Reklama

Reklama

Série(2) / Epizódy(20)

Seriál odhaľuje tajomstvo desivého mesta, ktoré uväzní každého, kto do neho vstúpi. Zúfalí obyvatelia sa snažia viesť aspoň zdanlivo normálny život, zatiaľ čo hľadajú cestu von. Musia však čeliť hrozbám okolitého lesa vrátane hrôzostrašných netvorov. Tí sa vynárajú po západe slnka. (HBO Max)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (67)

E´Tonno 

všetky recenzie používateľa

Mysteriózne seriály mám rád a tento sa neštíti ani nejakej tej krvavej scénky, takže som aj celkom spokojný. Najmä prvá séria bola dosť zábavná a napínavá, takže tá si tie slušné 4* aj zaslúži. Druhej sérii som už však nedokázal venovať takú pozornosť napriek navýšenému množstvu fantasy prvkov - zdalo sa mi to už moc prekombinované a záverečný "cliffhanger" neprekvapil. Ešte si rozmyslím či sa do tretej série pustím, ale v každom prípade nemôžem povedať že by to bolo zlé. ()

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Serial som po piatej epizode uz nedokazal pri zachovani akej-takej nalady a zdravia dalej sledovat. A to ani s rychloposuvom, hoci ma zaujimalo ako sa niektore linie uzavru. Hlupe a snaziace sa divakovu predstavivost "natahovat", ale nedat uchadzajuce vysvetlenie...to sa mu aj "dari". Meh... Neodporucam. ()

Reklama

J*A*S*M 

všetky recenzie používateľa

Po konci druhé série: Cesta ven je nejzábavnější v epizodách, kdy na diváka bezmyšlenkovitě háže jedno mystérium za druhým. Výsledný záhadologický pelmel je sice naprostá fantasmagorie, která ale dokáže jakž takž pobavit. Výrazně horší dojem zanechávají výplňové epizody, v nichž tvůrci řeší vztahy mezi postavami. Herci jsou totiž přinejlepší průměrní a scénář sestává jen z velmi basic dialogů, takže cokoli rádoby dramatického se tu odehrává, nemůže nikoho zajímat. ()

kenkaku 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Pokud ujíždíte na seriálech, kde 80% času si někdo povídá o kokotinach (ve 20% servíruje otázky a wtf momenty) a s poslední epizodou se naprosto nic nedozvíte, tohle je seriál pro vás. Jako bonus budete snášet nekonzistentní svět co se ani neumí držet vlastních pravidel. Samozřejmě, že scenáristé vědí, že těch otázek je hromada a nedávají smysl (dokazuje to seznam na zdi v jedné z epizod), proto přináší občas vysvětlení na úrovni “kde se vzal tu se vzal”. Nebo “tak to prostě je”. Považuji to za výsměch divákovi nejhrubšího zrna. Podrobněji je to zoufalství popsané u jednotlivých epizod. ()

Havaj8 

všetky recenzie používateľa

To, že film naláká hned první epizodou, je jasný. Podobně mysteriózní jako lost, v průběhu první, ale i druhý série se toho tajemnýho stane tolik, ale bez odpovědí. To mě vlastně i štve nejvíc, každá postava si řeší to svoje, kolikrát to ani nevyřeší do konce a scénáristi nám tam sypou další a další hádanku. A místo toho, aby se řešil danej problém, tak to plněj zbytečnýma dialogama viz. další série The Walking dead. Dle mýho názoru vymýšlí každou epizodu postupně, vůbec nevědí co s tím dál a jak to jednou skončí, prostě to budou natahovat donekonečna. Nicméně ještě 3. sérii tomu dám a očekávám aspoň pár odpovědí. ()

Galéria (396)

Reklama

Reklama