nový. Co mě vrtá hlavou že za celé dvě série je tam jednou jedinkrát ukázaný mobil a to si tam na tom pouští hudbu. Ale proč kdykoliv tam někdo přijede ne zkouší volat či internet (samozřejmě že by nefungoval , ale určitě by to zkoušel) a přitom by tam měl každý nový mít mobil tablet či notebook. Těším se na další sérii. ()

Reklama

T2 

všetky recenzie používateľa

Príbeh odnikiaľ nikam, stále zahalené tajomstvom a posun žiadny. Bojoval som s tým čo sa dalo, pozrel celé dve série ale vzdávam to. Aj keď to má v celku dobrú atmosféru, herci v pohode, aj keď niektorý možno otravnejší je to v suma sumárum strata času. Niečo podobné tajomné bolo aj Mestečko Pines ale to dokázalo aspoň 1.sériou poriadne odrovnať. /50%/ ()

grogodil 

všetky recenzie používateľa

Ďalší z tých seriálov, kde vždy majú všetci čas sa zastaviť a pokecať si o pocitoch, aj keď sa zrovna deje všade okolo niečo oveľa zásadnějšie pre dej. Další z tých seriálov, kde každý má v rukáve nejaké svoje tajomstvo/traumu/vidiny a aj keď sa všetci hecujú, ako musia držať a skladať to veľké puzzle spolu, tak si tie podstatné detaily nezdieľajú, aby sa dej mohol slimačím tempom vliecť ďalej. Ale stačí si to uvedomiť už od začiatku, že toto je presne ten typ seriálu, ktorý bude tou zauzlenou soap operou prešľapujúcou na mieste, kde solídna mysteriózna atmosféra ide ruka v ruke s týmito konfliktami a vzťahmi medzi všemožnými epizodickými postavičkami. Pre mňa je to také súčasné televízne telenovelové guilty pleasure, od ktorého už od začiatku vlastne neočakávam, žeby som na konci dostal uspokojivé a zmysluplné vysvetlenie všetkých tých záhad, ktoré scenáristi vršia na čoraz väčšiu kopu. A s týmto vnútorným nastavením nulového očakávania ma pri tom seriáli stále, aj po dvoch sériách, drží nejaká spokojná zvedavosť, s akou ďalšou fantasmagóriou tvorcovia prídu ďalej. ()

Galéria (396)

Reklama

Reklama