Reklama

Reklama

Série(2) / Epizódy(20)

Seriál odhaľuje tajomstvo desivého mesta, ktoré uväzní každého, kto do neho vstúpi. Zúfalí obyvatelia sa snažia viesť aspoň zdanlivo normálny život, zatiaľ čo hľadajú cestu von. Musia však čeliť hrozbám okolitého lesa vrátane hrôzostrašných netvorov. Tí sa vynárajú po západe slnka. (HBO Max)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (68)

xLIGHTx 

všetky recenzie používateľa

Ambiciózna vec, ktorá sa ale párkrát zbytočne potkla. Po asi prvých dvoch/troch dieloch to ide postupne dolu vodou a zostane to v určitom priemere. Potom sa to akoby znovu nakopne možno od siedmeho dielu, len pachuť sklamania zostala. Keby z toho urobili trebárs šesť, sedem-dielny seriál a vynechali nezáživné časti, mohlo ísť o pecku. Je zrejmé, že From sa hlási v podstate k mysterióznemu Lost štýlu (tiež hlavný predstaviteľ hral v Lost, jeden z režisérov Lost je tu tiež spolurežisérom atď.), len vo From je navyše viac hororovosti, nepriateľ je tu viditeľný od prvých momentov a iné. Záver vlastne pootváral nové dvere, no odpovedí veľa nepriniesol. Takže asi zámerom bude druhá séria. Len je otázne, či vôbec bude, lebo predsa, úroveň Lost-u to zase nedosahuje (ale zlý seriál to nie je), uvidí sa. Za tri a pol debny, teda, tri a pol hviezdy. ;) Update - druhá séria mi príde, že je slabšia ako prvá. Trpí podobnými neduhmi ako prvá, len tu sa to ešte zhoršilo. Je tu menej "príšeriek", napätia ubudlo, rečí pribudlo, vo väčšej a väčšej miere sa objavujú pasáže, ktoré sú dramaticko-konverzačné, ale nezáživného charakteru. Avšak posledné diely divákovi vedia chuť trochu napraviť. Škoda určitého znižovania kvality. *Druhá sezóna, tak za slabé tri hviezdy. (Podľa dostupných informácií by sa tretia séria mala objaviť možno vraj v lete v r. 2024.) ()

BoPo 

všetky recenzie používateľa

Mix dvoch seriálov. Ztraceni, ktorých niekto hodil so sveta Živí mrtví. Veľmi dlho sa mi nestalo, že by mi samotní herci natoľko dokázali pokaziť dojmy. Céčkové obsadenie, ktorému kraľuje Harold Perrineau, ktorý mal svojich 5 minút slávy práve v seriálu Ztraceni, ako jedna z veľa vedľajších postáv. Zápletka pôsobí zaujímavo. Problém však nastáva v jej dávkovaní. V podstate všetko hlavné sa dozviete v prvom diely a rozvinutie, nová namotávka, príde až v poslednom. Medzičas je vyplnení každodennou rutinou, nič nerozvíjajúcimi (dej, postavy) dialógmi. S lepšími hercami a s menším počtom dielov by dojmy určite vystrelili, ale dostal som, čo som dostal. Ak máte chuť na niečo nenáročné, dopredu jasne béčkové, ale zároveň dobre zvládnuté, tak skúste radšej seriál Agresivní virus (2014). ()

Reklama

dannyyy 

všetky recenzie používateľa

1. série: První dva díly příjemně naladily, ale pak to šlo už jen od 10 k 5. V posledním díle, jak to tak bývá u těchto typů seriálu se dozvíme stejně úplný ho*no, jen aby mohli těžit na dalších a dalších natahovaných sériích. 2. série: V bledě modrém stejná chujovina, jako první série! Tohle je prvotřídní ukázka, jak natahovat a oblbovat diváka. Nejraději bych dal odpad, ale to bych nebyl úplně spravedlivý. ()

majo0007 odpad!

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Seriál má (nielen vďaka účasti Perrineaua) "slušne" našliapnuté v stopách najväčšieho ojebu v histórii TV - Lost (na čo naráža aj jedna epizóda s otázkou "Are we Dead?"). Neodkryl prakticky žiadnu kartu, ako jeleň ste prišli, ako jeleň odchádzate. Vzhľadom na záver season sa dá ľahko uhádnuť, že "teleportačný strom" bude len jednou z mnoha haluzí, ktoré ešte potencionálnych divákov čakajú. Mňa už nie. ()

Hapretor 

všetky recenzie používateľa

Chyby, nelogičnost a verdikt, že je to blbost, se dá vlastně říci pokaždé ... a u všeho ... já u tohohle budu štědrý - protože mě to prostě dostalo a oslovilo - sedlo mi prostředí, postavy, herecké výkony, atmosféra, hlavně ten nápad a provedení za "pár kaček" máte hororo-fantasy seriál, co mě fakt usadil do židle a několikrát jsem se "příjemně" lekl. Dobré twisty v ději - a odhalení a pointa decentně oddalováno ... u mě super - tvůrci mají talent, představivost a umí si hrát s divákem - to fakt žeru ! ()

Galéria (396)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené